Skocz do zawartości
Jakub_Secret

Haloweenowe zbieranie cukierków

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak reagowaliby mężczyźni gdyby w Haloweenowy wieczór otwierali drzwi półnagiej dziewczynie przebranej za seksowna wampirzyce lub coś w tym stylu?

Fajnie byłoby przebrać tak kilka dziewczyn (jedna to podejrzane :-)) i puścić do zbierania cukierków. Może wrociłyby nie tylko z cukierkami? :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak , bardzo dobry pomysl

I dziewczyny pytalyby prosto z mostu ...

Cukierek albo numerek :)

Mysle ze zebralyby wiecej numerkow niz cukierkow ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co ja biedny w takiej sytuacji miałbym zrobić, jak notorycznie nie mam cukierków? Chyba pozostaje numerek... Lub dwa...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak reagowaliby mężczyźni gdyby w Haloweenowy wieczór otwierali drzwi półnagiej dziewczynie przebranej za seksowna wampirzyce lub coś w tym stylu?

Fajnie byłoby przebrać tak kilka dziewczyn (jedna to podejrzane :-)) i puścić do zbierania cukierków. Może wrociłyby nie tylko z cukierkami? :-)

o ja pierdziele .... może były u mnie ... tak długo pukały - nie otwierałem. Debil :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o ja pierdziele .... może były u mnie ... tak długo pukały - nie otwierałem. Debil :(

Freyka z Haloweenowej imprezy co prawda cukierków nie przyniosła ale wróciła z tym.....post-10572-0-33948100-1509540737_thumb.jpg

[świeczka]

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Freyko urwałaś jakiemuś robotu ptaka? :D

Na szczęście nie, ale była ogromnie ciekawa kto wykonał pod tą świeczkę odlew :D ..... a w zasadzie kto posłużył za matrycę

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było to zbieranie cukierków, jak w temacie, tylko BDSMowa klimatyczna impreza Halloween, gdzie wspomniana świeczka okazała się nagrodą za najlepsze przebranie :) Fragment stylizacji poniżej :) w takiej wersji nie odważyłabym się chodzić po domach :D

post-9155-0-82641100-1509557453_thumb.jpg

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...