Skocz do zawartości
husband

Tinder

Rekomendowane odpowiedzi

A mężczyźni na Tinderze są tacy oryginalni :D

Zdjęcie w windzie/zdjęcie w górach/zdjęcie przy aucie.

Wszyscy netflix, wino i podróże, dzielnie jak jeden mąż.

Może nie generalizujmy tak brutalnie ;)

Szukaj starszych :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.05.2021 o 12:36, esthle pisze:

A mężczyźni na Tinderze są tacy oryginalni :D

Zdjęcie w windzie/zdjęcie w górach/zdjęcie przy aucie.

Może nie generalizujmy tak brutalnie ;)

Szukaj starszych :D

Nigdzie nie mówiłem, że profile facetów wyglądają lepiej i wcale tak nie uważam. :D 

Z drugiej strony pobawiłem się trochę, poeksperymentowałem z profilem, a gdy zmieliłem go dostosowując do typowej dla Tindera papki okazało się, że mam 3 razy większe zainteresowanie co ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie jest to miejsce dla mnie ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura pisze:

Nigdzie nie mówiłem, że profile facetów wyglądają lepiej i wcale tak nie uważam :D 

Ależ nic Ci nie zarzucam :D To tylko moje obserwacje.

Zresztą tam jest kilka pod grup.

Samiec alfa z siłki

Samiec alfa z audi

ONS, FWB, ****** *** i 420 :D

Muszę Ricie zaglądać przez ramię ;) Wśród kobiet taka sama bida z nędzą a szukam w innej grupie wiekowej :)

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już nie bawię się w tindera. Przyznam, że nie miałem problemu ze znalezieniem interesujących dziewczyn. 

Oczywiście, wszystko zależy od tego jaki mamy cel. Czy chcemy dużo fast foodu, czy jednak szukamy kogoś bardziej interesującego. 

Można stworzyć nieszablonowy profil, napisać coś błyskotliwego, coś ująć między słowami. Ta, która ma Cię zrozumieć, zrozumie. Lajków będzie mniej, ale za to ciekawsze. 

Można na przekór. Wpisz: żadnych modelek. Zaczną zgłaszać się modelki i pytać dlaczego, przekonywać, że one jednak są dla Ciebie.

A np. jak dasz profil bez zdjęcia, to zgłoszą się profile bez zdjęcia (czyli osoby w związkach). Itd...

Wg mnie najlepiej podchodzić do tego na luzie, z żartem, z dystansem. Druga strona to wyczuje i będzie miło. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.05.2021 o 12:36, esthle pisze:

Tylko podróże do Czech, Słowacji czy jednorazowy wypad do Włoch, z którego później ktoś wrzuca milion zdjęć dla lansu i nazywania siebie podróżnikiem, należałoby odróżnić od choćby osób które były w różnych zakątkach świata. Jak choćby ja. (Tak wiem, przechwalam się).

Idąc dalej, wśród kobiet też trafiaja się te mniej spostrzegawcze, bo np. ja swego czasu miałem naprawdę bogato uzupełniony profil (zdjęcia ze swoich podrozy choćby do Australii, opis czym się zajmuje w wolnym czasie, o swoich pasjach). Mówiąc krótko prezentowałem coś tym swoim profilem na Tinderze. 

No i rozmowa z jedną taką jaśnie wielmożną, czym się zajmuje i pyta mnie co to znaczy "Netflix i chill" ( tak lubię sobie czasami odpocząć przy dobrym filmie co też tak przedstawiłem). Już samo pytanie wywołało u mnie uśmiech. A szanowna rozmówczyni jak się połapała o co chodzi to odpisała, że nie szuka nudziarza i mnie zablokowała (śmiech).

Patrzę na jej profil a tam tylko zdjęcia z imprez i drinkami w rękach. To dopiero interesujące życie. I takich tam podróżników i super interesujących dam jest na pęczki ? do tego jeszcze brak umiejętności czytania ze zrozumieniem pomimo zaznaczenia w profilu, że puste profile bez opisu lądują w koszu. Po co te opisy jak i tak garstka je czyta , ale czytać nie potrafi #kurtyna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej wrzucam cytat dotyczący Tindera (do Zbiornika też pasuje), całkiem zgrabnie wyjaśniający dlaczego większość użytkowników wydaje się kosmitami.

"[...]Po drugie dziwnych, niespecjalnie bystrych osób jest ogrom. Normalnie się ich po prostu nie spotyka, bo się pracuje i bywa w innych miejscach a jak już się spotka to omija się wzrokiem, bo w ogóle się ich nie bierze pod uwagę jako partnerów. A na tinderze patrzy się tak potencjalnie na wszystkich. Stąd pewnie taki wysyp kosmitów."

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja napisałem że mam żone i ona wie. To jak pisały laski to tylko dlatego żeby napisać: "ale jak tak? Ale dlaczego?"

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja obecna używa Tindera z 100% skutecznością :) 

Dokładnie wie czego większość Panów oczekuje i po to tam założyła profil.

Więc myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie Tinder jest i fajny i niefajny 

Atrakcyjny facet musi się "przebić", a następnie umówić spotkanie. Założyłem tindera w styczniu i szybko mi się oddechało używania apki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...