Skocz do zawartości
husband

Wyczucie czasu do okoliczności

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem dzisiaj sprowokowany do napisania tego tematu. Nie, to nie była tania prowokacja ani nic co wynika z UC.

Zarys sytuacji:
Stoję w kuchni, upierdolony po pachy w „brudzie” bo bitwie poobiedniej.... tłuszcze, wszędobylskie ciasto ( mąka z wodą), naczynia, garnki.... wiecie taki klimat wieczorny . Wchodzi do kuchni moja wife odjebana w nowe szpileczki i seksi wdzianko (w normalnej sytuacji pała stoi) i z zaskoczenia słyszę pytanie

„... i jak kochanie, podoba Ci się? Jak wyglądam? ”
Pała nawet nie drgnęła a ręce opadły... nie ma to, jak odpowiednie wyczucie czasu do okoliczności...

Jedynie co mi zostało to zajebiste zdjęcia, które i tak nie były dla mnie.

Jak to jest u Was? Macie podobne anegdoty niekoniecznie klimatyczne?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi rzadko staje przy zmywaniu naczyń. Nie bój żaby, to w miarę normalne :list:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, może zmywarka będzie rozwiązaniem? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, przed taką zmywareczką to pała do nieba murowana.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, może zmywarka będzie rozwiązaniem? ;)

zmywarka była już pełna... zmywarka to nie WinRAR do kompresji brudnych garów... ;D :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: Ja takie akcje bardzo często zaliczam :) i później oczywiście foch :) ale T też czasem dupę truję w najmniej odpowiednim momencie, czyt. smażę coś gorącego tłuszcz mi leci dookoła a on mnie po tyłku maca. Albo po szyi całuje gdzie u mnie to już pierwsza baza do dalszego seksu. Myślę, że większość z nas tak ma ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Waszych Panów też zawsze nachodzi, gdy pazury malujecie? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Waszych Panów też zawsze nachodzi, gdy pazury malujecie? ;)

Ruda: Nigdy, wie że to grozi śmiercią lub trwałym kalectwem :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi rzadko staje przy zmywaniu naczyń. Nie bój żaby, to w miarę normalne :list:

A mnie szalenie kręci taki widok ...... czy to przy zmywaniu, czy gotowaniu ;) Nie potrafię wtedy utrzymać rąk przy sobie :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie szalenie kręci taki widok ...... czy to przy zmywaniu, czy gotowaniu ;) Nie potrafię wtedy utrzymać rąk przy sobie :redevil:

Mam tak samo, jak widze zone w kuchni, ktora kreci kusząco swoim tylkiem wtrakcie gotowania wtedy też nie potrafie utrzymać rąk przy sobie.... i zawsze kończy się to miniaferą ponieważ moja wife tego nienawidzi.... :D:)

P.S podchodze do niej wtedy kiedy w reku nie ma nic ostrego :) (hahahaha)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...