Skocz do zawartości
husband

Tinder

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainstalowałem bo raz, że chciałem się samemu przekonać o skuteczności Tindera, a dwa, że chciałem sprawdzić od strony technologicznej/UI/UX bo jest mi to akurat do pracy potrzebne.

Skupiając się na tym pierwszym powodzie - przereklamowane. I mam chyba sposób na idealny profil, który odrzuca potencjalne kandydatki na randkę (lub mówią językiem Tindera: przerzuca mnie w lewo ;)):

- podaj swój prawdziwy wiek

- wpisz, że jesteś w związku i szukasz przygody

- wrzuć zdjęcie bez widocznej twarzy

...cisza i spokój gwarantowane ;-)

Jedno spostrzeżenie i ciekawostka z Tindera: wiele kobiet podaje swój wzrost (czemu akurat wzrost?! Rozmiaru biustu nigdy nie spotkałem). Wśród nich szacuję, że jakieś 10-15% mierzy ponad 175cm. Hmmm... wysokie są te poszukujące Miłości ;-)

(Ja podałem swój, 194cm, ale nie przyciąga :D ).

Reasumując: trzeba chyba mieć bardzo atrakcyjnie zrobiony profil trafiający w najpopularniejszy target aby umówić się tam na randkę. W natłoku dziesiątek, setek profili gdzie ocenia się tylko po perfekcyjnie tuningowanych zdjęciach przebiją się tylko "te ładnie wyglądające profile". 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka... z internetów :)

"Zdjęcia konsekwentnie unikające pokazania sylwetki, wykonane z góry, pod odpowiednim kątem. Tinder to masowa pralnia kilogramów, w których ukrywaniu kobiety są prawdziwymi mistrzyniami. Niestety - jedynie na zdjęciach. Na (niezbyt lotnych, to prawda) forach dla panów pojawiły się już nawet specjalne instrukcje opisujące, w jaki sposób zawczasu rozpoznać ponadgabarytową użytkowniczkę i uniknąć tragicznego rozczarowania podczas spotkania na żywo. Owszem, może to i niemiłe - ale na co liczą dziewczyny udające znacznie chudsze, niż są w rzeczywistości?"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aplikacja dziala w szczegolnosci w Polsce. Wiekowo to bardziej studentki sie znajda, aby w ogole was pokazywalo na tinderze musicie miec zainstalowana aplikacje na tele, jezeli uzywacie komputerowej wersji to musicie miec to wlaczone non stop.

Co do znajdowania matchy, jezeli "spamujecie" swipe right to automatycznie algorytm tindera was tak zwanie: banuje, przez to nie jestescie pokazywani zbyt wiele razy dla osob trzecich. = Automatycznie musisz zalozyc nowe konto.

Jeszcze mialem napisac o jakiejs ciekawostce co do tindera ale zamyslilem sie o cyckach wiec wypadlo mi to z glowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno się dowiedziałem ze coś takiego istnieje... Ale cóż pewnie nie ta grupa wiekowa :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zadziałało mi to pięknie w mojej grupie wiekowej :))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od jakiegoś czasu. Przereklamowane to :)

eh taka grzeczna opinia kojarzy mi sie z tym jakbyś napisał ... "mam od jakiegoś czasu ale nie poruchałem..." :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sama forma komunikacji jak każda inna... jednemu bardziej przypadnie do gustu innemu nie... kiedyś ludzie poznawali się Face to Face, teraz nikt już nie ma czasu, a w mojej ocenie i ochoty na taką forme znajomosci... Ludzię są zamknięci w sobie, nie usmiechają się, maja wewnętrzne opory przed ujawnianiem uczuć, a i pewnie przed oceną ... wiec Tinder jest jakimś rozwiązaniem.  Uważam, że nazwa komunikatora niezależnie do czego on służy nie ma większego znaczenia... ważna jest forma i cel...

P.S - u Mnie zadziałało ;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...