Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.11.2019 o 15:49, napisano:

My fantazjowalismy o takiej opcji pracy Ani jako sex sekretarka. Nie uważamy tego za coś złego ba nawet nas to podnieca:) Ania ma duże potrzeby:) /ON

Fakt, ż eco innego fantazjować a co innego urealnić ale też uważam, że to nic złego. Zero stresu przy takim układzie a zabawy może być co nie miara.

W każdym bądź razie jeżeli miał bym mieć taką sekretarkę to same zalety ;))

Powodzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Impreza w innym miescie na którą zapraszam Ciebie z mężem. Ubrana w czarną lekką zwiewną sukienke, koronkową bielizne i stanik, z racji swojej ostatniej wpadki masz za zadanie wykonywać polecenia ktore otrzymujesz sms. Pierwsze polecenie wychodzisz do łazienki i zdejmujesz stanik. Trochę sie krepujesz bo z powodu chłodu i podniecenia Twoje sutki wyraźnie wystają. Kazdy od razu połapie sie że nie masz stanika. Twój mąż pierwszy to zauważa i trochę go to bulwersuje lecz szybko uświadamiam mu że w Waszej sytuacji to nie najlepszy pomysł (nie dawno stracił pracę - a ktoś musi utrzymać rodzine) każdy z imprezowiczów chce z Toba zatańczyć. Przy okazji Cie obmacują, majtki robią Ci sie mokre. Nastepne zadanie: zdejmujesz majtki pod stołem. Robisz to poslusznie. Twoj mąż blaga żeby pozwolic mu wyjść. Jednak sie nie zgadzam ma być do konca

Tym bardziej że ma wszystko przeżyć na trzeźwo a dodatkowo jest dzisiaj naszym szoferem. Idziesz tańczyć. Pewien zuchwały imprezowicz szybko oreientuje sie ze nie masz majtek i próbuje Cie wyciagnac do lazienki. Jednak masz zakaz. Dzisiaj jesteś moją zabawką. Kolejne zadanie: taniec na stole. Robisz przepiękny pokaz teraz już wszyscy wiedzą że nie masz bielizny, co chwilę wszyscy zerkaja w kierunku Twojego męża który jest wsciekły na siebie i swoją sytuacje. Koniec imprezy. Twój maz odwozi nas do apartamentu. Ma czekać a aucie. Wysyłasz sms do meza ze nie mamy prezerwatywy i każesz mu jechać kupic bo inaczej zostanie tatusiem (Twój mąż nie ma pojecia ze masz spirale) jedzie i po pol godzinie mamy gumki, oznajmaisz mu że sie spóźnił i że lepij niech szybko wyliże Ci cipke to może nie zajdziesz. Nie ma wyjścia. Robi to bardzo dokładnie. Po skończonej pracy. Może zostać w pokoju i popatrzeć jak rucham Cie w dupe. Po finale przychodzi również wylizac Twoją dupke. Dla pewności żeby Twój mąż był dyskretny wszystko zostaje nagrane. Po udanej zabawie kładziemy sie do łóżka a Twój mąż wraca spać do samochodu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni temu zaskoczyła mnie koleżanka w pracy, gdy rozmawialiśmy o tym jak długo już tu pracujemy. Rozmawialiśmy w kontekście jednej z byłych już pracownic, która zatrudniła się w dość dużej firmie. No i ta koleżanka mówi, że mogła tam pracować jako sekretarka. Zarabiała by więcej niż w obecnej pracy. Ale dowiedziała się, że tam sekretarki, no wiesz... Pytam, trochę na podpuszczenie ale co? Robią kawy szefom? Ona przewracając oczami i z miną jakby tłumaczyła coś głupkowi: raczej robią ciepłe lody i nie tylko. Odpowiedziałem: aha, no tak. Ale pomyślałem sobie, szkoda, że moja Magda jest na urlopie macierzyńskim i raczej nie szybko podejmie pracę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.01.2020 o 20:14, napisano:

Dwa dni temu zaskoczyła mnie koleżanka w pracy, gdy rozmawialiśmy o tym jak długo już tu pracujemy. Rozmawialiśmy w kontekście jednej z byłych już pracownic, która zatrudniła się w dość dużej firmie. No i ta koleżanka mówi, że mogła tam pracować jako sekretarka. Zarabiała by więcej niż w obecnej pracy. Ale dowiedziała się, że tam sekretarki, no wiesz... Pytam, trochę na podpuszczenie ale co? Robią kawy szefom? Ona przewracając oczami i z miną jakby tłumaczyła coś głupkowi: raczej robią ciepłe lody i nie tylko. Odpowiedziałem: aha, no tak. Ale pomyślałem sobie, szkoda, że moja Magda jest na urlopie macierzyńskim i raczej nie szybko podejmie pracę.

Na pewno miałbyś wiele powodów do zadowolenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.11.2017 o 17:22, Matt2233 napisał:

Nie wiem czy to normalne ale marzy mi się asystentka. Mloda z dużym biustem. Którą mógłbym traktować bardzo przedmiotowo. Którą mógłbym klepnac w tyłek po przyjściu do pracy bez żadnych pozniejszych problemów i oskarżeń o molestowanie, którą mógłbym wezwać, pchnąć na biurko podwinąć sukienkę i bez słowa przelecieć po czym odesłać do obowiązków. Taka którą będzie cieszyć że jej cipka i cale cialo pomogło mi sie rozluźnić i zrelaksować. Taka która będzie mi obciągać podczas gdy ja będę pił poranną kawę lub podpisywał dokumenty. Taka która na codzień będzie przykladna żoną chociaż jej stan cywilny nie jest az tak ważny. Taka która będzie udawała zwykłą sekretarke gdy do biura przyjdzie moja żona,chociaż chwilę wcześniej mi obciągała i czuje jeszcze smak spermy w ustach. Taka która na moje polecenia odda się klienowi lub klientom przy mnie. Ktora wyjdzie z domu zeby mogla mi odciągnąć na parkingu pod blokiem W którym mieszka.

Nie wiem czy to normalne że chciałbym taką sekretarkę ;)

A czy to normalne, że mam dokładnie identyczne fantazje ze strony kobiety?

co prawda niektóre dalsze rozwinięcia tematu juz nieco odbiegają od tego co mam w głowie, ale ta jest jakby dokładnym opisem tego o czym myślę od dawna

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Edit. Ze mną w roli sekretarki gdyby ktoś miał wątpliwość

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz dopiero żałuję,  że nie mam już biura

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Coma napisał:

Teraz dopiero żałuję,  że nie mam już biura

Zatrudniłbyś mnie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na takich warunkach? Jeszcze pytasz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...