Skocz do zawartości
tomek01

Rola rozmiaru penisa w UC

Rekomendowane odpowiedzi

Klatka fajna sprawa, ale jestem absolutnie przeciwna zakładania jej na dłuższy czas lub jeszcze gorzej, na stałe. Chodzi o kwestie zdrowotne. Nigdy nie zrobiłabym niczego, co negatywnie by się odbiło na zdrowiu mojego mężczyzny.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klatka fajna sprawa, ale jestem absolutnie przeciwna zakładania jej na dłuższy czas lub jeszcze gorzej, na stałe. Chodzi o kwestie zdrowotne. Nigdy nie zrobiłabym niczego, co negatywnie by się odbiło na zdrowiu mojego mężczyzny.

tu chyba nie chodzi o robienie krzywdy tylko o przyjemność w postaci upokorzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tu chyba nie chodzi o robienie krzywdy tylko o przyjemność w postaci upokorzenia

Tak, dlatego napisałam, że fajna sprawa, ale dla mnie pod warunkiem, że nie jest zakładana na długi czas.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej ciężko by bylo chodzić w niej kilka dni. Ale myślę że popołudniu i wieczorem taki rogacz mógłby ją mieć. Chociaż wolał bym gdybym wraz z hotka założył mu klatkę rano i wyslal do pracy. Po czym wysyłał zdjecia jak sie zabawiam z jego żoną

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy wiesz, ale wielu chodzi z klatką tygodniami, miesiącami, a nawet latami i o tym pisałam, że to przegięcie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy wiesz, ale wielu chodzi z klatką tygodniami, miesiącami, a nawet latami i o tym pisałam, że to przegięcie.

nie widziałem. No ale jesli jest tak jak piszesz to sie z Tobą zagadzam. To juz przesada
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki okres noszenia klatki wg. Ciebie Ewo byłby "w sam raz" ;)? To pewnie też zależy od indywidualnych predyspozycji rogacza. 

Istnieją jakieś sytuacja kiedy staje się ona "obowiązkowa"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolał bym gdybym wraz z hotka założył mu klatkę rano i wyslal do pracy. Po czym wysyłał zdjecia jak sie zabawiam z jego żoną

Dominować nad moim rogaczem, mogę tylko i wyłącznie ja. Urwałabym jaja kochankowi, gdyby próbował w jakikolwiek sposób dominować nad nim, bez mojej zgody.

Przepraszam za OT i proponuję powrót do tematu. Może inni zechcą się jeszcze wypowiedzieć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy wykonywałaś pomiar penisa sama w taki sposób, aby wyszło trochę mniej cm;)?

Może inni zechcą się jeszcze wypowiedzieć :) (cytując Ewę)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki okres noszenia klatki wg. Ciebie Ewo byłby "w sam raz" ;)? To pewnie też zależy od indywidualnych predyspozycji rogacza. 

Istnieją jakieś sytuacja kiedy staje się ona "obowiązkowa"?

Ale to już nowy temat. O ile dobrze pamiętam, to gdzieś taki jest. Jak chcesz poznać moje zdanie, to odszperaj i podrzuć mi link. Wtedy podyskutujemy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...