Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

W lżejszej formie też fantazjuję i to by się mogło spełnić. Flirt żony z szefem na mój użytek. Pikantne komplementy z jego strony i klepanie w tyłek za jej zgodą, wszystko w formie półżartu i na granicy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W lżejszej formie też fantazjuję i to by się mogło spełnić. Flirt żony z szefem na mój użytek. Pikantne komplementy z jego strony i klepanie w tyłek za jej zgodą, wszystko w formie półżartu i na granicy.

to nie chciał bys żeby szef Ci żonę przeleciał?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie szef, ale wogóle ktokolwiek na początek. I wogóle musiałaby zmienić nastawienie do tematu. Narazie marzę, że tak się kiedyś stanie. Myślę że wiele moich fantazji mogłoby się spełnić i byłoby fajnie. Chodzi mi tylko o to że bardzo podniecające jest fantazjowanie o rzeczach przegiętych i nie do spełnienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zwykle spełniam swoje fantazje

Niekoniecznie szef, ale wogóle ktokolwiek na początek. I wogóle musiałaby zmienić nastawienie do tematu. Narazie marzę, że tak się kiedyś stanie. Myślę że wiele moich fantazji mogłoby się spełnić i byłoby fajnie. Chodzi mi tylko o to że bardzo podniecające jest fantazjowanie o rzeczach przegiętych i nie do spełnienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często podczas seksu z żoną, opowiadamy sobie wspólnie taką mniej więcej historię. 

Żona wraca z pracy, ubrana tak jak najbardziej lubię, czyli elegancka mała czarna plus rajstopy. Każe mi się przygotować na coś ekstra, kładzie mnie na łóżku, ściąga swoje rajstopy i wyciera mi nimi twarz. Tak się składa, że są mokre nie tylko jej sokami..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często podczas seksu z żoną, opowiadamy sobie wspólnie taką mniej więcej historię. 

Żona wraca z pracy, ubrana tak jak najbardziej lubię, czyli elegancka mała czarna plus rajstopy. Każe mi się przygotować na coś ekstra, kładzie mnie na łóżku, ściąga swoje rajstopy i wyciera mi nimi twarz. Tak się składa, że są mokre nie tylko jej sokami..

interesujaca fantazja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

także miewamy taką fantazję, a ponieważ moja żona jest z zawodu asystentką, to robi się bardzo gorąco. Wiem, że wpadła w oko swojemu szefowi, ale nie wiadomo mi nic żeby cokolwiek z tego wynikło póki co. Natomiast żona robi się dość tajemnicza kiedy wychodzi temat planowanego wyjazdu integracyjnego

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zwykle spełniam swoje fantazje

Ja też, ale te które są do spełnienia. Czasami fantazjuje się o rzeczach przekraczających granice, albo takich które podniecają tylko jako fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciała bym aby moją żonę łączył z jej szefem jasny układ damsko-męski czyli obopólny szacunek ale bez miłości.Niech ją obłapia, klepie po pupie, zaprasza na kolację, zabiera na wyjazdy i oczywiście pieprzy w taki sposób aby im się obojgu podobało. Dodatkowo było by miło z jego strony docenienie finansowe, zwłaszcza że ona na to w pełni zasługuje, a bycie jego kochanką powinno co nieco kosztować :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi sie teraz asystentka mężatka gdzie mąż nie wie o niczym, nie wie że ma ze mną romans, że musi wspolzyc z moimi kontrahentami i klientami firmy, uczestniczyć w seksie grupowym i wyjsciach do swingers klubu. Chce wiedzieć zakłopotanie w jej oczach i strach gdy rozmawiam z jej mężem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...