Skocz do zawartości
kukizk

Zdjecia z opisem..

Rekomendowane odpowiedzi

Od dluzsego czasu interesuje nas (chociaz glownie mnie) temat cuckoldu.. przegladam na forum watki, wczytuje sie w tresci.. jestem wzrokowcem, jak chyba wiekszosc facetow - przegladajac galerie naszych pieknych Hotek cos zauwazylem.. samo zdjecie (wrzutone "na sztuke" czesto nieopisane ani slowem lub 1234.jpg) - nawet tej najpiekniejszej, rozleglizowanej slicznosci nie dziala na mnie tak jak zdjecie z opisem.. na szczescie  pojawia sie na forum coraz wiecej historii, pelnych emocji, ktore czyta sie z zapartym tchem, a na koncu wisienka na torcie jest zobrazowanie tego w postaci kilku zdjec ktore przed chwila sobie wyobrazalem .. dla mnie cos pieknego.. patrzac na zdjecie kobiety, dostrzegam jej piekno ale kiedy jej maz opisuje co robila, co lubi, czego nie preferuje wtedy patrzac na zdjecie widze nie tylko jej dlugie nogi, piekne piersi ale tez temperament.. niewinny wyglad ale swiadomosc, ze kryje sie za tym drapiezna Kotka.. osobiscie czesto dostrzegam to w oczach kobiet (zalotnym spojrzeniu) lub ich usmiechu (np. przygryzaniu wargi ;) ale tutaj regulaminowo zabronione sa zdjecia z buzia :) czy macie podobnie? Przepraszam za chaos ale niestety pospiech-praca.. zachecam do dyskusji i oczywiscie umieszczania zdjec Hotek z opisem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniol,

bardziej chodzilo o cos podobnego do tematu w naszych historiach... "moja droga do.." uzytkownika para_ldz. To chyba wzorcowe odzwierciedlenie tego co mialem na mysli :) aczkolwiek HWcaptions rowniez sa mi znane i lubiane ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, zle zrozumialem. Oczywiscie. To jest niesamowite najpierw przeczytac historie a pozniej zobaczyc zdjecie. Niesamowite.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...