Skocz do zawartości
Zenek

Jej usta zaciśnięte na czarnym penisie

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne, te buzie ze spermą na nich. Ech gdyby to była twarz mojej żony. Chciałbym ją wycałować z języczkiem i wylizać jej buzię i cialo. Ona by wskazywała która Cześć mam lizac a ja bym to robił.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Która pozycja Wam się podoba?

13.PNG

56.PNG

26.PNG

38.PNG

10.PNG

4.PNG

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Zenek pisze:

Która pozycja Wam się podoba?

13.PNG

56.PNG

26.PNG

38.PNG

10.PNG

4.PNG

Tego pierwszego muszę pokazać żonie bo nieraz narzeka, że mój jest aż nieprzyjemnie gruby, mimo że ja tak nie uważam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Janek12 pisze:

Tego pierwszego muszę pokazać żonie bo nieraz narzeka, że mój jest aż nieprzyjemnie gruby, mimo że ja tak nie uważam.

A to Ty jesteś od "uważania" co jest dla niej przyjemne a co nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Druh. pisze:

A to Ty jesteś od "uważania" co jest dla niej przyjemne a co nie?

Ja nie napisałem, że uważam, że dla niej jest ok. Ja napisałem, że ja uważam, że nie jest nieprzyjemnie gruby w przeciwieństwie do tego co ona nieraz mówi :) A po za tym mogę uważać co chcę, niezależnie od tego co ktoś mówi ;) :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam do domu i widzę jej usta na czarnym penisie... Nasze wspomnienie i marzenie by jeszcze raz spróbować.

18.PNG

28.PNG

6.PNG

7.PNG

5.PNG

4.PNG

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po lodziku i wyssaniu spermy, całuje jego ptaszka i wypina tyłek by mógł ją wybzykać. Bez ceregieli bzyka ją od tyłu apotem spuszcza się w jej cipkę, zktórej wycieka jego nasienie. Wpycha penisa do jej buzi, raz po raz wpychając głęboko. Potem rzuca na brzuch i bierze ją od tyłu. Kiedy kończy i wysuwa penisa z jej tyłka widać jak ma rozwartą szparkę po mocnym bzykaniu. 

99.jpg

77jpg.jpg

88.jpg

66.jpg

55.jpg

33.jpg

44.jpg

1jpg.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...