Skocz do zawartości
pantyhoselover

VIP Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mam podstawy sadzic ze chce jesli sie okaze że błedne to spasuje

Wyjście na imprezę, chęć zaczerpnięcia powietrza nad głęboką wodą.... drobny flircik, wcale jeszcze nie oznacza że Ona będzie chciała cuckoldu. Może oznaczać coś zupełnie innego. Na przykład to, że się nudzi w związku, poszukuje jakiejś odrobiny świeżości poza nim. To bardzo częsta praktyka młodych kobiet w długotrwałych związkach którym łatwiej jest wyznać zasadę "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal", niż przeprowadzać długie związkowo - małżeńskie dysputy na temat warunków uprawiania cuckoldu. Powie że tego nie chce a w międzyczasie osiem razy przyprawi Ci rogi. A Ty nawet nie będziesz wiedział kiedy. Póki co, masz podstawy by sądzić że podoba jej się flircik i że Ty, myśląc o tej fali zazdrości która Cię ogarnia, masz dzięki tej pożywce lepszy seks. Posmakowało Ci właśnie dlatego, że po tym jest dobry seks. Jak na haju. Więc chcesz następną kreskę wciągnąć.

To wszystko nie oznacza jeszcze że kiedykolwiek będziecie Parą Cuckold, a Twoja Kobieta Hot Wife. Byłoby to bardziej jasne, gdyby była tutaj z Tobą.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiedziała że chciałaby żeby dwóch facetów ja posuwało

Nie podpieraj całej swojej idei na tej fantazji. Rozróżnij fantazję od rzeczywistości. Pokaż swojej kobiecie to forum, przyprowadź ją tutaj.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z drugiej strony maja faceta jest im emocjonalnie dobrze ale przychodzi czasami cheć odmiany, nawet jesli jet to chec chwilowa podczas imprezy - czy cuckold musi byc na stałe ciagle a moze po prostu na co dzien bedziemy zyli normalnie a na imprezie jak obydwoje bedziemy mieli ochote to to zrobimy  - chwile, emocje, namiętnosci sytuacja - ...

Czy taki cuckold jest wyklety :) musi być jak w książce , trzeba usiaśc do stołu i technicznie obgadać na trzżwo problem , potem spisac i zrealizować.

Nikt Ci nie pisał że taki cuckold jest wyklęty, ja Ci nawet wcześniej napisałem że tak zacząłem - seksem na imprezie - ale napisałem też że później była rozmowa - i wydaje mi się że i u Was taka rozmowa musiała by się odbyć. Stało się, ale to nie jest mała sprawa i nie przechodzi się nad nią do porządku dziennego i oby do następnego razu. To siedzi w głowie, i wraca się do tego w rozmowie.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam te wszystkie komentarze to można odnieść wrażenie że cuckold to najgorsza rzecz w życiu "

To nie czytaj. Zakładasz temat więc liczysz się chyba z tym, że będą w nim odpowiedzi i komentarze

Troche ironiuje ale myslałem że spotkam tutaj ludzi którzy pokaża dobrą stronę tego a nie same minusy

A ile forum, ile tematów, które działy przeczytałeś, że tych pozytywnych stron nie zauważyłeś?

jaktutaj jeszcze chwile pobedę to chyba na prawde mi sie odechce.

Póki co nie pobyłeś tu jeszcze wcale. Masz konto od 2 dni, założyłeś temat pisząc go tak, że co niektórzy dali Ci po nosie i tyle.

To teraz rady o które prosisz. Pobądź tu faktycznie. Więcej czytaj a mniej pisz na początku. Twoje rozterki, związek a nawet Twoja kobieta i jej potrzeby nie są wyjątkowe (choć dla Ciebie oczywiście ona jest wyjątkowa i to normalne). Tematów podobnych temu jest tu kilkadziesiąt. Podobnych rozterek wraz z opisem jak się one skończyły także. Masz to wszystko na wyciągnięcie ręki i nie trzeba zakładać kolejnych tematów. To trochę jak z psychologiem do którego każdy przychodzi i zaczyna "mam taki nietypowy problem..." a dla psychologa sprawa jest klarowna i popularna jak słowo "kurwa" na polskich ulicach.

Co do zaś szukania. Dobrze, że Twoja żona ma wysokie wymagania i chce się z kimś wcześniej poznać i polubić - szanować się trzeba. Tylko faktycznie wygląda na to, że jeszcze sporo macie od obgadania chociażby w zakresie kto ma szukać, kogo, na jakich zasadach itd. Tak jak Ci też napisała reszta jeżeli żona sama szukała informacji o ZK to pokaż jej forum - szerszego zbioru informacji ciężko szukać a i użytkowników VIP jest tu całkiem sporo

Powodzenia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jak sam możesz sprawdzić, ani nie mam wielkiego doświadczenia, ani nie jestem weteranem na tym forum. Przeczytałem wszystkie posty dotyczące twojego tematu. I nie mam zamiaru pisać Ci co i jak masz zrobić i czy ZK jest dla was. Po prostu was nie znam. Ale liczę się ze zdaniem każdej osoby na forum. Nie muszę się z nim zgadzać, bo nikt nie zna mnie i mojej partnerki tak dobrze jak my sami siebie, a i tu nie jednokrotnie potrafimy się zaskakiwać. Jednak kilka rad, czy też historii innych tu spokojnie czytałem. Czasem coś tam napisałem, bo miałem ochotę się wypowiedzieć. Jednak jeśli trochę tu poczytasz to zrozumiesz, że nie ma gotowej recepty. Nie ma ZK instant, i jednej drogi, dobrej czy złej. Zauważysz też jakim poważnym i stabilnym uczuciem wzajemnym darzą się związki ZK. Jak wiele rozmów, pogadanek, przekonywań i pytań partnerzy musieli wymienić by się wzajemnie nie pogubić.

Musisz znaleźć własną drogę, ale tylko rozmowy z twoją kobietą pomogą Ci osiągnąć cel, a i sam cel może ewoluować na skutek rozmów partnerów. Bo nagle możesz się dowiedzieć od swojej damy że nie lubi czegoś tam w facetach, a ty naraiłeś już gościa, który niestety już jest spalony na starcie. Jeśli twoja ukochana sama o ty mówi, to uwierz mi masz już o wile łatwiej niż wielu facetów na tym forum, którzy znają stare powiedzenie: kropla drąży skałę.

Kończę mój przydługi wywód. Jeszcze jedna uwaga. Opisując swoją piękną kobietę, mniej reklamy. Dobry towar sam się obroni, a różne są smaki i gusta. 

Czytaj, czytaj, pisz. Zaproś Panią, zamieście zdjęcia. Bawcie się tym co ma przynieść przyjemność, a pogoń za króliczkiem jest całkiem miła ;)

Pozdrawiam Ony.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to, że nie możesz przejść z kobietą spokojnie bez oferty seksualnej skierowanej w jej kierunku zależy od tego, że jest TOP of the TOP, to mi się inaczej kojarzy :D bynajmniej bardziej wulgarnie niż seksownie. Oprócz wyglądu, którym faceci się zachwycają na pierwszy rzut oka zapewniam Cię, że kobieta musi mieć więcej do zaoferowania aby móc się taką zwać. Każda tu hotka nie szuka byle kogo i nawet jak nie ma ofert seksualnych wysyłanych od tak na mieście nie oznacza, że nie jest

TOP of the TOP. To tak w odezwie za ocenę jaką wydałeś obecnym tu hotkom :D

Co do Twoich planów cuckoldowych, to tak jak pozostali tu użytkownicy, zastanów się nie tylko nad pozytywami takiego układu ale również, co najważniejsze nad skutkami jaki taki układ może nieść. Każdy ma swoje fantazje, jednak niektóre są to tylko fantazje, które należy pozostawić w sferze wyobraźni, ja również mam, mąż o nich wie jednak to nie oznacza, że od razu planuje je spełniać, bo to tylko fantazje, a ich urzeczywistnienie jest nierealne.

Jeśli nie porozmawiasz z partnerką i postawisz ją przed faktem dokonanym i wywołanymi chwilowymi emocjami dojdzie do urealnienia fantazji, po opadnięciu emocji możesz ponieść tego słone koszty. Partnerka może mieć żal, że wpędziłeś ją w coś z czego było trudno się wycofać, zrobiłeś coś poza jej plecami, a tym bardziej wybrałeś dla niej kandydata wg Ciebie godnego dla VIP hotki… to może się źle skończyć, a unoszenie się dumą, że każdy pisze Ci o złych rzeczach, bo przecież to takie fajne

nie jest dobre. Bo gdybyś był pewien tego, że dobrze robisz, że partnerka tego chce to byś do tego doprowadził nie pytając się o opinię wszystkich tu aby każdy wzdychał do Twojej żony VIP hotki.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekamy na Twoją VIP hotke tutaj aby się z nią poznać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opis Twojej Top Hotki przypomina mi moją koleżankę. Bardzo ładna, szczupła, obfity biust i zawsze seksownie ubrana. Tyle, że jak idzie na rozmowę w sprawie pracy to dostaje oferty seksu. Czy to oznacza że jest taka Top of The Top? Jak dla mnie to tylko strój i sposób zachowania krzyczący wręcz "przeleć mnie". To już jest jakiś tam sygnał, że chęci w Twojej małżonce są.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie da sie z nia przejść nigdzie żeby jej ktoś nie oferował spotkania czy nawet sexu.

Mam podobnie więc doskonale znam ten ból..

Idę do sklepu po bułki, a ekspedientka zamiast spytać: - "gotówką czy kartą?" pyta czy chce ją przelecieć na zapleczu..

Idę wyrzucić śmieci to sąsiadki już czekają na wyścigi żeby klęknąć do loda.

Przejść ulicą spokojnie nie mogę żeby napalone babeczki nie dały mi spokoju.

Ostatnio wypłacam z bankomatu, a na ekranie wyświetlają mi się propozycje seksu. :list: 

Podkreslam że ona nie zadowoli sie byle kim jest TOP of the TOP

Zgłaszam się więc oficjalnie aplikując swoją kandydaturę jako King Master Troll of The Bulls Big Cocks Contest Winner.

Miałem swoją galerię ale SEM mi wykasował z uwagi że do innych nikt wtedy nie pisał. :list:

Uwierz mi na słowo.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

King Master Troll of The Bulls Big Cocks Contest Winner.

No masz Ci los, czekałeś i wyczekałeś :)

Jak dotąd jesteś póki co jedynym kandydatem, więc logicznym jest złożyć Ci już stosowne gratulacje ze zdobycia HOT TOP of the TOP :)

a kolega #pantyhoselover

musi się z tym pogodzić, miał być casting, a wyszedł jednostronny wybór :D

szkoda tylko VIP HOTKI, która będzie rozczarowana tym miejscem, ponieważ w życiu dostaje milion pięćset codziennych propozycji, a tutaj na przestrzeni 24H dostała tylko jedną...

oj dziwne to miejsce...

p.s lepiej nie pokazuj jej tego forum i Twojego tematu bo jeszcze biedna dostanie wstrząsu anafilaktycznego spowodowanego treścią. 

Pozdrawiam

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...