Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska pielęgnacja - jaka jest prawda o Was Panowie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith: Na zadbanego faceta zawsze miło spojrzeć, jednak z drugiej strony, gdy spędza w łazience więcej czasu niż ja to jakoś przekracza granicę i z zadbanego robi się zniewieściały, czyli dla mnie niemęski. Może oczywiście pozostać w kręgu zainteresowań jako "koleżanka" która doradzi przy zakupie nowych butów, ale jako facet przestaje mnie pociągać :lach:

nie chodzi mi o to ile czasu spędza w łazience, lecz co faktycznie robi by być przyjemniejszym dla oka i ciała również kobiety (jak rozumiem czyni to z potrzeby własnej)

jest różnica między zniewieściałym a zadbanym i to jest przepaść, którą również widać... lubię gdy R podpyta o buty - wówczas mam wielką szansę odsunąć go od schematycznego wyboru czarnych juniorków :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Juniorki może nie, ale czarne trampki zawsze na propsie!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Juniorki może nie, ale czarne trampki zawsze na propsie!

byle nie czarne !! :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię o czarnobiałych. Full black, najlepiej skórzane.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię o czarnobiałych. Full black, najlepiej skórzane.

nie będę z Tobą o tym dyskutować ale dla mnie full black jest DZIADOWY :D i nic na to nie poradzę :) nie śmiećmy wątku - pogadajmy o męskich kosmetykach :D tudzież ubraniach i możliwościach stylizacji jakie dają wąsy :)  Ty masz przefajne te wąsy - a niewielu tak umie wąsem zarządzić by wyglądał seksownie i filuternie :* 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, jaki zarost na twarzy można wyhodować, zależy od genetycznej predyspozycji.

W skrócie każdy orze, jak może.

Chciałbym mieć zamiast mandaryńskiego wąsika solidne bokobrody, ale pan bozia na spółkę z mixem dostępnych genów dał mi to co mam.

Co do ubrań.

Po pierwsze wygoda. Potem dobór kolorów. Z czasem pewne ubrania stają się na tyle wygodne, że chciałbym w nich chodzić nonstop, ale codziennie do pracy trza jednak pójść w innej kreacji. Nie wiem, czy ludzie to zauważają Ja widzę, jak ktoś katuje jeden sweter przez tydzień. Lubię patrzeć na stroje kobiet, więc staram się to im oddać swoim wyglądem.

Marynarkę zakładam do pracy, jak wiem, że czeka mnie wizyta u dyrektora lub ważne zebranie.

Gajerek-bardzo rzadko. Źle się w nim czuję.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, może nie tematycznie, ale jak tylko ujrzałam tą fotkę, pomyślałam o Twoim temacie :lach:

post-21640-0-68975500-1511960779_thumb.jpg

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, może nie tematycznie, ale jak tylko ujrzałam tą fotkę, pomyślałam o Twoim temacie

dobre dobre... a teraz pisz na co Stówę udało Ci się namówić w kwestii pielęgnacji i w co uwierzył i słucha :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stówa zaczął dbać bardziej o siebie już jakiś czas temu (córka się śmieje, że przechodzi kryzys wieku....). Kiedyś nie przykładał żadnej wagi do ubioru, czy wyglądu. Sam wymyślił brodę i ten swój styl na drwala (wg mnie wygląda atrakcyjniej i poważniej, niż gdy codziennie musiał się golić i jaka oszczędność na maszynach i piankach :lach: )

Ja natomiast namówiłam go do używania kremów do twarzy. Kiedyś uważał je za niemęskie :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to wy mydla uzywacie ?! :o 

Qrwa....!!! Wiedzialem ze cos jest nie tak, jak muchy zrobily sobie gniazdo w moich majtach ...  :facepalm:

A tazanie sie w mule i piasku nic nie pomagalo  :splashface:

A tak na serio, to woda, mydlo, kosiarka do szczeciny........ 

A fryzjer..... ;)  , wkrotce pojdzie w zapomnienie i jak nie znajdzie innych klientow , to splajtuje :P 

Co do ubioru...., to mamswoj ulubiony styl i firme w ktorej sie ubieram , a nazywa sie Helly Hansen z "work wear" collections :lach:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...