Skocz do zawartości
Wife

Niemoralna moralność

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw jak Ty to robisz? Ja bym musiał wynająć detektywa, bo śledczy ze mnie żaden :lol: . Tylko jak potem iść z taką "prześwietloną" kochanką na bara bara? Nie wiem czy byłoby mi z tym dobrze ;)

@@onwawa, a już Ci mówię.

Wbrew pozorom nie trzeba tu detektywa czy specjalnych umiejętności.

Szukam kogoś do stałej relacji, a nie do jednorazowego wypadu na seks, dlatego mnie nigdzie się nie spieszy. Mam czas.

Od lat nie mam ochoty lądować w łóżku z ledwo co poznanymi osobami, bo wtedy nie czułabym się komfortowo i bezpiecznie. Pewnie brzmię purytańsko, ale dawno temu miałam bardzo niemiłe zdarzenie i od tamtej pory mam blokadę z którą w sumie czuję się bezpiecznie.

Zawsze na początku pytam osobę czy jest zajęta. Gdy dowiaduję się, że jest wolna to żądam nr telefonu i tej osobie podaję swój. Wtedy dzwonię o porach w których ta osoba może być w domu. Jeśli mam odrzucane połączenia, to już sygnał, że coś jest nie tak. Na spotkanie zapoznawcze zawsze umawiam się w okolicach tej osoby i w porach w jakich ludzie zajęci na ogół spędzają czas z rodziną. I wiesz co? Nie raz tak wyłapałam oszusta/oszustkę? Do tej pory ta metoda w moim przypadku skutkuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom nie trzeba tu detektywa czy specjalnych umiejętności.

Wyjaśniłaś mi to dość skrupulatnie i rzeczywiście, da się to jakoś weryfikować, a jak piszesz, w Twoim przypadku zawsze skutkuje. Ok, ale mam jeszcze jedno pytanie w związku z tym, jak to się ma do tego forum? To jest forum tzw.  zdrady kontrolowanej czy jakkolwiek inaczej nazwać, a Ty w moim mniemaniu szukasz kogoś do bardziej stałej relacji  ;)

Nie obraź się aby, ale może lepsza byłaby sympatia.pl?  :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@onwawa, żyję w długoletnim małżeństwie femdom-cuckold.

A wiesz, że zdradę kontrolowaną można "uprawiać" ze stałym kochankiem - w pewnym układzie, a nie z wciąż nowymi mężczyznami i kobietami? 

Obecnie nikogo na siłę nie szukam, ale jakby trafiła się tu jakaś para - pewne i kulturalne małżeństwo lub singelka - to nie nie mówię "nie".

To jest forum tzw. zdrady kontrolowanej czy jakkolwiek inaczej nazwać, a Ty w moim mniemaniu szukasz kogoś do bardziej stałej relacji ;)

Nie obraź się aby, ale może lepsza byłaby sympatia.pl? :D

Ja tam nie obrażam się o byle co.Tyle, że zaskoczył mnie na tym forum taki wpis. Czyli to forum tylko dla tych co to często zmieniają partnerów i kochanków?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żyję w długoletnim małżeństwie femdom-cuckold.

Ja tam nie obrażam się o byle co.Tyle, że zaskoczył mnie na tym forum taki wpis. Czyli to forum tylko dla tych co to często zmieniają partnerów i kochanków?

Wyjaśniłaś nieco  sytuację i w związku z tym z mojej strony  zmienia się postrzeganie tego co piszesz. To wiele wyjaśnia  :) , a moim celem nie było absolutnie deprecjonowanie Ciebie i Twojego pobytu tu. Po prostu włączyłem się w dyskusję, po to też jest forum, prawda?  :)

Forum nie jest tylko dla często zmieniających partnerów i kochanków, chyba, że ktoś tak lubi. Jest na pewno dla osób otwartych na innych, również w sensie rozmowy czy nawet polemiki, zwłaszcza na odpowiednim poziomie. 

Pozdrawiam. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@onwawa, widać pora, bym uzupełniła swój forumowy profil :) Myślałam, że mój opis w powitalnym poście wystarczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: na początku naszej przygody ze zdradą kontrolowaną chciałam mieć czyste sumienie i chciałam bawić się tylko z mężczyznami których partnerki wiedzą o tym co Oni robią. Poznaliśmy odpowiadającego mi i mojemu mężowi kandydata na kochanka. Zaczeliśmy pisać, dzwonić do siebie, rozmawiać przez skypa. Wszystko było ok do momentu kiedy zapytaliśmy Go czy jego żona wie o jego poczynaniach. I wtedy zaczeły się Jego opowieści po tytułem że żona ma w nosie co On robi itp. Zakończyliśmy znajomość, ponieważ nie mieliśmy ochoty wysłuchiwać narzekań o niedobrej żonie. Od tej pory nasze podejście do tematu uległo zmianie. Ja i Pańcio mamy czyste sumienie wobec siebie. Wiemy o swoich poczynaniach i w nich uczestniczymu. A co robi druga strona nie mi jest to oceniać. Jesteśmy dorosłymi ludzmi i za swoje postępowania odpowiadamy sami przed sobą.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widać pora, bym uzupełniła swój forumowy profil Myślałam, że mój opis w powitalnym poście wystarczy.

cos tam opatrznie zrozumialem, moze za malo informacji, moe cos przeoczylem, ale najwazniejsze, ze pewne kwestie zostaly wyjasnione, co nie oznacza, byc cos tam nie pouzupelniala  :D 

Pozdrawiam  :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może sprawa jest dużo prostsza i nie trzeba dorabiać ideologi do "podwójnego życia" bo czasem jest tak, że ludzie żyją ze sobą bo są ku temu powody, a to, że w seksie są niedopasowani, nie jest decydującym warunkiem udanego małżeństwa. Oczywiście, że najlepiej jak jest układ hotka + wolny kochanek, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Za żonatymi przemawia fakt, że z reguły oprócz seksu raczej niczego nie będą oczekiwać, bo żonę mają w domu, a to że ona lubi raz na tydzień, a mąż codziennie, no cóż nikt nie jest idealny i trzeba czasem iść na kompromisy. Szczególnie, że partnera na życie dużo trudniej znaleźć niż seksualną przygodę.Co do informowania, żony to chyba przesada. Jasne, że można być "życzliwym", ale i tak na końcu okaże się, że żona poczuje zagrożenie ze strony hotki i kochanka zostanie tą najgorszą pomimo dobrych intencji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...