Skocz do zawartości
pantyhoselover

VIP Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

@@pantyhoselover, przeczytałam uważnie Twój post zaczynający ten wątek, kolejne jakie w nim zamieściłeś, jak i cały wątek. Nie będę powtarzać tego co inni już napisali, ale polecam byś przeanalizował rady niektórych pod kątem własnego związku, bo są cenne.

Od siebie:

Waszym (Twoim i Twojej VIP Hotki) podstawowym problemem jest brak komunikacji.

Ty masz ją za ideał, TOP of the TOP, Bóstwo stąpające po ziemi. Ona prawdopodobnie to widzi i nie chce, przyznając się do brudnych fantazji czy zachowań, zburzyć tego idealnego obrazu w Twojej głowie.

Pisałeś, że grzebałeś jej w laptopie, na e-mailu i zapewne w telefonie. Aż tak bardzo zależy Ci na spełnieniu własnych fantazji, a przy tym masz brak odwagi do konfrontacji w 4 oczy, że posuwasz się od pogwałcenia jej prywatności? A podobno, to Bogini którą darzysz szacunkiem i miłością. Widzę, że ten szacunek ma jednak swoje granice, bo dla Ciebie ważniejsze jest by nakłonić ją do realizacji Twoich pragnień, niż dbanie o jej komfort psychiczny.

Skoro nie umiecie ze sobą rozmawiać twarzą w twarz, to może na początku spróbujcie inaczej.

Napisz do niej e-mail. Opisz w nim swoje fantazje, pragnienia związane z cuckoldem. Wytłumacz co Cię w tym podnieca, dlaczego właśnie taki a nie inny cuckold, dlaczego to właśnie z nią chciałbyś tego skosztować.Tylko daruj sobie te TOP of the TOP, boginie i inne Vipy, bo nimi tylko wszystko psujesz. Zakłócasz tym jej poczucie bezpieczeństwa. Pokazujesz jej, że jest dla Ciebie bardziej trofeum, ozdobą, obiektem pożądania i do pochwalenie się przed innymi mężczyznami, niż partnerką- ukochaną kobietą.

Zachęć ją w owym e-mailu, by opisała Ci swoje fantazje, pragnienia i podniety, ale również by napisała jakie ma z nimi związane lęki i obawy, bo to one są źródłem jej wycofania w tym temacie.

Pamiętaj, by nigdy nie naciskać. Daj jej czas. Zakochaną kobietę łatwo do czegoś nakłonić. Problemy pojawiają się, gdy kobieta robi coś tylko z miłości, a nie bo naprawdę tego chce. Cuckold, nawet taki o jakim Ty wspominasz nie trwa tylko w chwili zabawy. Jest jeszcze w głowie długo, długo potem. Jeśli ona zgodzi się na to nie będąc pewną, że tego chce, to może to być początkiem końca Waszego związku.

P.S.: I ja polecam byś pokazał swojej kobiecie to forum. Gdy zobaczy, że i inne kobiety mają takie jak ona i podobne fantazje, to może przestanie się tak ich wstydzić i zacznie się z nimi powoli oswajać.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam te wszystkie komentarze to można odnieść wrażenie że cuckold to najgorsza rzecz w życiu "nie rób, nie idz ta droga, zastanów sie , nie ma odwrotu itp cos podobnego"  

z mojej strony było zero ironii, niedawno tu zaistniałam, również hurrraoptymistycznie, lecz od forumowiczki usłyszałam "uważaj, czasami dochodzi się do ściany", u mnie to spowodowało przewertowanie niemalże całego forum w poszukiwaniu bolesnych tematów i doświadczeń; dodatkowe pogłębianie tej wiedzy w dialogach bezpośrednich

mało tego - życzliwie się ze mnie śmiano, że trupy z szafy wyciągam a i gratulowano, gdy sama doświadczona już, dzieliłam się trudnymi emocjami

a Ty? 

przyszedłeś w gości, pytając się gospodynię o przepis na ciasto jednocześnie zachwalając jakie to Ty masz w domu boskie wypieki i byle czego nie jadasz 

przy okazji - sprowadziłeś swoją kobietę wyłącznie do ciała, pozycjonując ją wyłącznie przez cielesność

przy okazji - uraziłeś a może nawet obraziłeś niektóre osoby stąd, nie znając ich / nas , poprzez bałwochwalcze chwalenie swojej kobiety (można to odebrać, że mało kto godzien kontaktu z nią jest)

i tyle.. posłuchaj wszystkich powyżej, poznaj treści na forum, poznaj ludzi i ich doświadczenia i wtedy jak jeszcze raz przeczytasz ten wątek, to wśród naprawdę lekkich złośliwości doczytasz również szczere intencje, tych którzy już tematu zk spróbowali

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i wypłoszył się chłopak.

A liczyłem na rozwój sytuacji...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem szczerze

jak czytam te wszystkie komentarze to można odnieść wrażenie że cuckold to najgorsza rzecz w życiu "nie rób, nie idz ta droga, zastanów sie , nie ma odwrotu itp cos podobnego"  

Troche ironiuje ale myslałem że spotkam tutaj ludzi którzy pokaża dobrą stronę tego a nie same minusy - jaktutaj jeszcze chwile pobedę to chyba na prawde mi sie odechce. Chyba że na prawde nie jest to aż takfajne

Nie panikuj, na spokojnie ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to chyba nie to forum bo tu same szpetne babsztyle i ogry są ;)

powodzenia i odrobiny skroności Ci życzę

A ja bym dorzucil jeszcze do ,,skromnosci,, o ktorej wspomniala Iko , troszke wiecej pokory I szczerosci wobec samego Siebie I bedzie dobrze ;)

Moge jeszcze dodac ze nie znajdziesz lepszej drogi na rozpoznanie tematu jak szczera rozmowa z ukochana ( u mnie to podzialalo ) , w najgorszym wypadku dostaniesz z liscia ale przynajmniej bedziesz znal odpowiedz ;)

Oczywiscie zycze powodzenia I trzymam kciuki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...