Skocz do zawartości
tomek01

Rola rozmiaru penisa w UC

Rekomendowane odpowiedzi

Do napisania tego wątku zainspirowała mnie po części dyskusja na temat czarnoskórych kochanków i związanych z tym faktem ich rozmiarów. Wiadomo, że nie każdy czarnoskóry ma dużego, a z drugiej strony nie każdy rogacz musi mieć małe przyrodzenie, ale pewien stereotyp istnieje;)

W relacjach femdom/cuckold aspekt poniżenia jest dla uległego rogacza bardzo ważny. Osobiście wydaje mi się, że rozmiar członka jest tutaj świetnym sposobem na upokorzenie rogacza. Zwracam się do Hotek, jakie rozmiary preferują i jak oceniają członki swoich rogaczy? Na pewno dla części z Was rozmiar jest ważny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam się do Hotek, jakie rozmiary preferują i jak oceniają członki swoich rogaczy? Na pewno dla części z Was rozmiar jest ważny.

czy interesuje Cię opinia wyłącznie HW żyjących w femdom czy również w "klasycznych" relacjach? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście wydaje mi się, że rozmiar członka jest tutaj świetnym sposobem na upokorzenie rogacza. Zwracam się do Hotek, jakie rozmiary preferują

Nie rozumiem :(
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy interesuje Cie opinia wyłącznie HW żyjących w femdom czy również w "klasycznych" relacjach? 

Myślę, że każda opinia będzie tu bardzo wartościowa. Chociaż szczególnie interesujące są sposoby na upokarzanie swoich rogacz przez HW. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy interesuje Cię opinia wyłącznie HW żyjących w femdom czy również w "klasycznych" relacjach? 

IKO - temat jest w dziale Ultimate Cuckold, więc w takim też klimacie rozpatrywać go powinniśmy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem :(

Nie rozumiesz, bowiem mniemam, że nie jesteś rogaczem, a tym bardziej zyjącym w związku femdom cuckold. To swoisty rodzaj relacji, w którym rogacz, jak i Hotka znajdują zupełnie inne źródła, bodźce satysfakcji nie tylko scricte seksualnej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W związku femdom cuckold aspekt upokorzenia jest ważny nie tylko dla rogacza.

Często w takich związkach, rogacz ma małego penisa, ale absolutnie nie jest to regułą.

Natomiast jak najbardziej, sytuacja w której dysproporcja pomiędzy penisem rogacza a kochanka jest bardzo zauważalna, jest to bardzo silny bodziec upokarzający.

Ja osobiście mam problem z jednoznacznym zajęciem stanowiska, czy wolałabym aby mój rogacz miał małego, "normalnego", bądź dużego penisa. Kręci mnie taka forma upokorzenia, natomiast czasami ze względów czysto technicznych, uniemozliwia wręcz stosunek, bądź nie daje pełnej satysfakcji. Mam zbyt duży temperament i za bardzo lubię seks, żeby rezygnować z seksu ze swoim rogaczem. Poza tym dotyczy to także sfery emocjonalnej pomiędzy parą.

Ale biorąc pod uwagę fakt, że jest to dział UC, a najczęstszą praktyką w UC jest całkowity zakaz seksu dla rogacza, to tak ...... moim zdaniem zdecydowanie rogacz z małym penisem jest idealny do tej roli (wyłączając inne niezbędne predyspozycje, ale nie o tym temat).

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki to "mały, normalny i duży" jeśli chodzi o długość ;)?

Czy rogacz sam dokonuje pomiaru czy Ty to robisz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, każdy chyba ma swoją miarkę ;)

Parametry mojej miarki ;):

mały - poniżej 13

"normalny" - 13-16

duży - od 17 w górę

A tak już całkiem poważnie ....... mężczyzna, który ma robaczka w spodniach zamiast penisa, doskonale o tym wie i żadne pomiary nie są potrzebne. Poza tym wielkość penisa nie jest wyznacznikiem, czy mężczyzna będzie dobrym rogaczem. Niezależnie od tego, czy jest to związek partnerski czy UC.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym wielkość penisa nie jest wyznacznikiem, czy mężczyzna będzie dobrym rogaczem

Myślę, że zawsze można spowodować, że penis nie rozwinie skrzydeł;) np. poprzez umieszczenie go w klatce, a wtedy zawsze z przegra w porównaniu z kochankiem. Myślę, że uległość i pełne oddanie są ważniejsze u rogacza niż penis poniżej 13 cm;)

A tak na marginesie robaczek to bardzo fajne określenie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...