Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze dni pracy Ali przebiegały spokojnie. Bez wiekszych emocji. Głównym zadaniem Alicji oprocz obciagania mi pod biurkiem były prace w sekretariacie z zakresie zajmowania się księgowością. Dla bezpieczeństwa firmy za każdym razem nagrywalem filmik z oświadczeniem Alicji że obciaga mi dobrowolnie i dodatkowo zdjęcie podczas obciagania. Ala zawsze po takim obciąganiu błagała mnie o dyskrecje. 

Od pierwszych dni pracy po Alicje pod pracę przyjeżdżał jej mąż aby zabrać ją do domu. Biedny niczego nie podejrzewał. Dzięki przyjęciu do pracy Alicji pozwolilem mojej starej sekretarce na wyjazd na urlop gdy Ala już wdrozy sie w obowiązki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego dnia gdy moja stara sekretarka byla na urlopie Alicja spóźniła sie do pracy ponad godzine co skutkowało dużymi problemami w firmie. Postanowilem należycie ją ukarać gdyż spóźnienie tlumaczyla tym że musiała zrobić zakupy dla męża na śniadanie do pracy które mu zawsze robiła a w sklepie była duża kolejka. Postanowiłem ją sowicie ukarać. Wysłałem ją najpierw po zakupy. Miała zrobić zakupy na naleśniki i koktajl. Zakupy zrobila w miare szybko. To pełnienia obowiązków wyznaczylem Panią z kard a Alicje zabralem do kuchni i zabronilem komu kolwiek wchodzic. Nakazalem zrobić Alicji nalesniki. I przynieść do mojego biura. Gdy Ala zrobila naleśniki kazalem jej rozebrać sie oprzeć i wypiąć na biurku gdyz Ala nie zgodzila sie na kare finansowa (godzina jej spóźnienia kosztowała firme okolo 10tys.) pierwszy etap kary obejmował kare cielesna (25batow) ktore zostawily slad na posladkach Alicji. Ala obawiala sie ze mąż zobaczy. Przy okazji gdy Ala przyjmowala kare z placzem wlozylem jej kutasa w dupe co tylko ją bardziej zabolało i upokorzylo. Później kazalem jej kleknac i obciagac. Gdy miałem juz dochodzić spuscilem sie na naleśniki i kazalem zjesc jej przed kamera i mówić że robi to przez meza ktory czekal na śniadanie i przez niego spóźniła sie do pracy. Ala po wszystkim mi podziekowala ze nie ukaralem jej finansowo. Kazalem wrócić jej do obowiazkow. Po południu miałem mniej pracy i zaczalem przegladac materiały z zabawami z Ala. Kazalem Ali zrobic koktajl i mi przyniecs a sam zaczalem sobie walic. Ala przyszla w sama pore. Spuscilem sie do koktajlu i ponownie kazalem Ali wypić przed kamera. Alicja miala jeszcze zostawać duzej w pracy a ja zabralem jej telefon aby nie mogla powiadomic o tym męża

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...