Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno jako fantazja jest to popularne a czy normalne to nie wiem. Nie lubię definiować "normalności" i zamykać jej w ramach. Póki jednak nie zamierzasz tego wcielać w życie można fantazjować o tym do woli ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją fantazją i marzeniem jest aby taką sekretarką była właśnie moja żona. Rozmawialiśmy z nią o tym wielokrotnie. Oboje tego pragniemy! Także tego, żeby szef był mocno dominujący. Żeby korzystał z niej w pracy a także po pracy. Żeby odwiedzał ją również u nas w domu i brał ją jak swoją własność. Zabierał by ją także w kilkudniowe delegacje i tam dzielił się nią z kolegami. 

W realu, moja żona była przez jakiś czas kochanką mojego szefa. To był też cudowny układ, chociaż żałuję, że szef nie był dominujący.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie to nie jest normalne

co innego tak się pobawić od czasu do czasu a co innego chcieć mieć kogoś na stałe do uprzedmiotowienia na żądanie :facepalm:

A mnie się taka fantazja podoba. Co więcej, gdybym mogła zostawić obecną pracę na, powiedzmy, trzy miesiące, i być sekretarką/dziwką szefa, chętnie bym to zrobiła. W kontekście seksualnym UWIELBIAM być przedmiotowo traktowana. Chciałabym też być prezentem od jednego kolegi dla drugiego. I najlepiej dowiedzieć się o tym w ostatniej chwili.

Dopiero co mówiłam jednemu zlotowiczowi, że bardzo mi się spodobało, kiedy dowiedziałam się o jego konsultacjach z moim mężem za moimi plecami. Mówili o mnie, kiedy mnie tam nie było, a mnie mrowi na samą myśl o tym.

Nie jestem normalna i wcale nie udaję, że jest inaczej.

• Lubię 33

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze jako uzupełnienie poprzedniego postu co do ew. realizacji.

Większość osób w różnych klimatach czy to ZK, BDSM, roleplay itd silnie rozróżnia życie, pracę i ogólny socjal od zabaw erotyczno-łóżkowych. Sam też zaliczam się do tej grupy. Oczywiście jest zawsze odsetek osób chcących więcej i chcących zrezygnować z tego podziału czego efektem są Cuckold Ultimate, DD, związki femdom/maledom, służba 24/7 itd. Nawet jednak jeżeli znajdziesz taką osobę i podzieli ona Twoją fantazję a taka rola jej będzie odpowiadać pomysł jest zły chociażby ze względów wizerunkowych takiej firmy zarówno w jej obrębie jak i na zewnątrz. Można więc zostawić to w fantazjach lub zrealizować w innej, aranżowanej formie jak sam zresztą planuję ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jako fantazja jest to popularne a czy normalne to nie wiem. Nie lubię definiować "normalności" i zamykać jej w ramach. Póki jednak nie zamierzasz tego wcielać w życie można fantazjować o tym do woli ;)

właśnie chciałbym ją zrealizować. Oczywiście nie w ten sposób tylko. Fajnie by było mieć taką sekretarkę np na miesiąc w celu realizacji fantazji. Oczywiście była by to rola grana przeze mnie i owa sekretarkę
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze jako uzupełnienie poprzedniego postu co do ew. realizacji.

Większość osób w różnych klimatach czy to ZK, BDSM, roleplay itd silnie rozróżnia życie, pracę i ogólny socjal od zabaw erotyczno-łóżkowych. Sam też zaliczam się do tej grupy. Oczywiście jest zawsze odsetek osób chcących więcej i chcących zrezygnować z tego podziału czego efektem są Cuckold Ultimate, DD, związki femdom/maledom, służba 24/7 itd. Nawet jednak jeżeli znajdziesz taką osobę i podzieli ona Twoją fantazję a taka rola jej będzie odpowiadać pomysł jest zły chociażby ze względów wizerunkowych takiej firmy zarówno w jej obrębie jak i na zewnątrz. Można więc zostawić to w fantazjach lub zrealizować w innej, aranżowanej formie jak sam zresztą planuję ;)

podzielam Twoje zdanie. Dla firmy mialo by to oplakane skutki. Bo pewnie szybko by to wyszło (plotki współpracowników itp) ale fajnie było by mieć taką asystentke na drugim etacie
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Wam powiem, że podczas 16 lat (Ojcze w niebiesiech kiedy to minęło) mojej pracy zawodowej w charakterze szefa, zdarzyło mi się kilka razy pofantazjować o tego typu układzie. Niestety warunki logistyczne mi to uniemożliwiły, a ja dorobiłem się asystentki, która już dawno jest na emeryturze. Relacja czysto zawodowa i kompletnie aseksualna :D

I jeszcze jedno - po dłuższych przemyśleniach doszedłem do podobnych wniosków co Druh - fajny układ na jakiś czas i bardziej w kontekście relacji towarzyskich, niż zawodowych :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ekscytujacy klimat i slyszalem ze takie uklady funkcjonują ale zawsze zbyt profesjonalnie podchodzilem do pracy i jestem przekonany ze profesjonalnie sekretarka - kochanka to porazka. Pani zawsze bedzie wykorzystywac swoją  uprzywilejowaną pozycje ze szkodą dla firmy.  Znam tez historie ze szef mial kochanke z żony swojego pracownika i to mi sie bardziej podoba..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani zawsze bedzie wykorzystywac swoją uprzywilejowaną pozycje ze szkodą dla firmy.

Jak mnie wkurwia takie generalizowanie...

A skąd to wiesz że ZAWSZE?

Wszystko zależy jakie będą jej motywacje, wejścia i trwania w takiej relacji.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam raczej dylemat moralny... ano tam gdzie wchodzi w grę płacenie za seks trąci mi prostytucją / sponsoringiem... ot co...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...