Skocz do zawartości
pantyhoselover

VIP Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Szpiegujesz, knujesz, myślisz o "teście wierności", nie tędy droga - dziecinada moim zdaniem.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szpiegujesz, knujesz, myślisz o "teście wierności", nie tędy droga - dziecinada moim zdaniem.

to co proponujesz skoro ona boi sie z tym ujawnic a wiem że chce?

Nie znasz mnie i jej to nie oceniaj każdy jest inny 

Jest osobą której to przez gardło nie przejdzie ale jak się wydaży to ok - mysliesz ze kazdy jest taki sam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest osobą której to przez gardło nie przejdzie ale jak się wydaży to ok -

A można jaśniej?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jasne - niektorzy wstydza sie swoich fantazji to naturalne ponieważ ogólnie nie jest to akceptowalne i dlatego ciezko powiedziec coś takiego ale w głowie siedzi i czasami trzeba " pomóc" wyjść 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, przychodzisz na forum z informacją mniej więcej takiej treści:

Czołem, posiadam rasową klacz. Ma ochotę pochodzić pod ogierem, ale jest tak wysokiej klasy, że ja ją dopuszczę wyłącznie pod takiego pochodzącego ze stajni w Janowie Podlaskim, którego zlicytowano za co najmniej milion $

Kto mi pomoże?

I dziwisz się, że widzimy w tym casting?

Może zacznij od początku, na spokojnie. Po co jesteś na tym forum, czego oczekujesz, jakie są Twoje wyobrażenia, jakie są wyobrażenia partnerki, czego oczekuje ona? Jakie ma preferencje, zdradź Panom, jak wygląda, bo przecież nie musi być w typie każdego TOPowego mężczyzny (cokolwiek znaczy takie określenie).

Może poczytaj tematy, zobacz, kto jak się wypowiada, jak wyglądają galerie i przemyśl w ciszy, który z tutejszych Kochanków/Bulli mógłby się jej spodobać i porozmawiajcie na priv o "taktyce" zbliżenia się do tej kobiety?

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, przychodzisz na forum z informacją mniej więcej takiej treści:

Czołem, posiadam rasową klacz. Ma ochotę pochodzić pod ogierem, ale jest tak wysokiej klasy, że ja ją dopuszczę wyłącznie pod takiego pochodzącego ze stajni w Janowie Podlaskim, którego zlicytowano za co najmniej milion $

Kto mi pomoże?

I dziwisz się, że widzimy w tym casting?

Może zacznij od początku, na spokojnie. Po co jesteś na tym forum, czego oczekujesz, jakie są Twoje wyobrażenia, jakie są wyobrażenia partnerki, czego oczekuje ona?

Może poczytaj tematy, zobacz, kto jak się wypowiada, jak wyglądają galerie i przemyśl w ciszy, który z tutejszych Kochanków/Bulli mógłby się jej spodobać i porozmawiajcie na priv o "taktyce" zbliżenia się do tej kobiety?

Moze masz racje - jestem w gorącej wodzie kompany -sorry trzeba powoli temat ogarnąc

dzięki za lekkie wstrzymanie - dobrze to zrobi :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

porozmawiajcie na priv o "taktyce" zbliżenia się do tej kobiety?

wszystko spoko, ale z tym to sie nie zgodze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pieknymi laskami jest tak że jak nie dasz wolności to same odejdą

Wolności się nie daje jako bonus. Albo się ma w sobie to coś, co powoduje że kobieta będzie pragnęła trzymać się Ciebie, albo nie. Jeśli nie, to wtedy odejdzie z innym, który być może będzie nawet draniem, będzie wbijał w nią gwoździe.

Co proponujecie ? klub, a może napisac do niej z innego konta i sprawdzic czy sie z kims umowi i zaakceptuje faceta

To nie my proponujemy. To Ty proponujesz sam sobie. Zupełnie tak, jak byś wyjął pistolet i powiedział, co proponujecie, żebym sobie strzelił w kolano? I byś wystrzelił.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jasne - niektorzy wstydza sie swoich fantazji to naturalne ponieważ ogólnie nie jest to akceptowalne i dlatego ciezko powiedziec coś takiego ale w głowie siedzi i czasami trzeba " pomóc" wyjść

To, co napisałeś wcześniej wcale takie jasne nie było. Już miałam przesłać instrukcje głębokiego gardła (bo "nie przejdzie jej przez gardło") ... a tu... ;)

No dobra. Teraz już bez żartów. :D

Z tego, co napisałeś, to ona nie ma problemów z powiedzeniem tego. Ma problem z powiedzeniem tego TOBIE.

No to chyba jednak macie coś do pogadania. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takiego pochodzącego ze stajni w Janowie Podlaskim, którego zlicytowano za co najmniej milion $

Chyba masz na myśli sprzed kliku lat te ogiery, teraz po "dobrej zmianie" sam odpadł został :lol:  :lol:  :lol:  a kolega wysoko mierzy, więc polecam jakąś stajnię w Emiratach i okolicach  :lach:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...