Skocz do zawartości
Mariusz49

Ciekawy jak to jest mieć hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

HW stanowią ok. 10% użytkowników

Naprawdę jest nas kobiet tak mało tutaj, ino 10%? Poczułam się jak królowa :D

do roboty!

racja Iko! pogoń ostro chłopa, a nie tak będzie siedział i czekał na cuckold-zbawienie

Tak tak, kolego Mariuszu49, sama i nieproszona to może przyjść do Ciebie co najwyżej sraczka, a na Hot Kobietę to trzeba zasłużyć. Ruszyć dziarsko zasiedziałe forumowe dupsko, obmyślić hotstrategię i przeprowadzić atak frontalny. A nie czaić się od dupy strony jak pies do jeża, że niby ciekawe jak to jest, że bym chciał, chciałbym bardzo, bym bym bym  :)

• Lubię 11
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie

idealnie uchwycona istota sprawy x2

i nie chodzi tylko o to żeby byczek sobie za przeproszeniem poruchał i czesć

o Hotkę trzeba dbać!

Hotki to prawdziwe Damy więc trzeba sie starać nie tylko w łóżku

Zabawiać,zabrać do dobrej restauracji,kupić kwiaty lub upominek,zabrać na zakupy

zafundować dobry hotel czy wyjście do klubu na imprezę

wysłać sms lub wiadomość z pytaniem - co słychać Koteczko- nie tylko przed spotkaniem ale i tak sobie

Życzyć miłego dnia i otwierać drzwi w samochodzie

być dzentelmenem a kiedy trzeba niegrzecznym skurwysynem

i mniej klikać dla pustego klikania tylko przekuć klikanie w czyn

Bo Hotki lubią czyny i konkrety

Co nie znaczy ze pisanie nie jest miłe i dobre

ale poprzec je czynami i realnoscią

I dotyczy to tak samo ogierów bulli i rogaczy

wszystkich w równym stopniu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fetish mimo że pisze on to całkowicie się z Tobą zgadzam właśnie adoratora z takim podejściem życzył bym swojej Hot Wife!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo o to chodzi w związkach cuckold

Hot Wife to Królowa

pokazywać to i starać sie na co dzień

np dzis moja Lady ma słabszy dzień

spi,odpoczywa

Ja ogarniam dom i dziecko i zapierdalam w ogrodzie z przerwami na pisanie na forum bo w tygodniu mało czasu

zapierdalam po godzinach wracam pózno by mieć na prezenty dla Niej by utrzymać rodzinę i dom

i mieć dla zonki kasę extra- na przepierdolenie na kaprysy swojej Lady

i jestem z tego dumny i szczęsliwy

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo o to chodzi w związkach cuckold Hot Wife to Królowa

I to wszystko wyjaśnia dodam tylko że Królowa kochająca swoich poddanych.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka z Waszych opisów jawi się jako leń i drań. Słodki, w szpilkach w panterkę, ale drań.

Jak ja się nie cierpię etykietować... :uwaga:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to nie etykieta

Moja Hotka to ktoś wyjątkowy

Kobieta demon i anioł w jednym

zaznaczam że opisałem tylko jedną sytuacje...no podobne powtarzają się częsciej ale trudno opisac w kilku zdaniach całę życie i osobowosć

chodzi o to że moze sobie na to pozwolić

i nie żaden len

moja Hotka to ktoś kto może robić co chce a ja mam zapewnić Jej warunki do tego

to kobieta ktora ma się rozwijać próbować nowych rzeczy,smakowac zycia...

czasem tak jest w zyciu by jedna strona miała więcej i robiła to co chce to druga strona musi zapewnić Jej odpowiednie warunki

Moja Dama jest wykształcona,mądra inteligentna i ambitna i całym swoim życiem i postępowaniem to powierdza

a że jest piękna kobieca i prowokująca i nie dla każdego dostępna...cóż...miły i fascynujący dodatek do związku i życia w ogóle

a kto nam zabroni??? :obrazony:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka z Waszych opisów jawi się jako leń i drań. Słodki, w szpilkach w panterkę, ale drań.

Jak ja się nie cierpię etykietować... :uwaga:

zresztą rozmawiamy o sytuacjach zyciowych związanych z cuckoldem otych emocjach i stylu żucia

To że z regułyHotki śą ambitne pracowite i wspaniale to oczywiste

ale to chyba rozmowa na inny temat

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...