Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska pielęgnacja - jaka jest prawda o Was Panowie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

....................to może niektórzy przestaną sobie przydeptywać włosy z nosa i uznają, że jednak można coś z tym zrobić.

o qrwa..... !!!! :o

to juz wiem, dlaczego sie w Krakowie az tak czesto potykalem :facepalm: 

A tak na serio : 

Jak tego nie robia, to ich strata ;) 

A moze maja taki lansik...... :P

Kto wie kiedy, ale jestem przekonany, ze predzej czy puzniej, wasy jak u pilsudzkiego i PKS-y tez wkrotce wroca do mody i beda trendy 

Wiec moze i wlosy w nosie tez..... 

A Wy drogie Panie, uznajcie ich za osobnikow, wyprzedzajacych swoj czas i bedacymi i lata, przed innymi 

Nie mniej jednak, pozwolcie, ze ja mimo wszystko, nie bede z siebie robil (z calym szacunkiem do osiagniec i ich umiejetnosci) wybrylantowanej pizdeczki jak CR7 lub Krychowiak ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ups....  przepraszam....... Obiecuje, ze juz nie bede ;) 

DAWCY !!!! (panienki ...!!! ) szybciutko ....!!!! 

Dawac IKO detale co do kremow na celulit !!! :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ups....  przepraszam....... Obiecuje, ze juz nie bede

...no właśnie Jaski, nie przeszkadzaj.

Bo ja stary a głupi jestem, nie wiedziałem, że to trzeba co 7 dni a tamto, co 4.  Do tej pory robiłem to jak było trzeba a tu widzę, że dupa.

A więc teraz:

fryzjer co 14 dni

pazury co 7

krem raz w tygodniu

piwo co dziennie

wino co 2-3 dni

whisky według potrzeb

;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiechem żartem, ten wątek jest pewnego rodzaju sondą, jakimi istotami są obecni na forum faceci (ci oczywiście, którzy zechcą być częścią tej para-próbki statystycznej).

Oczywiście wnioski z tej sondy nie mają się nijak do standardów badań statystycznych. śłużą jedynie zaspokojeniu łaknienia Iko :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, ale Ty te z nosa na czoło zaczesujesz, nie ma potrzeby depilować, zwłaszcza zimą, bo cieplej. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

śłużą jedynie zaspokojeniu łaknienia Iko :D

Nie tylko Iko.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiechem żartem, ten wątek jest pewnego rodzaju sondą, jakimi istotami są obecni na forum faceci (ci oczywiście, którzy zechcą być częścią tej para-próbki statystycznej).

Oczywiście wnioski z tej sondy nie mają się nijak do standardów badań statystycznych. śłużą jedynie zaspokojeniu łaknienia Iko :D

no i jeszcze sprawdzenia poziomu mojej naiwności :facepalm:

część z Was się śmieje, że nie męskie i takie tam... że pizdeczki z siebie robią

ale niech każdy z tych co się śmieją zapyta swojej kobiety czy koleżanki na jakie detale kobiety zwracają uwagę i jak wielu mężczyzn wbrew pozorom choć nie widzi większego problemu w swoim wyglądzie to takim detalem traci jako obiekt seksualny

śmiejcie się śmiejcie z tych co się przyznają a ja im jestem bardzo wdzięczna za zwykłą, ludzką postawę i odpowiedzi na nurtujące mnie pytania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma potrzeby depilować

......... no w życiu, tego bólu bym nie wytrzymał.  Na szczęście nie ma potrzeby ..................jeszcze na czoło zaczesywać, ale może kiedyś pomysł do wykorzystania ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobra... bo mi się temat przed wesołe dygresje rozjedzie a ja chcę wiedzieć jak jest naprawdę a nie jak oceniany jest ów wątek przez kilka osób ;)

przypominam pytania, tym którzy chcą się wiedzą o sobie podzielić

- jakie zabiegi pielęgnujące Panowie uważacie za swój standard?   (przykładowe które przyszły mi do głowy: strzyżenie, golenie twarzy, miejsc intymnych, pozbywanie się zbędnych włosów z uszu i nosa, manicure, pedicure, ćwiczenia, używanie kosmetyków do twarzy i ciała - jeśli tak to jakie poza standardowym mydłem i kremem do golenia)  

- jak bardzo zwracacie uwagę na swój codzienny strój? (dobór kolorów, czujecie, że macie jakiś swój styl, czy klasyka t-shirt i jeansy)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strzyżenie u fryzjera raz w miesiącu, moja fryzura nie lubi częstego cięcia.(włosy średniej długości)

Golenie maszynką elektryczną co drugi dzień ze względów na estetykę i pielęgnację zarostu (wymaga częstego trymerowania)

Strzyżenie miejsc intymnych (przynajmniej raz w tygodniu)

Usuwanie zbędnego owłosienia z nosa/uczu - nie dotyczy mnie ten problem..

Usuwanie higieniczne owłosienia spod pach raz na tydzień lub dwa

Manicure dłoni raz czasem dwa razy w tygodniu.ciecie/pilnik etc (regularne kremowanie/nawilżanie) - zimą nawet kilkanaście razy dziennie.

Pedicure tylko obcinanie pazurów.

Sport - ćwiczenia ogólne, właśnie wracam po rocznej przerwie ze względu na kontuzje/uraz (przed urazem) łącznie 3-4 godzin w tygodniu.

Kosmetyki: dezodorant, perfum, woda toaletowa, pianka do włosów, krem do włosów, krem do rąk (czasem balsam do ciała)

Ubiór na codzień luźny klasyczny pól oficjalny. Na potrzeby chwili w garderobie sypialnianej znajdzie się kilka garniaków od klasycznego po modny slimfeat

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...