Skocz do zawartości
kadam1

Masaż dla par

Rekomendowane odpowiedzi

Czy kto był na masażu dla par z lekka nutką erotyzmu? Tzn masaż który wykonuje masażysta i masażystka nie pomijając pośladków piersi. Są takie masaże godne polecenia w stolicy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do nuru-nuru to opinie są bardzo złe, sam nie próbowałem ale to bardziej dziewczyny do obsługi finału masażu a przy okazji mizianie nie wpełni z połączoną erotyką. 

Osobiście byłem z http://www.masazetantryczne.pl/i wrażenia fajne, czułem się zrelaksowany. Odnośnie Par nie mam doświadczeń z miejscem gdzie można się wybrać

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy masaż całkowity zawiera masaż mięśni pośladkowych i mięśni piersiowych. Jeśli płacisz za całkowity i masażysta omija te partie, to masz prawo do reklamacji.

Erotyczny zawiera masaż gruczołów: piersiowych i krokowego.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy kto był na masażu dla par z lekka nutką erotyzmu? Tzn masaż który wykonuje masażysta i masażystka nie pomijając pośladków piersi. Są takie masaże godne polecenia w stolicy?

na pewno Pan Google ci wszystko powie..

Osobiście nie szukałam, ale będąc u rehabilitanta z mięśniem gruszkowatym, po kilku wizytach namówiłam go na taki erotyczny, muszę przyznać, że to było coś cudownego, po masażu, który mnie nakręcił na maxa, był fantastyczny sex, a potem na koniec jak po każdym wysiłku zajebiste rozciąganie :D

tak więc jak znajdziesz to polecam skorzystać :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie szukałam, ale będąc u rehabilitanta z mięśniem gruszkowatym, po kilku wizytach namówiłam go na taki erotyczny, muszę przyznać, że to było coś cudownego, po masażu, który mnie nakręcił na maxa, był fantastyczny sex, a potem na koniec jak po każdym wysiłku zajebiste rozciąganie :D

tak więc jak znajdziesz to polecam skorzystać :)

Ale, że z masażystą ten seks :) mhmmm a masażystki były :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, że z masażystą ten seks :) mhmmm a masażystki były :lach:

z rehabilitantem, który miał także kwalifikacje na najprawdziwszego masażystę :)

ze mną masażystek nie było.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z rehabilitantem, który miał także kwalifikacje na najprawdziwszego masażystę :)

O rzesz qwa, a ja tylko amator  :facepalm:  to już wszystko jasne się zrobiło :) mimo wszystko coś tam umiem :P

No, ale jak ja bym z Tobą ten, no tego, ten masaż... to byłoby kazirodztwo... :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O rzesz qwa, a ja tylko amator :facepalm: to już wszystko jasne się zrobiło :) No, ale jak ja bym z Tobą ten, no tego, ten masaż... to byłoby kazirodztwo... :lach:

zaśmiecasz Ojcze temat..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...