Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja poważnie BYM Cię zatrudnił i to minimum na 1,5 etatu 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, maniurka napisał:

@Coma tylko poważne oferty

@maniurka - moje biuro pracuje w trybie home office, ale przyznam, że słabo idzie mi organizacja. Zakres obowiązków i warunki ustalimy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, szykuj stosowny strój. ..

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, może? napisał:

@maniurka - moje biuro pracuje w trybie home office, ale przyznam, że słabo idzie mi organizacja. Zakres obowiązków i warunki ustalimy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, szykuj stosowny strój. ..

W razie potrzeby wystawię stosowne referencje. Nie raz miała okazje odpowiednio się wykazać umiejętnościami i zawsze byłem zaspokojony, tzn zadowolony

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, @maniurka, na przekór recesji szykuje ci się chyba intensywny okres pracy. W tych wszystkich naszych home offisach ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekawe, ze nikt nie chce najpierw sprawdzic moich kompetencji

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka napisał:

Wszyscy widzą duży potencjał, aczkolwiek @może? zaprasza najpierw na rozmowę kwalifikacyjną. Chętnie przywiozę ją osobiście:D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka napisał:

Najwyraźniej referencje @manny -ego wszystkim dobrze się zapowiadają 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, manny napisał:

Wszyscy widzą duży potencjał, aczkolwiek @może? zaprasza najpierw na rozmowę kwalifikacyjną. Chętnie przywiozę ją osobiście:D 

Przywieź, sprawdzimy, co potrafi :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka napisał:

nikt nie chce najpierw sprawdzic

A kto Tobie powiedział, że nie chce... :D:D:D
Nie pcham się bo nie lubię tłoku, a widzę że kolejka ustawiła się całkiem niemała :lach: 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa o pracę. 

W celu odciazenia mojej sekretarki postanowiłem zatrudnić drugą. Na rozmowe o prace przyszła Alicja, 25 letnia zamęzna brunetka o kobiecych kształtach która razem z mężem ma problem finansowe. Podczas oczekiwania na rozmowe o prace zaczęła gadać z sekretarka która specjalnie usiadła tak alby Ala widziała że nie ma majtek. Tylko gołą ogoloną cipke pod krótką spódniczką. Podczas rozmowy Ala nie zrobila na mnie zbyt dużego wrażenia jeśli chodzi o przygotowanie zawodowe. Jednak jej błagania i prośby sprawił że postanowiłem jej zaproponować etat. Ale pod warunkiem podpisania klauzuli o poufności rozmowy i karze jaka ją czeka po ujawnieniu szczegółów. Po podpisaniu dokumentu poprosilem Alicje o telefon. Ktory przejrzałem i jednocześnie sprawdzile czy Ala nas nie nagrywa. W kolejnym etapie przedstawilem Alicji jej obowiązki zadania i wymagania. Alicja byla zrozpaczona ale do podjęcia pracy przekonała ją siatka plac i dodatkowa kasa. Kolejnym etapie było rozebranie sie Ali. Do oceny ciała i praktycznych umiejętności Ali zaprosilem też swoją starą sekretarke. Alicja była już naga gdy przyszla moja sekretarka i bardzo się speszyla. Kolejnym etapem bylo sprawdzenie Ali z obsługi penisa. Troche niechetnie ale wzięła go do buzi bu później z pelnym zaangażowaniem obciągać. Gdy już bylem gotowy postanowilem ją wyruchać. Była bardzo ciasna. Co tylko wzmogło moje doznania. Po seksie kazalem zabawić sie jej z moją sekretarka z których to zabaw nagralem filmik dla bezpieczeństwa i zapewnienia sobie dyskrecji Ali. 

Alicja wyszła z mojego biura z podpisaną umową i tysiacem złotych na drobne wydatki. Ale za to wyruchana i bez majtek

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...