Skocz do zawartości
Mariusz49

Ciekawy jak to jest mieć hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

Może poklika ze mna jakas hotka lub rogacz? kręci mnie ten temat, może kiedyś i ja poznam fajną hotkę :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki Nie mozna mieć mozna tylko Jej slużyć,rozpieszczać spełniać zachcianki i być Jej własnością pozdrawiam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można też mieć hotkę za żonę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki Nie mozna mieć mozna tylko Jej slużyć,rozpieszczać spełniać zachcianki i być Jej własnością pozdrawiam.

mam na mysli ogiera który spotyka sie z hotką

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego kolega Mariusz szukając info, chce zasiegnac rady (s)expertów ;) To taka mini intrukcja obsługi :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Połowa tego forum jest odpowiedzią na Twoje pytanie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opiszę jedną sytuację ze strony męża takiej Hot Wife

Duza impreza u znajomych latem

Impreza z takich domowo- ogrodowych czyli część gości była i w domu-i przy szwedzkim stole i przy ognisku- ok 60 osó

MamiaMagdalena szykowała się ,stroiła i malowała przed lustrem ze 2 godzin jakby jechala na ruchanie

bardzo polyskujące obcisle mega seksowne spodnie w kolorze czarno żółtym w panterkę,prowokujące szpile czarne,czarna seksowna bluzka koronkowo satynowa z dekoltem i skórzane króciutkie bolerko...

wyglądała MEGA KUREWSKO,zresztą ubiera sie prowokująco na co dzień ale smaczku dodawał fakt że było tam wiele osob których nie znaliśmy

nie mieliśmy z kim zostawic naszego 3 letniego dziecka więc musieliśmy zabrać ze sobą zresztą dla dzieci byl wyznaczony pokój itd

zajechaliśmy,ja prowadzilem by MM mogla wypicć parę drinków...

Wszyscy w szoku jak Ją zobaczyli...mam wielu znajomych i raczej kobiety nie preferują takiego stylu ubierania się tylko moja Lady

# letnie dziecko jest absorbujące a nasze wciąż wszędzie biegało w dodatku wszędzie wchodzi czegoś chce itd trzeba cały czas mieć na oku...i kto sie nim zajmował?oczywiście ja- całą imprezę biegałem za naszym dzieckiem,nie chciało sie wtedy bawić z rówieśnikami więc musiałem się zajmować praktycznie cały czas a żonka?

kompletnie odcięta,wszystko w swojej seksownej zgrabnej dupeczce miała,jaka Suka!Nawet nie zwróciła uwagi na nasze dziecko ale liczni przystojni panowie zwracali uwagę na Nią,zagadywali,Ona flirtowała wręcz prowokowała mowa gestami spojrzeniem sposobem chodzenia uśmiechem itd.Co za Suka!!!!

W pewnym momencie mi zniknęła nie widziałem Jej chyba z dobre pół godziny jak nie dłużej...

wchodzę pozniej do dużego salonu na górze mieszkania...a MM siedzi na wielkiej kanapie prowokująca i seksowna nóżka na nożce szpileczki kieliszeczek winka w rączce i sobie rozmawia z trzema dorodnymi byczkami jeden siedzi przy Niej jeden na boku sofy trzeci stoi śmichy hihy żarciki winko i drineczki moja ą ę Lady....

Ujrzala mnie i z lekko ironicznym usmieszkiem powiedziała

-hej kochanie jak się bawisz?

Coś cudownego!Jaka Sukowata zdzirka z mojej kochanej żonki!

To jak wszyscy na nas patrzeli,obcinali Ja wzrokiem,jak faceci sie ślinili a kobiety patrzyły dyskretnie ale z widocznym oburzeniem i zazdroscią- Bezcenne

Tak to jest być w związku z Hot Wife zoną doskonalą

Ale prawdziwa Dama jaką jest moja żonka może sobie pozwolić na więcej

I sobie pozwala  :doggystyle:  z czego jestem niezmiernie Dumny :rolleyes:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jak wszyscy na nas patrzeli,obcinali Ja wzrokiem,jak faceci sie ślinili a kobiety patrzyły dyskretnie ale z widocznym oburzeniem i zazdroscią- Bezcenne

No to fakt to wspaniałe uczucie mieć Taką Dame obok siebie i być z niej dumnym!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może poklika ze mna jakas hotka lub rogacz? kręci mnie ten temat, może kiedyś i ja poznam fajną hotkę :rolleyes:

może weź się aktywnie do roboty coo :)

pokaż się w tematach, daj się poznać

HW stanowią ok. 10% użytkowników, raczej się opędzają od potencjalnych chętnych

zatem biernością to nie znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie :)

do roboty!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...