Skocz do zawartości
pantyhoselover

VIP Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zaczęla pozować jako modelka z sukienkami i zaczęła otrzymywac wiele maili od facetów i smsów -zaczęło ją to podniecac i krecić widać było po niej i ciagle chciał sie kochac.

Ostatnio zapozowała w rajstopach na stronie internetowej i otrzymała wiele propozycji sexu. Wchodząc na jej komputer zobaczyłem że szukała gdzie mozna zrobic sobie sexy zdjęcia i odkryłem w jej kompie wiele jej rozbieranych zdjec. Pisała do koleżanek ze chciałaby pobawic sie z kilkoma facetami.

Jak sie cudownie ostatnio czułem jak sie pokłuciliśy i ja wyjechałem - potem okazało się że się bardzo wylansowała i poszła na impreze. Widziałem jakie mini załozyła, szpilki i koronkową bluzkę bez stanika. Pisała do kolezanki że faceci gwałcili ją wzrokiem. 

między łechtaniem swego ego i przyjmowaniem mniej lub bardziej eleganckich komplementów czy słownym fantazjowaniem jest jeszcze ocean a nawet trzy do przepłynięcia wpław samotnie by zdecydować się na wejście w rzeczywiste działania

pamiętaj, że w sieci jest wielu fantastów, którzy podniecają się wyłącznie zdjęciami - chroń ją też byście nie żałowali głupich ruchów

słowa w łóżku to jedno a czyny z innymi mężczyznami gdy emocje opadną to zupełnie cos innego

dwa światy, które mogą ale nie muszą współgrać we wszystkich parach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

między łechtaniem swego ego i przyjmowaniem mniej lub bardziej eleganckich komplementów czy słownym fantazjowaniem jest jeszcze ocean a nawet trzy do przepłynięcia wpław samotnie by zdecydować się na wejście w rzeczywiste działania

pamiętaj, że w sieci jest wielu fantastów, którzy podniecają się wyłącznie zdjęciami - chroń ją też byście nie żałowali głupich ruchów

słowa w łóżku to jedno a czyny z innymi mężczyznami gdy emocje opadną to zupełnie cos innego

dwa światy, które mogą ale nie muszą współgrać we wszystkich parach

powiem szczerze

jak czytam te wszystkie komentarze to można odnieść wrażenie że cuckold to najgorsza rzecz w życiu "nie rób, nie idz ta droga, zastanów sie , nie ma odwrotu itp cos podobnego"  

Troche ironiuje ale myslałem że spotkam tutaj ludzi którzy pokaża dobrą stronę tego a nie same minusy - jaktutaj jeszcze chwile pobedę to chyba na prawde mi sie odechce. Chyba że na prawde nie jest to aż takfajne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem szczerze

jak czytam te wszystkie komentarze to można odnieść wrażenie że cuckold to najgorsza rzecz w życiu "nie rób, nie idz ta droga, zastanów sie , nie ma odwrotu itp cos podobnego"  

Troche ironiuje ale myslałem że spotkam tutaj ludzi którzy pokaża dobrą stronę tego a nie same minusy - jaktutaj jeszcze chwile pobedę to chyba na prawde mi sie odechce. Chyba że na prawde nie jest to aż takfajne

To jak już będziesz odchodził, to zostaw testament i wskaż kogoś kto ma po tobie VIPa dostać :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Temat VIP ponieważ moja kobieta jest przeseksowna  przepiękna i nie jest to moje zdanie jak zawsze faceta ale chyba wszystkich którzy ją widzieli.

Ubiera się zawsze z klasą i bardzo sexy -mini, szpilki, kozaki, zawsze jakies połyskujące rajstopy lub pończochy i nie da sie z nia przejść nigdzie żeby jej ktoś nie oferował  spotkania czy nawet sexu.

post-24165-0-96488900-1510608789_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Troche ironiuje ale myslałem że spotkam tutaj ludzi którzy pokaża dobrą stronę tego a nie same minusy

Cuckold jest super! Cuckold to je bajka! Tylko życie nie zawsze głaszcze po jajkach. ;)

Ja tam, jak się w coś pakuję, to lubię poznać przede wszystkim złe strony, by mój wybór był świadomy.

Ale jak wolisz być huraoptymistą, a potem jebnąć o glebę z chmur - no to już Twoja sprawa. ;)

Może zamiast się dąsać - wyciągniesz jakieś wnioski? ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Temat VIP ponieważ moja kobieta jest przeseksowna  przepiękna i nie jest to moje zdanie jak zawsze faceta ale chyba wszystkich którzy ją widzieli.

Ubiera się zawsze z klasą i bardzo sexy -mini, szpilki, kozaki, zawsze jakies połyskujące rajstopy lub pończochy i nie da sie z nia przejść nigdzie żeby jej ktoś nie oferował spotkania czy nawet sexu.

Zawsze miałem ochotę zeby ją zobaczyc z innym ale ona stanowczo zaprzeczała. Ale nie ma to jak czas i drążenie tematu.

Kiedys podczas imprez wspomniałem jej ze chciałbym zobaczyc jak sie kocha z innym facetem - powiedziała że to nie dla niej. Pare razy potórzyłem temat ale to samo. 

Jakiez było moje zdziwienie jak na ostatniego sylwestra jak się z nią kochałem w łózku powiedziała że chciałaby żeby dwóch facetów ja posuwało . Myślałem że odlece - w końcu chwyciło!

Oczywście rano była speszona itp i zaprzeczała ale wiedziałem ze sie zaczeło - na kolejnych imprezach mówiła coraz wiecej i więcej że chce byc gwałcona przez wielu facetów i marzy o tym. Bałem się że to tylko  fantazje alkoholowe ale czas pokazuje że może coś z tego będzie.

Ostatnio zaczęla pozować jako modelka z sukienkami i zaczęła otrzymywac wiele maili od facetów i smsów -zaczęło ją to podniecac i krecić widać było po niej i ciagle chciał sie kochac.

Ostatnio zapozowała w rajstopach na stronie internetowej i otrzymała wiele propozycji sexu. Wchodząc na jej komputer zobaczyłem że szukała gdzie mozna zrobic sobie sexy zdjęcia i odkryłem w jej kompie wiele jej rozbieranych zdjec. Pisała do koleżanek ze chciałaby pobawic sie z kilkoma facetami.

Jak sie cudownie ostatnio czułem jak sie pokłuciliśy i ja wyjechałem - potem okazało się że się bardzo wylansowała i poszła na impreze. Widziałem jakie mini załozyła, szpilki i koronkową bluzkę bez stanika. Pisała do kolezanki że faceci gwałcili ją wzrokiem. 

Szukam kogos kto pomoże nam to urzaeczywistnic :) Podkreslam że ona nie zadowoli sie byle kim jest TOP of the TOP

Przeczytałem cały wątek, komentarze niektóre nawet polubiłem i tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy i nie będzie to rada jak przekonać żonę do spełnienia Twoich fantazji... bo to Twoja żona i Twój problem tutaj jedynie możesz poczytać o cuckoldzie, który wcale nie jest taki zły jeżeli się do niego odpowiednio podejdzie, więc nie bój się...

Powiem Ci tylko jedno wszystkie osoby jakie tutaj miałem przyjemność poznać są TOP of the TOP... dotyczy to zarówno Kobiet jak i mężczyzn... A jeśli o Kobietach mowa to uwierz mi, a jeżeli nie chcesz uwierzyć mi to uwierz Kobietom, że żadna nie zadowoli się byle czym czy byle kim... Więc Twoja żona nie należy do wyjątków w tej kwestii...

A na zakończenie tak ogólnie to życzę powodzenia ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem szczerze

Ja tam nie widziałem żeby ktoś Ci pisał że cuckold to zło. Raczej większość skrytykowała, bądź powiedziała że między fantazjami a rzeczywistością jest daleko, i nic tu nie da, że coś Ci się wydaje, że ona ma ochotę czy coś takiego. Masz dwa wyjścia- rozmowa albo działanie (to drugie gorsze ale mi się udało). Rozmowa na trzeźwo - i nie chodzi mi o alkohol ale o emocje, bo co innego świntuszyć w łóżku a co innego rozmawiać przy śniadaniu. Działanie - nie poprzez wkręcanie jej i sprawdzanie kiedy Ty podszywasz się pod inną osobę, ale przez realne kroki - ja nppodczas imprezy kiedy była okazja wylądować w łóżku we trójkę z żoną i kolegą po prostu to zaproponowałem - nie była to propozycja na kiedyś - tylko na tamten moment. Gdyby się nie zgodziła na drugi dzień pewnie pogadalibyśmy o tym co mi do głowy strzeliło, zgodziła się też ta sama rozmowa, tylko z lękiem co ona narobiła.

Nie spinaj się, top of the bottom Ci radzi ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zepsuć :)

Z pieknymi laskami jest tak że jak nie dasz wolności to same odejdą - przeciez one maja takie wzięcie że jak bedzie z jedny facetem to nie ukrywajmy tego ze zmarnuje swój potencjał.

Nie zgadzam się absolutnie. Piękna =/= niewierna, bo ją kuszą spojrzenia innych. To jest fajne do pewnego stopnia, a później przynosi wręcz odwrotny efekt. Spotykałem się z kilkoma dziewczynami, które osobiście uznałbym za TOP of TOP i sam się dziwiłem jak to możliwe. Takie dziewczyny są zazwyczaj samotne, a jeśli kogoś mają to tylko dlatego, że ten ktoś nie ocenia ich jedynie jako obiekt seksualny, ale po prostu jako partnerkę. Ciężko taką kobietę "zdobyć", bo przy takim nachalnym otoczeniu każdemu włącza się światełko stop, mam już dość.

Nie oceniam tutaj Waszych relacji i nie ganię, ale Twoje podejście nie podoba mi się. Teraz już może być tylko lepiej. Powodzenia!

Wolności się nie daje jako bonus. Albo się ma w sobie to coś, co powoduje że kobieta będzie pragnęła trzymać się Ciebie, albo nie. Jeśli nie, to wtedy odejdzie z innym, który być może będzie nawet draniem, będzie wbijał w nią gwoździe.

Słowem w sedno Sem ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgadzam się absolutnie. Piękna =/= niewierna, bo ją kuszą spojrzenia innych. To jest fajne do pewnego stopnia, a później przynosi wręcz odwrotny efekt. Spotykałem się z kilkoma dziewczynami, które osobiście uznałbym za TOP of TOP i sam się dziwiłem jak to możliwe. Takie dziewczyny są zazwyczaj samotne, a jeśli kogoś mają to tylko dlatego, że ten ktoś nie ocenia ich jedynie jako obiekt seksualny, ale po prostu jako partnerkę. Ciężko taką kobietę "zdobyć", bo przy takim nachalnym otoczeniu każdemu włącza się światełko stop, mam już dość.

Nie oceniam tutaj Waszych relacji i nie ganię, ale Twoje podejście nie podoba mi się. Teraz już może być tylko lepiej. Powodzenia!

Słowem w sedno Sem ;)

Dobrze piszesz ale temat szeroki a ja go ujłaem w jednym zdaniu wiec moze zbyt płytko zabrzmiał. Jest tak jak mówisz ale pamietaj że nie tylko ty miałes doswiadczenia z dziewczynami :) Piękne chcą prawdziwego związku bo są oceniane tylko z wyglądu chyba że sa do tego głupie wiec im to pasuje ale jeśli nie to jak kazdy inteligentny czlowiek chca byc doceniane własnie za intelegencje.

Ale z drugiej strony maja faceta jest im emocjonalnie dobrze ale przychodzi czasami cheć odmiany, nawet jesli jet to chec chwilowa podczas imprezy - czy cuckold musi byc na stałe ciagle a moze po prostu na co dzien bedziemy zyli normalnie a na imprezie jak obydwoje bedziemy mieli ochote to to zrobimy  - chwile, emocje, namiętnosci sytuacja - wydaje sie że do czegos takiego my dorastamy a nie do iagłego życia we trójke.

Czy taki cuckold jest wyklety :) musi być jak w książce , trzeba usiaśc do stołu i technicznie obgadać na trzżwo problem , potem spisac i zrealizować.

A moze my chcemy inaczej - i jak będzie dobrze to co - pogwałciliśmy swiete prawa cuckoldu o poważnej rozmowie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy taki cuckold jest wyklety :) musi być jak w książce , trzeba usiaśc do stołu i technicznie obgadać na trzżwo problem , potem spisac i zrealizować.

Podaj tytuł, chętnie przeczytam. ;)

Nic nie musisz. No, może poza pogodzeniem się z możliwymi konsekwencjami. ;)

A moze my chcemy inaczej - i jak będzie dobrze to co - pogwałciliśmy swiete prawa cuckoldu o poważnej rozmowie :)

Wy???

A jak będzie źle? ;)

Zresztą, co my napisaliśmy - to nieistotne. Tylko po co o cokolwiek pytasz? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...