Skocz do zawartości
husband

Wyczucie czasu do okoliczności

Rekomendowane odpowiedzi

No nie ma nic seksowniejszego niż kuchnia, fartuszek związany z tyłu, ręce utaplane w mące itd itp. ;)

Mówisz o takiej sytuacji?

post-13051-0-46802400-1511982652_thumb.jpg

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz o takiej sytuacji?

O, zmywam gary po jakiejś imprezie, a lysy pomaga tak, że aparatu pilnuje. :-D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Waszych Panów też zawsze nachodzi, gdy pazury malujecie? ;)

Kobieta jest bezbronna tylko wtedy kiedy maluje pazurki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta jest bezbronna tylko wtedy kiedy maluje pazurki :)

moja piękniejsza polówka ma taki zaczarowany płyn, gdzie po malowaniu psika sie pazury a te od razu gotowe są do urzycia...

bezbronnosc stała sie mitem :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, zmywam gary po jakiejś imprezie, a lysy pomaga tak, że aparatu pilnuje. :-D

Hmm, a to nie były przypadkiem moje urodziny?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja piękniejsza polówka ma taki zaczarowany płyn, gdzie po malowaniu psika sie pazury a te od razu gotowe są do urzycia...

bezbronnosc stała sie mitem :D

E tam. Wypróbowałam wszystko. Może się wydawać, że wyschło, ale dopóki nie stwardnieje... ;)

Tak, nadal mówię o pazurach. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...