Skocz do zawartości
pantyhoselover

VIP Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Temat VIP ponieważ moja kobieta jest przeseksowna  przepiękna i nie jest to moje zdanie jak zawsze faceta ale chyba wszystkich którzy ją widzieli.

Ubiera się zawsze z klasą i bardzo sexy -mini, szpilki, kozaki, zawsze jakies połyskujące rajstopy lub pończochy i nie da sie z nia przejść nigdzie żeby jej ktoś nie oferował spotkania czy nawet sexu.

Zawsze miałem ochotę zeby ją zobaczyc z innym ale ona stanowczo zaprzeczała. Ale nie ma to jak czas i drążenie tematu.

Kiedys podczas imprez wspomniałem jej ze chciałbym zobaczyc jak sie kocha z innym facetem - powiedziała że to nie dla niej. Pare razy potórzyłem temat ale to samo. 

Jakiez było moje zdziwienie jak na ostatniego sylwestra jak się z nią kochałem w łózku powiedziała że chciałaby żeby dwóch facetów ja posuwało . Myślałem że odlece - w końcu chwyciło!

Oczywście rano była speszona itp i zaprzeczała ale wiedziałem ze sie zaczeło - na kolejnych imprezach mówiła coraz wiecej i więcej że chce byc gwałcona przez wielu facetów i marzy o tym. Bałem się że to tylko  fantazje alkoholowe ale czas pokazuje że może coś z tego będzie.

Ostatnio zaczęla pozować jako modelka z sukienkami i zaczęła otrzymywac wiele maili od facetów i smsów -zaczęło ją to podniecac i krecić widać było po niej i ciagle chciał sie kochac.

Ostatnio zapozowała w rajstopach na stronie internetowej i otrzymała wiele propozycji sexu. Wchodząc na jej komputer zobaczyłem że szukała gdzie mozna zrobic sobie sexy zdjęcia i odkryłem w jej kompie wiele jej rozbieranych zdjec. Pisała do koleżanek ze chciałaby pobawic sie z kilkoma facetami.

Jak sie cudownie ostatnio czułem jak sie pokłuciliśy i ja wyjechałem - potem okazało się że się bardzo wylansowała i poszła na impreze. Widziałem jakie mini załozyła, szpilki i koronkową bluzkę bez stanika. Pisała do kolezanki że faceci gwałcili ją wzrokiem. 

Szukam kogos kto pomoże nam to urzaeczywistnic :) Podkreslam że ona nie zadowoli sie byle kim jest TOP of the TOP

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie oryginalne... przywitanie się z forumowiczami.

No, a teraz, wkładaki! Zgłaszać się do castingu, bo tych z smsów i maili było za mało!

Powodzenia :-D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj tez jest rzesza kochanków którzy nie zadowolą się byle Hotką, choć ta jest „TOP of the TOP”

P.S mocne wejście, ciekawe co będzie dalej

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to chyba nie to forum bo tu same szpetne babsztyle i ogry są ;)

powodzenia i odrobiny skroności Ci życzę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to w zasadzie niewierny Tomasz jestem, i nie uwierzę dopóki nie zobaczę.

Tyle razy podkreślone to top of the top, Hollywood, czerwone dywany, wszystko przed nią a Ty tu zepsuć ją na cuckoldplace planujesz.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zepsuć :) 

Z pieknymi laskami jest tak że jak nie dasz wolności to same odejdą - przeciez one maja takie wzięcie że jak bedzie z jedny facetem to nie ukrywajmy tego ze zmarnuje swój potencjał . Ona nie wie jak podejsc do tematu bo chce byc mi wierna i chce sie bzykac ale nawet ostatnio widziałem na jej kompie że czytała o zdradzie kontrolowanej wiec chyba łapie szczegolnie ze ja jej o tym mówie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podkreslam że ona nie zadowoli sie byle kim jest TOP of the TOP

To ma być ktoś z przerośniętym EGO czy w miarę normalny, nie straszący wyglądem i intelektem?  :lol:  :lol:  :lol:

Zaznaczam z góry, że nie piszę się na casting, ale jakby któryś z kolegów chciał skorzystać to i informacji powinien mieć więcej  :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NIe odbierajcie tego jak casting - chodzi o podejscie - zero wydumanego ego nic w tym rodzaju. 

Pytam sie Was teraz kto i jak chciałby mi pomóc - dlaczego "jak" ? ponieważ jak powiedziałem jest to w sferze jej fantazji którą sie boi przedemną do końca ujawnic ale wiem ze jak pójdziemy do klubu to skusi sie chociażby na dotykanie a to początek :)

Co proponujecie ? klub, a może napisac do niej z innego konta i sprawdzic czy sie z kims umowi i zaakceptuje faceta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak właściwie, to o co Ci, Chłopie, chodzi?

Do szukania jest dział ogłoszeń.

Do chwalenia się - galerie.

Chciałeś po prostu wyrzucić to z siebie, bo Cię aż rozrywa? ;)

Możesz konkretnie wyartykułować?

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez one maja takie wzięcie że jak bedzie z jedny facetem to nie ukrywajmy tego ze zmarnuje swój potencjał

Ale że przy jednym to brzydną, czy jak? :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...