Skocz do zawartości
husband

Tinder

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.05.2018 o 22:44, GrzesznikWędrowny pisze:

Ooo...i tu się mylisz.

Tinder to tylko platforma ułatwiająca poznanie kogoś, komunikację... Natomiast to w jaki sposób rozmawiasz, w jaki sposób podrywasz kobietę, w jaki sposób uwodzisz to wyłącznie kwestia Twoich umiejętności oraz... oczekiwań drugiej strony.

Zgadzam się Tinder to tylko środek pomocniczy w nawiązaniu pierwszego kontaktu, reszta jak się potoczy zależna jest od jednej i drugiej osoby.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.04.2019 o 18:46, pawelek1011 pisze:

Ciekawy artykuł o doświadczeniach w korzystaniu z Tindera. 

https://kobieta.onet.pl/milosc-jak-fast-food/8pz238k

Też czytałem ten artykuł i potwierdziło się to co podejrzewałem od momentu gdy zobaczyłem tytuł.

Dziewczyna chyba potraktowała Tindera jako aplikację do szukania miłości, a gdy okazało się, że ludzie szukają tam głównie seksu to była tym zniesmaczona. W podobnym tonie był w miarę niedawno artykuł o Zbiorniku.

Czekam na artykuł o CuckoldPlace z oburzeniem traktujący o tym, że tu mężowie szukają kochanków dla swoich żon.

PS

Czy przypadkiem "konkurencyjna" do Tindera Sympatia nie należy do tego samego właściciela co Onet? Na pewno mają tę samą firmę rozwijającą serwis.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.04.2019 o 18:32, GrzesznikWędrowny pisze:

Czekam na artykuł o CuckoldPlace z oburzeniem traktujący o tym, że tu mężowie szukają kochanków dla swoich żon.

Chętnie bym poczytał. Jak onegdaj na Frondzie o księdzu który "przeniknął w ten świat" (by wytoczyć nam krucjatę dziennikarską). Ciekawe czy sobie strzepał gruchę chociaż kilka razy. Mieliśmy z Frondy bardzo wielu klientów.

W dniu 8.04.2019 o 18:32, GrzesznikWędrowny pisze:

Czy przypadkiem "konkurencyjna" do Tindera Sympatia nie należy do tego samego właściciela co Onet? Na pewno mają tę samą firmę rozwijającą serwis.

Tu akurat nie wiem, ale wiem, ze Tinder, jest najlepiej zarabiającą aplikacją na świecie. Nigdy nie sądziłem że dożyję takich czasów, w których randkowanie, będzie polegało na przesuwaniu palcem w prawo lub w lewo :) 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja na tinderze poznałem Hotkę ;)

jakie było jej zdziwienie, gdy się okazało, że ja nie jestem zdziwiony jej oczekiwaniami i sytuacją.

wracając do tematu - tinder to narzędzie - bardzo skuteczne. Jak z niego skorzystami to już inna kwestia.

Najczęściej jest tak, że słabo fitrujemy potencjalne partnerki/partnerów - a później mamy za swoje.

Intelekt - to się da wyczuć - najczęściej po prostu nie mamy cierpliwości lub zbyt optymistycznie (mi się tak zdarza) podchodzimy do potencjalnej osoby.

Jeśli postawimy sobie twarde, zasady i będziemy się ich trzymać - to będzie dobrze.

Że dużo jest hmm. zjebów? Na ulicu też jest dużo zjebów i jakoś z tym żyjemy.

Na koniec: Cuckoldplace to jest zacne miejsce, a nie jakiś tam tinder ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałam Tindera.

Nie minęły dwie godziny i zablokowano mi konto.

No to poromansowałam... A trzeba było słuchać Sailora: "po co Ty to robisz?"

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Jan pisze:

Co nabroiłaś Lula?

A żebym to ja wiedziała...

Złamałam regulamin. Ale nie napisali jak.

Za bardzo jestem przyzwyczajona do standardów naszego forum, gdzie w punkt dowiadujesz się, w którym miejscu popełniasz błąd.

Foch! :(

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 5
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.08.2020 o 19:25, Sailor&Lula pisze:

A żebym to ja wiedziała...

Złamałam regulamin. Ale nie napisali jak.

Być może nie wolno umieszczać numeru telefonu na swoich gołych fotach ;)

• Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jeszcze z niezasłonięta twarzą 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...