Skocz do zawartości
Mariusz49

Ciekawy jak to jest mieć hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

Yyyy jeśli post miał skłonić hotkę, aby się sama do Ciebie zgłosiła to raczej bym na to nie liczyła skubane mają swoją wartość i musisz stanąć na głowie by zwróciła na Ciebie uwagę na skróty drogi nie ma i ściąg jak to zrobić raczej też nie dostaniesz

Pozdrawiam

Wife - jedna z takich skubanych hotek

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było tak jesli moge doradzić podpowiedzieć

zamieścilem anons

również tu na forum w 2010 roku

i na innych portalach randkowo erotycznych które w ogłoszeniach mają dział pod tytułem matrymonialne

szukałem przede wszystkim żony,kandydatki na żonę

gorącą żonę

czułą,kochającą pragnącą mieć rodzinę i normalny związek

a jednocześnie pragnącą być otwartą na doznania gorącą seksowną żoną

długi grafomanski anons

szczery do bólu

uznałem że uczciwie i dobrze będzie tak zamiast szukać tzw normalnego związku i oszukiwać bo natura i tak wyjdzie na zewnątrz

anons kopiowałem lub trochę zmieniałem prawie 2 lata

pisałem i rozmawiałem z wieloma kobietami,poznawałem nature Hotek i swoją

az odpisała taka jedna...

Boże jak Ona odpisała...

poezja...to jak dobierałą słowa,ten styl opis siebie jako kobiety i w ogóle

już w samej treści maila szło się zkochać

potem gg i telefony

Ona z dAleka 500 km mieliśmy do siebie...

pół roku rozmów przed pierwsza randką w realu

czasem całą noc tak klikaliśmy lub dzwoniliśmy do 5 rano a ja na szóstą do roboty...

Ona to dziś moja żona moja wspaniała sexy Wife piękna i inteligentna gorąca MariaMagdalena...

kocham cię moja żono

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotke trzeba dopieszczać, dopieszczać i jeszcze raz dopieszczać. Jak ona powie że czeka na ciebie to musisz już u niej być, ją nalezye szanować i ubustwiać. Dażyć najwyższym szacunkiem bo potrafi się odwdzięczyć w stosunku do twoich fantazji. Nie da się ukryć że większość z nas poszukuje hotki ale trzeba się mocno napracować, no i oczywiście być solidnie obdarzonym ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było tak jesli moge doradzić podpowiedzieć

zamieścilem anons

również tu na forum w 2010 roku

i na innych portalach randkowo erotycznych które w ogłoszeniach mają dział pod tytułem matrymonialne

szukałem przede wszystkim żony,kandydatki na żonę

gorącą żonę

czułą,kochającą pragnącą mieć rodzinę i normalny związek

a jednocześnie pragnącą być otwartą na doznania gorącą seksowną żoną

długi grafomanski anons

szczery do bólu

uznałem że uczciwie i dobrze będzie tak zamiast szukać tzw normalnego związku i oszukiwać bo natura i tak wyjdzie na zewnątrz

anons kopiowałem lub trochę zmieniałem prawie 2 lata

pisałem i rozmawiałem z wieloma kobietami,poznawałem nature Hotek i swoją

az odpisała taka jedna...

Boże jak Ona odpisała...

poezja...to jak dobierałą słowa,ten styl opis siebie jako kobiety i w ogóle

już w samej treści maila szło się zkochać

potem gg i telefony

Ona z dAleka 500 km mieliśmy do siebie...

pół roku rozmów przed pierwsza randką w realu

czasem całą noc tak klikaliśmy lub dzwoniliśmy do 5 rano a ja na szóstą do roboty...

Ona to dziś moja żona moja wspaniała sexy Wife piękna i inteligentna gorąca MariaMagdalena...

kocham cię moja żono

Może odbierzesz to jako złośliwość (mimo że czasem taki jestem  :redevil: ) ale fajna historia ;) taka prawdziwa i skończona happy endem, jest romantyczna w innym stylu :] graty!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieć Żonkę która świadomie i namiętnie przyprawia rogi, która z rozkoszą się puszcza to mieć prawdziwą Panią i Królową

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes:

Może odbierzesz to jako złośliwość (mimo że czasem taki jestem  :redevil: ) ale fajna historia ;) taka prawdziwa i skończona happy endem, jest romantyczna w innym stylu :] graty!

Dzięki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...