Skocz do zawartości
husband

Razem ale osobno - rozdzielenie kont :)

Rekomendowane odpowiedzi

Życiowy perwersyjny pragmata z diabłem na ramieniu. Indywidualista, z którego kipi ironią i sarkazmem, egoistyczny altruista czasem bezczelnie niezależny. Od dawna asertywnie żonaty. Przyznaje się, że to ja jestem tym złym, który wepchnął Wife na drogę cuckoldu i nieco dalej...

(Uderzam się pięścią w pierś i mówię)

„moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina
Przeto błagam Najświętszą Wife, od dawna nie dziewicę,
i wszystkich Kochanków i Hotki
oświadczam, że w ogóle nie zgrzeszyłem
myślą, mową, uczynkiem i dbaniem o mą hotkę

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Indywidualistę z indywidualnym kontem witam, witaniem odrębnym. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, ależ zaskoczenie. Już zdarzyło się nam tu wymienić słowa. Jeszcze pod Waszym wspólnym kontem.

Pozdrawiam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, ależ zaskoczenie. Już zdarzyło się nam tu wymienić słowa. Jeszcze pod Waszym wspólnym kontem.

Pozdrawiam :)

Zapewne jeszcze nie raz będzie nam dane zamienić kilka słow :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eeee tam... żadne indywiduum... większość Mężów sprawcami takich to Żon zaistnień z przedrostkiem Hot

a potem tych Żon okiełznac nie mogą ani oni ani kochankowie :)

witaj i uważaj na swe Ego :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a potem tych Żon okiełznac nie mogą ani oni ani kochankowie :)

i w tej frazie jest pies pogrzebany :D:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eeee tam... żadne indywiduum... większość Mężów sprawcami takich to Żon zaistnień z przedrostkiem Hot

to ja też się bez bicia przyznaję :D 

Husband, jak widzę tylko konto rozdzieliliście, reszta bez zmian - to ok :dobre:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...