Skocz do zawartości
husband

Tinder

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.07.2021 o 11:19, bigboy89 pisze:

czym się zajmuje i pyta mnie co to znaczy "Netflix i chill" ( tak lubię sobie czasami odpocząć przy dobrym filmie co też tak przedstawiłem). Już samo pytanie wywołało u mnie uśmiech. A szanowna rozmówczyni jak się połapała o co chodzi to odpisała, że nie szuka nudziarza i mnie zablokowała (śmiech).

Ok, boomer! ?
Nic dziwnego, że usunęła parę skoro nie ogarniasz czym jest "netflix&chill" 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Modlishka pisze:

Ok, boomer! ?
Nic dziwnego, że usunęła parę skoro nie ogarniasz czym jest "netflix&chill" 

Taki to embaras, że chyba i ona nie zrozumiała tego niefortunnie użytego zwrotu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że dopasowywanie profilu w taki sposób by zwrócić na siebie uwagę drugiej osoby, nie ma sensu. Po co podawać jakieś informacje, które nie mają pokrycia w rzeczywistości, jak już poznamy jakąś osobę to wyjdą na jaw wszelkie wady i zalety. Skoro jestem domatorem, radość sprawiają mi góry, a nie bezcelowe łażenie po galerach, to po co mam w swoim profilu zawierać sprzeczne informacje. Tinder w 90% przypadku trzeba raczej traktować jako przygodę, niż szukać tam stałych partnerów/partnerek. Wiadomo znajdą się wyjątki jak wszędzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Emotion seeker pisze:

Dałem sobie spokój po tygodniu. Jeszcze gorzej i prymitywniej niż na ZB.

A to da sie bardziej prymitywnie niz na zbiorniku? ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, pushek pisze:

A to da sie bardziej prymitywnie niz na zbiorniku? ;)

Da się. Na wszystkich innych. Tinder i jakieś ero... ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś probował?

mamy za sobą seks z inną parą, chodzi nam (mi w szzegolnosci) po glowie trojkat z facetem... chce widzieć jak ja inny pieprzy a ja sie temu przygladam ;)

mysle zeby wykorzystac do tego tidera (nigdy nie korzystalismy, powstal dlugo po tym jak bylismy juz razem:)) np jedziemy do jakiegos miasta na weekend i moja żonka przegląda potencjalne profile i pewnie jakis sie trafi... ktoś próbował? skuteczne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można spróbować tindera.

Daje sporo możliwości.

Gdyby nie udało się nikogo znaleźć.

Na miejscu możecie pójść na dyskotekę i jak zobaczycie kogoś wartego uwagi to ona może podejść i zagadać. Np. że zgubiła buty i trzeba ją zanieść do pokoju. A wtedy ona zabierze do …

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, madmax199 pisze:

mysle zeby wykorzystac do tego tidera (nigdy nie korzystalismy, powstal dlugo po tym jak bylismy juz razem:)) np jedziemy do jakiegos miasta na weekend i moja żonka przegląda potencjalne profile i pewnie jakis sie trafi... ktoś próbował? skuteczne?

Aplikacja jak aplikacja. Poznać kogoś się da ale po co sobie utrudniać i szukać w miejscach nie przeznaczonych do takich rzeczy? Po pierwsze musisz mieć matcha co utrudnia szybkie akcje a po drugie dużo bardziej prawdopodobne że spotkasz się z niezrozumieniem, koniecznością tłumaczenia się, udowadniania że propozycja jest prawdziwa itd. Nie lepiej ustawić to na portalach na których ludzie szukają właśnie takich rzeczy (to forum, zbiornik, Fetlife itd) ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż sobie założyłem z ciekawości profil na tym Tinderze...

Pierwsze wnioski mam takie, że co do mechaniki działania portalu, nie podoba mi się idea lajkowania lub odrzucania profili "w locie" za pomocą przesuwania ich w prawo lub w lewo. Wolałbym nie decydować od razu, zostawić sobie możliwość powrotu do jakiegoś profilu, przemyślenia jeszcze raz. Kurczę, człowiek, nawet w takim miejscu, to nie towar w supermarkecie.

Wyświetla mi się sporo profili dziwnych kobiet, które nawet sporo po trzydziestce układają usta w dziubek. A więc ta obrzydliwa maniera nie dotyczy wyłącznie smarkul. W pakiecie z tym dziubkiem chyba jakiś botoks lub inny silikon. A może one po prostu tak wyglądają?... Wszystkie spod jednej matrycy. Ale nie znam się, chyba nie jestem na czasie.

Z drugiej strony jest też pewna grupa pań z dzieckiem... i chyba zbyt wygórowanymi oczekiwaniami co do przyszłego partnera, co wnioskuję z opisu, który niemal zawsze zamieszczają. Życzę im powodzenia. Mnie dzieci aż tak nie odstraszają, co deklarowane oczekiwania, będące bardziej zakamuflowaną listą skarg i żalów. Przewiduję pretensje do świata (czyt. mężczyzn) i dużą toksyczność potencjalnej relacji.

Panie do mnie nie piszą. Widać, że sam muszę wykazać aktywność, na którą w tym momencie jeszcze nie mam ochoty. Za to mam sporo zaczepek od gejów. Nie wiem dlaczego. W profilu zaznaczyłem, że jestem heteroseksualny. 

Generalnie bardzo mnie to wszystko zniechęca. Korzystam z opcji bezpłatnej, może jak się wykupi abonament (raczej drogi), to lepiej Tinder działa (?). Ktoś wie?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...