Skocz do zawartości
znajomyTwoj

Pierwsza znajomosc ;p kolega z branzy ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Po wystawieniu paru ogloszen i mailowaniu z kilkoma parami w koncu spotkalem malzenstwo z ktorym pisalo sie zdecydowanie i dobrze ( "pisanie sie kleiło " ) . Oni doswiadczeni, ja w zyciu male epizody . Umowieni na rozmowe wstepna i poznanie sie na piatek wieczor na parkingu przy sadzie. Piatek wieczor podjezdzam na parking,stres i mega podniecenie, balem sie najbardziej tego ze tak mi sie kobieta spodoba ze nie bede mogl wytrzymac, ze wzrok moj bedzie ja rozbieral , wzrokiem bede juz ją posuwal. Podjezdza samochod, staje dalej w ciemnym narozniku i mruga swiatlami. Zrozumialem, ze mam ja przyjsc wiec podchodze. Pan otwiera szybe i zaprasza do tylu. Wchodze i szok : kobieta siedzi w bialej koszuli rozpietej ze bylo widac jej piersi bez stanika. Koszula wciagnieta w burdelowskie rajstopy.Kobieta widzac moj szok i podniecenie mowi do mnie :

- nie chcialam Ci mowic co bedzie czekalo Cie na pierwszej randce, nie chcialam Cie zestresowac.

Ja : lubie takie niespodzianki i mocne otwarcia znajomosci ( od razu stres zszedl ze mnie i uspokoilem sie )

Kobieta : nie bedzie mocne (smiech) chce Cie naladowac na jutro bo podobasz mi sie wiec zobaczymy jak bedzie sie jeszcze nam rozmawialo.

Rozmawialismy, rozmowa fajnie sie toczyla, facet za kierownica tez w rozmowe wchodzil az ja w koncu mowie do niej:

- przepraszam ale nie jest latwo siedziec tak przy Tobie, wygladasz swietnie, jestes piekna atrakcyjna kobieta, widze jak patrzysz na mnie i chce sie Toba zająć...

Kobieta przerwala mi przyblizajac sie i szepla : usiądź wygodnie tez mialam zamiar dzisiaj obciagnac Ci jak prawdziwa suka, zlej mi sie do buzi.

Oparlem sie zdjalem juz spodnie i bokserki zanim ona sie ustawila. Wziela go do buzi zrobil sie jeszcze bardziej twardy, lizala od gory na dol powoli momentali zassala jajeczka i znowu lizanie, wziela go miedzy piersi i patrzala sie na mnie, bylem juz blisko wzialem ja za wlosy i kazalem wziasc do buzi. Bzykalem ja gleboko w buzie, moj duzy penis ledwo wchodzil caly. Wyjmowalem go calego i calego wkladalem tak robilem chwile dajac jej chwile oddechu powiedzialem ze jestem juz bardzo blisko zdjela koszule, jej piersi juz byly gole wolne zlapala mi penisa patrzala mi w oczy wyjela jezyk i pochylala sie powoli do niego wziela go do buzi trzymala w ustach ruszyla reka pare razy i zlalem sie. Wszystko wypila podnosila sie pokazala jezyk ze nic nie zostalo oparla sie o drzwi auta rozlozyla nogi. Podsunalem sie do niej , zdjalem te kurewskie rajstopy tam juz czekala jej ogolona mokra cipka . Zaczalem ja lizac jezykiem powoli cała w srodku, jezyk wkladalem jak najglebiej jedna reka masowala swoje piersi a druga dotykala swojej muszelki. Lizalem jej palce i cipke. Lizalem biodra brzuch i piersi. Wyginala sie i masturbowala bardzo energicznie. Postanowilem wlozyc jej moje palce a wiec jej dwa moje dwa ktorymi ruszalem raz szybko płytko rasz wolno głęboko. Wyginala sie czulem ze zaraz dojdzie wyjela swoje palce dala mi je do lizania... wyjąłem swoje dalem jej do lizania i mocnym ruche wlozylem trzy palce drugiej reki, szybkie pare ruchow i trysla, trzesla sie , postanowilem wylizac jej soczki i znowu lizalem jej cipke teraz szybko mocno od dupki do gory tak dluzsza chwile ... musialem zwolnic jezyk juz mi zdretwial wiec spokojnie robilem minetke i wlozylem paluszek w dupke, jekla i powiedziala wloz dwa, tak zrobilem, bzykalem ja palcami w dupke i lizalem cipke i znowu trysla . Ja bylem taki podniecony ze otarlbym sie jeszcze z dwa razy o tylnia kanape auta i doszedlbym wiec chwycilem ja za biodra usunąłem nizej, penisem nastawilem sie nad piersi kazalem wziasc jej kutasa w rece i otworzy buzie. Zrobila to patrzala mi w oczy pokazala jezyk, w tle jej cycki i tryslem, znowu obficie az ona sie usmiechla... wlozylem penisa chwile do jej buzi aby go wylizala. Usiadlem patrzalem na nia wiedzialem ze chwila odpoczynku i bede mogl ja wybzykac. Ona widziala to i w sumie nie ciezko bylo nie zauwazyc caly czas oczy moje przemieszczaly sie po jej piersiach muszelce i twarzy ospermionej... powiedziala :

- jutro to zrobisz i wymysl dobry scenariusz kolego i usmiechla sie puszczajac mi oczko...

Facet jej byl bez spodni i obok na fotelu wykorzystane chusteczki, nie nie on nie plakal tylko masturbowal sie podczas naszych pieszczot ;) powiedzial ze moze sie sprawdze i teraz on wyrucha swoja szmate bo widzi ze jej malo. Dal mi wizytówkę zebym zadzwonil jutro z scenariuszem na wieczor u nich w domu. Ubralem sie pozegnalem i wracalem do auta, patrze nowy kolega z mojej branzy... firma budowlana :) cdn...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... sobota przed poludniem juz jestem po rozmowie z Maćkiem, nowym kolegą od wczoraj. Przekazalem moj "scenariusz" spotkania, to jak ma wygladac Michalina zona jego, jak na mnie czekac. Zbychowi z resztą tez zasugerowalem jak ma wygladac oraz nie kazalem sie odzywac, podchodzic ma sluchac patrzec i czekac, moj scenariusz ja rzadze !!! Mysle ze to go podniecilo najbardziej w przeciwienstwie do mnie . Ja skupilem sie na jego zonie. Jest wieczor , znam adres wsiadam do auta zabieram ze soba jack danielsa oraz mirinde i ruszam. Jestem przed domem serce wali jak szalone. Wiem przeciez co za wieczor zaraz sie rozpocznie... dzwonie do drzwi, po chwili one sie otwieraja,zaprasza mnie Maciek, elegancko ubrany biala koszula czarny stylowy garnitur. Wchodze do srodka i czeka ona. Siedzi na fotelu, czarne szpilki różowe majtki w koronke oraz różowy stanik a na oczach?! Czarna mocno zawiazana chusta. Różowe usta. Podaje danielsa kelnerowi, kaze mu przynies wiadro z lodem i cytryna. Poszedl do kuchni ja podszedłem do mojej suki pocalowalem w usta i mowie :

- uzależnie Cie ode mnie. Ona na to : - próboj kolego i otworzyla usta... spodnie opuszczam do kolan i wkladam jej na pol twardego penisa i czuje ja rosnie w tym momencie wchodzi Maciek i siada troche dalej. Ja powolnymi ruchami bzykam buzie Miski i patrze na jej wspaniale cialo... jest kobieta okolo 165-170 cm , okolo 65-70 kg czyli kobiece ksztalty, piersi nie duze a nie małe ktore swietnie teraz leżą, dlugie piekne nogi, szerokie biodra... zaciska usta robiac tak zwany dziubek a moj penis czuje sie jak w jej piczce przyszpiesza ona otwiera usta wyjmuje jezyk, chwile jezdze chujem po jezyku biore go w rece masturbuje sie chwile trzymajac koncowke penisa na jej jezyku i spuszczam sie, obficie, ona polyka sperme a to co spływa po brodzie rekoma przygarnia z powrotem do buzi. Poczekalem az wszystko dokonczy zlapalem za wlosy i glowe powoli skierowalem do moich jajeczek. Lizala je jak suczka. Odchylilem jej glowe i penisem zaczalem jej jezdzic po twarzy ustach az spoliczkowalem ją nim. Jedno uderzenie penisem, drugie, ona jęczała recami kierowala sie ku swojemu dolowi,znowu zaczalem jej jezdzic po twarzy penisem a ona zaczela wkladac sobie palce do muszelki. Puscilem kutasa tak zeby zatrzymal sie na twarzy, jej glowa zaczela poruszac sie tak aby caly czas czula go blisko. Kelnerowi kazalem podejsc i zdjac bielizne Michaliny. Wzial ja za rece ona wstala, najpier opuszczal majteczki w dol i zaraz zlecial staniczek. On odszedl na swoje miejsce ja kazalem jej lekko stanąć w rozkroku. Uklękłem przed nią i zaczalem lizac stopy ludki uda, lizałem wokół cipki, czulem jej soki czulem jej ciarki lizalem wszystko dookoła tylko nie muszelke aż do momentu kiedy to ona nie zlapala mnie za glowe i przycisla do swojego krocza... polizalem krotką chwile i doszla... zapiszczala kolana jej sie ugiely. Wstalem odwiązalem jej oczy dalem chuste do reki aby trzymala, jemu kazalem zrobic drina dla mnie i dla Misi. Poszedl, stal mu penis tak jakby zaraz mial rozerwac spodnie. Wracajac z drinkami zastal nas juz stojacych przy scianie, calowalismy sie napaleni malolaci, ja w tym czasie mialem palce w jej dziurze a druga reka trzymalem jej pierś. Masturbowalem ja energicznymi ruchami ona nie byla dluzna i jedna reka masowala mi penisa a w drugiej trzymala chuste. Przestalem ja calowac spojrzalem na nia powoli wpychalem palce do jej srodka i powiedzialem zeby poszla i tą chuste zawiazala na oczy meza bo zaraz wypierdole ją na maksa i lepiej niech tego nie widzi i wsunąlem jej palce mocno szybko w jej muszelke aż krzykla mocno przy tym wbijajac mi "pazury" w posladek. Poszla to zrobic, po drodze uwodzila mnie kurewskim chodem... mmmm co ona ma za dupe piekna. Wracala zabierajac prezerwatywe ze stolika, ukucla przed moim penisem i probujac zalozyc gume ustami patrzala na mnie, moj czlonek byl tak juz duzy nabrzmialy ze musiala pomoc sobie rekami aby go ubrac w prezerwatywe. Chwile wziela go do buzi i szybkim tempem oczami skierowanymi na mnie obciągala mi wkladajac go do samego konca i tez wyciagajac go do konca. Wstajac zaczela sie obracac tak ze moj penis zjezdzal jej po plecach na tylek a z tylka do dziurek, wypiela sie lekko i z opartymi rękoma na scianie nadziala sie sama. Nie miala problemu byla tak mokra a wrecz zalana sluzami ze wszedl bez problemu. Zlapalem ja za biodra podsunąłem do mnie, Miska odwróciła glowe i rzekła: - wypierdol mnie proszę... cdn

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie natrafiliśmy na ten temat mamy nadzieję że mimo iż sporo czasu upłynęło będzie ciąg dalszy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...