Skocz do zawartości
Ideologiczny

Przyjemność rogacza w oczach Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie czy bardziej Was drogie Panie podnieca to jak Wasz rogacz osiągnie spełnienie czyli orgazm pod wpływem bodźców związanych z daną sytuacją: spotkaniem we troje bez czynnego udziału rogacza, czy podczas zdawanej relacji po powrocie ze spotkania itp. czy jest Wam to obojętne, czy wolicie żeby tej przyjemności właśnie nie osiągnął?

Pytam, bo rozmawiałem kiedyś z jedną osobą, której wręcz sensem tego wszystkiego było, aby jej rogacz dochodził jak najczęściej w trakcie jej spotkania z kochankiem, bo dodatkowo ją to podniecało.

Z drugiej strony z kolei są kobiety, które chyba niekoniecznie obchodzi przyjemność ich rogaczy.

Może temat delikatnie zahacza o UC, ale zupełnie nie o to mi chodzi, myślę o klasycznym związku cuckold, bez żadnych klatek etc.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie czy bardziej Was drogie Panie podnieca to jak Wasz rogacz osiągnie spełnienie czyli orgazm pod wpływem bodźców związanych z daną sytuacją: spotkaniem we troje bez czynnego udziału rogacza, czy podczas zdawanej relacji po powrocie ze spotkania itp. czy jest Wam to obojętne, czy wolicie żeby tej przyjemności właśnie nie osiągnął?

w przypadku spotkań we troje orgazm rogacza nie jest dla mnie najważniejszy.. wcale o tym nie myślę... u mnie dzieje się to jakoś tak na poziomie doznań, może nazwę to górnolotnie - mistycznych, zarówno gdy jest czynnym uczestnikiem aktu lub biernym, gdy tylko plączą się nasze dłonie - nie myślę o jego podnieceniu, jak również o swoim - cały akt staje się dla mnie jakimś misterium bardziej psychicznym gdy słyszy on moje tchnienia, wyczuwa jak się wiję i nie dzieje się to za jego sprawką... tak jakoś mam, że wówczas fizycznie bliższa jestem kochankowi, pozostając oddana psychicznie partnerowi życiowemu

co do moich spotkań 1 na 1 - już nie muszę opowiadać jak było, co było... jemu doznania ogromne dostarcza moja nieobecność i świadomość, że jestem z innym - to sprawia, że czuje się spełniony i podniecony

także, w jakiś sposób jego spełnienie fizyczne, jak widać - jest dla mnie poniekąd obojętne, więcej zwracam uwagi na jego emocje, które ewaporują na nas przez kolejne dni

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, że się wtrącę niepytana, ale w pełni popieram panią Furię. Wszak to nie ona jest rogatką i po pierwsze chodzi o jej zaspokojenie. Jeżeli zaś chodzi o rogacza, to moim zdaniem sam widok ukochanej przeżywającej orgazm stanowi nagrodę i spełnienie, którego sam nie jest w stanie jej dać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo tego, że zazwyczaj to hotka i kochanek są w takim układzie najważniejsi to jak najbardziej spełnienie rogacza jest ważne, bo cuckold to gra trzech, z tą różnicą, że czasem przyjemność oznacza dla rogacza fizyczne spełnienie a czasem jego brak i zadowolenie się tym na co hotka i kochanek mu pozwolą

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo tego, że zazwyczaj to hotka i kochanek są w takim układzie najważniejsi to jak najbardziej spełnienie rogacza jest ważne, bo cuckold to gra trzech, z tą różnicą, że czasem przyjemność oznacza dla rogacza fizyczne spełnienie a czasem jego brak i zadowolenie się tym na co hotka i kochanek mu pozwolą

i właśnie tak samo to widzę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...