Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska pielęgnacja - jaka jest prawda o Was Panowie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu nie przesadzajmy. Zarówno mężczyzna, jak i kobieta powinna w jakichś sposób o siebie dbać, bez wymieniania listy rzeczy oczekiwanych, które należy zrobić.

Dzieki Surfinia ;)

Trafilas w sedno, dzieki za ta wypowiedz, tym bardziej, ze sledzac ten watek , zauwazylem, ze co poniektorzy, zaczeli go traktowac jak rubryke do samolansowania sie.

Cos jak rewia na lodzie, czerwony dywanik, albo "scianka" na jakiejs gali, gdzie mozna zablysnac.

Przynajmniej tak to odbieram, czytajac co poniektore wpisy.

Parafrazujac co poniektore z nich, moglbym powiedziec:

" a ja uzywam papier toaletowy, zaraz jak sie wysram, nie czekam az "szyski" zaschna, zanim je oberwe, dzieki temu mniej i krucej smierdze"

Dzizas...... ten temat, to jakas samonakrecajaca sie paranoja :o 

I zgadzam sie z jedna z wypowiedzi @Voo ;)

facet ma byc facet, a nie cipa

A jak sie wykapie, ogoli, albo uzyje krem do rak bo ma rece zniszczone od lopaty,siekiery, tudziez od pracy z gipsem, cementem, lub smarami  to uzyje i juz

Ale nikomu o tym gadac nie bedzie i nie bedzie na forum konsultowal jakosci i marki kremow 

Jak mu jeden nie spasuje, to wezmie drugi ..... , jak nie drugi, to kupi trzeci, a czwarty juz Zonie zapier....i i po sprawie

Po co to sie rozczulac ?! 

Ale kanciaste, a nie daj Boże choć odrobinkę za długie, nie są kompatybilne z moją cipką

To co  ! ? :o , przy Tobie  mam zawsze w dresie chodzic , zeby miec jakiekolwiek szanse ? ;):P 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest mężczyzna, z którym nic ten teges - to też mi obojętne. Ale kanciaste, a nie daj Boże choć odrobinkę za długie, nie są kompatybilne z moją cipką

Tu się zgadzam ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co ! ? :o , przy Tobie mam zawsze w dresie chodzic , zeby miec jakiekolwiek szanse ? ;):P

Jaski, weź z polskiego na nasze przetłumacz, bo nie kumam, co mają za długie i kanciaste paznokcie do dresu? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou: dres jest śliski, rozumiesz, łatwiej się wślizgnąć!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..............paznokcie

Aaaa...... "paznokcie" powiadasz ?! :o

O ja glupia cipa, myslalam ze o kanciastych spodniach i marynarach mowa ;):P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, no tak... "cza" przeczytać, a potem "szczelać". ;)

Btw. ale mam nadzieje, że mężczyzna nie powinien pachnieć potem, łojem i gównem swojem?  ;)

Bo jak nie -  to już "lanisik na dzielni"? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. ale mam nadzieje, że mężczyzna nie powinien pachnieć potem, łojem i gównem swojem?  Bo jak nie -  to już "lanisik na dzielni"?

alez nie, wiec sie w pelni zgadzamy ;)

Z ta roznica, ze w odroznieniu od Kobiet, my faceci, nawet miedzy soba, nie rozmawiamy o az tak oczywistych sprawach ;)

Predzej, to juz wdamy sie w dyskusje, o wyzszosci diesla nad benzyna , tudziez na odwrot, lub jaki olej wlac do silnika

Ewentualnie, czy caterpilary sa lepsze od martensow , a jak nie, lub tak, to dlaczego ......

A ewentualne nadwyzki kieszonkowego, predzej wydamy nanowa wedke, czy filtr stozkowy do auta, niz krem do zmarszczek

I o tym prawdziwy facet chetniej bedzie klikal, niz o tym "jakie mazidlo do dupy uzyc" ;) 

Ot takie to nasze meskie pierdolce i swiat :lach:  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz, jak niektórzy jednak odważą się porozmawiać na temat dbałości o swe ciało, to może niektórzy przestaną sobie przydeptywać włosy z nosa i uznają, że jednak można coś z tym zrobić. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...