Skocz do zawartości
InfoBoot

Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Cię Michasiu i ja :D

Wnieś tu nam powiew świeżości swojej kultury i języka :P

Przedniej zabawy Ci życzę serdecznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że mogłem Panią minąć, dość dużo chodzę po mieście :) Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie, mam nadzieję, że i ja będę miał jakiś wkład w rozwój tego forum :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, nie rób ze mnie geriatrii... bez paniania mnie tu proszę! ;)

no tarantUla... chyba, że Michaś UC jest, to się do paniania przyzwyczaisz lub rozkaz mu wydasz :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem ;) Ale miło, że można zwracać się per „Ty” ;)

ogólnie do wszystkich tak można... zatem odstresuj się z lekka i wpadaj do różnych dyskusji z nami porozmawiać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z przyjemnością, z tego, co się rozejrzałem, to nad wyraz ciekawe miejsce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z przyjemnością, z tego, co się rozejrzałem, to nad wyraz ciekawe miejsce :)

Nad wyraz powiadasz... wielu wyrazów pisanych tu na forum życzę w takim razie. Witaj!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z przyjemnością, z tego, co się rozejrzałem, to nad wyraz ciekawe miejsce

Wujek Onwawa potwierdza :D 

A teraz młody zanim się dobrze zabawisz to stawiasz  :polewaj: , kto nie pije ten kabluje  :lach:

Pozdrawiam na nowej drodze życia  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że ktoś z Lubelszczyzny zawitał na forum.

W dodatku potrafiący napisać coś więcej niż "ruchałbym" w komentarzu do zdjęcia.

Masz zadatki, kolego, na wartościowego grzesznika.

"Nie spierdol tego", że tak pojadę potocznym zwrotem...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...