Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że trochę odbiegamy od tematu, proponuję więc wróćmy do niego.

Popieram
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wywołałem dyskusje

B. Jaką dyskusję, jaką dyskusję:)  Jeszcze brakuje w tej fantazji piwa o odpowiedniej temperaturze, ewentualnie drinka z dobrego burbona. Zachowałeś się jak męska szowinistyczna świnia :) (aczkolwiek bardzo fajnie).

Ciekawe jakbyś się czuł w roli odwrotnej jako sekretarz w taki sposób wykorzystywany przez szefową?

Nawiasem, ja jakbym powiedział żartem mojej kochanej żonie taką fantazyję, to od razu się przez tydzień w salonie śpię...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Jaką dyskusję, jaką dyskusję :)  Jeszcze brakuje w tej fantazji piwa o odpowiedniej temperaturze, ewentualnie drinka z dobrego burbona. Zachowałeś się jak męska szowinistyczna świnia :) (aczkolwiek bardzo fajnie).

Ciekawe jakbyś się czuł w roli odwrotnej jako sekretarz w taki sposób wykorzystywany przez szefową?

Nawiasem, ja jakbym powiedział żartem mojej kochanej żonie taką fantazyję, to od razu się przez tydzień w salonie śpię...

Jeśli autor wątku jest szowinistyczną świnią, bo ma fantazję, to kim jestem ja i wiele innych pań, jeśli wcielamy w życie realizacje fantazji o wielu kochankach? 

Proszę, nazwij to.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to kim jestem ja i wiele innych pań,

wyuzdaną kobietą z ogroooooomną fantazją? nienasyceniem? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Jaką dyskusję, jaką dyskusję:)  Jeszcze brakuje w tej fantazji piwa o odpowiedniej temperaturze, ewentualnie drinka z dobrego burbona. Zachowałeś się jak męska szowinistyczna świnia :) (aczkolwiek bardzo fajnie).

jestem raczej dominujący. No ale dziękuję Ci. Dałeś mi do myślenia i wydaje mi sie ze mogło by to byc bardzo fajne i przyjemne doświadczenie. Cos czuje że pofantazjuje dzisiaj o tym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli autor wątku jest szowinistyczną świnią, bo ma fantazję, to kim jestem ja i wiele innych pań, jeśli wcielamy w życie realizacje fantazji o wielu kochankach? 

Proszę, nazwij to.

jeśli o mnie chodzi to jestescie Panie wspanialymi kobietami ktore biorą z zycia ile sie da. Otwarte, odważne, seksowne, niezależne iwg
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, nazwij to.

B. Za daleko idące wnioski wyciągasz z wypowiedzi. Proszę zwróć uwagę na uśmiech po słowie "świnia", dodaj do tego "piwo o odpowiedniej temperaturze"  i koniec, jakichkolwiek podtekstów zero, nic. . Po prostu, nie rozkładaj, proszę tej nazwijmy to "opinii" na serio, na żadne zdania pierwsze czy drugie, bo żadnej ukrytej myśli nie miałem. OT.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli chodzi o kwestie placenia za seks to nie widze w tym nic złego jeśli to nie uraża uczuć kobiety. Jeśli ona akceptuje cis takiego, nie jest zmuszana do uprawiania seksu za kase itp. To nie widze nic w tym złego. To jakby dac kobiecie prezent. Z tym że w tym wypadku ona kasę wyda sobie na co potrzebuje. Nie będzie problemu że cos się nie spodoba lub będziesz nietrafione

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Za daleko idące wnioski wyciągasz z wypowiedzi. Proszę zwróć uwagę na uśmiech po słowie "świnia", dodaj do tego "piwo o odpowiedniej temperaturze"  i koniec, jakichkolwiek podtekstów zero, nic. . Po prostu, nie rozkładaj, proszę tej nazwijmy to "opinii" na serio, na żadne zdania pierwsze czy drugie, bo żadnej ukrytej myśli nie miałem. OT.

Uśmieszki uśmieszkami. Nazwałeś niepochlebnie podstawę, którą ja osobiście uważam za bardzo kręcącą. Moim zdaniem w fantazji autora wątku nie ma nic negatywnego. Takie forum, że ludzie mogą powiedzieć sobie o różnych wariantach seksu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...