Skocz do zawartości
Matt2233

Sekretarka/asystentka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to normalne ale marzy mi się asystentka. Mloda z dużym biustem. Którą mógłbym traktować bardzo przedmiotowo. Którą mógłbym klepnac w tyłek po przyjściu do pracy bez żadnych pozniejszych problemów i oskarżeń o molestowanie, którą mógłbym wezwać, pchnąć na biurko podwinąć sukienkę i bez słowa przelecieć po czym odesłać do obowiązków. Taka którą będzie cieszyć że jej cipka i cale cialo pomogło mi sie rozluźnić i zrelaksować. Taka która będzie mi obciągać podczas gdy ja będę pił poranną kawę lub podpisywał dokumenty. Taka która na codzień będzie przykladna żoną chociaż jej stan cywilny nie jest az tak ważny. Taka która będzie udawała zwykłą sekretarke gdy do biura przyjdzie moja żona,chociaż chwilę wcześniej mi obciągała i czuje jeszcze smak spermy w ustach. Taka która na moje polecenia odda się klienowi lub klientom przy mnie. Ktora wyjdzie z domu zeby mogla mi odciągnąć na parkingu pod blokiem W którym mieszka.

Nie wiem czy to normalne że chciałbym taką sekretarkę ;)

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to normalne że chciałbym taką sekretarkę

wg mnie to nie jest normalne

co innego tak się pobawić od czasu do czasu a co innego chcieć mieć kogoś na stałe do uprzedmiotowienia na żądanie :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co innego tak się pobawić od czasu do czasu a co innego chcieć mieć kogoś na stałe do uprzedmiotowiania i na żądanie :facepalm:

wiedziałem że jest cos ze mna nie tak ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co innego tak się pobawić od czasu do czasu a co innego chcieć mieć kogoś na stałe do uprzedmiotowiania i na żądanie :facepalm:

Zgadzam się z przedmówcą :)

Ponadto dodam, że nie lubię - chyba jak każdy - uprzedmiotowienia podmiotu...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy my jesteśmy normalni...

Nie można takiej fantazji rozpatrywać pod kątem normalne/nienormalne. 

Fantazja z klimatów BDSMowych, uległa 24h. Na pewno są takie osoby które takie fantazje z radością dla obu stron realizują.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja z klimatów BDSMowych, uległa 24h. Na pewno są takie osoby które takie fantazje z radością dla obu stron realizują.

może nie stricte bdsm. Przecież zawsze jest podleglosc w firmie szef-pracownicy. Tyle że tu do obowiązków dochodzi jeszcze seks
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc szczerze nie wiem czy to forum powinno dziwić się nienormalność. A jeśli druga "strona" fantazji też by tak chciała, to co w tym złego że dwoje chce tak a nie inaczej?

Zgadzam się z Panami. Jednakowoż nie napisałem, że potępiam albo uznaję za nienormalne, powiedziałem tylko jak ja to widzę. I oczywiście zdaję sobie sprawę, że na naszym forum znajdą się osoby, dla których to co napisał autor tematu będzie jak najbardziej akceptowalne :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie cieszy mnie to że można poznać zdanie innych na każdy temat i z różnych punktów widzenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może nie stricte bdsm. Przecież zawsze jest podleglosc w firmie szef-pracownicy. Tyle że tu do obowiązków dochodzi jeszcze seks

Ja tam w Twoim poście widzę, że chciałbyś mieć uległą 24h,

Ktora wyjdzie z domu zeby mogla mi odciągnąć na parkingu pod blokiem W którym mieszka.

a więc klimat typowo bdsmowy.

Ale nawet jak by nie było 24h, tylko 8h, to tak czy siak była by to uległa,

Do pracy i wypełniania obowiązków nie potrzeba przyjemności pracownika, do bycia uległą już tak,

Taka którą będzie cieszyć że jej cipka i cale cialo pomogło mi sie rozluźnić i zrelaksować.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No mi bdsm kojarzy się z czymś innym. Ale to tylko moje wypaczone rozumowanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...