Skocz do zawartości
tarantUla

Ozdoby ciała.

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam tatuaże kolczyki , oraz dredy i warkoczyki :)

Sam mam kolczyki w sutkach, jezyku, brwi , oraz 3 intymne czyli w jądrach czyli fachowo (hafada) drugi w wędzidełku (frenum) oraz jeden przez cewkę czyli (prince albert) . Uwielbiam u kobiet również kolczyki intymne jak i wariacje z tatuażami :) fajne też np kolorowe włoski łonowe farbowane na zielono czy np rozjaśniane na blond lub naturalne rude futerko :) wszystko co inne dziwne jest fajne .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Uwielbiam tatuaże kolczyki , oraz dredy

gdzieś tam te dredy to moja niespełniona fantazja...i pozostanie fantazją, bo nie mam z czego dredów zrobić i raczej nie wyhoduję takiej długości włosa, ale zawsze z przyjemnością patrzę u innych na ZADBANE dredy.

1 godzinę temu, napisano:

Sam mam kolczyki w sutkach, jezyku, brwi , oraz 3 intymne czyli w jądrach czyli fachowo (hafada) drugi w wędzidełku (frenum) oraz jeden przez cewkę czyli (prince albert) . Uwielbiam u kobiet również kolczyki intymne jak i wariacje z tatuażami :) fajne też np kolorowe włoski łonowe farbowane na zielono czy np rozjaśniane na blond lub naturalne rude futerko :) wszystko co inne dziwne jest fajne .

pozostałe kwestie dla mnie chyba za hardcorowo jednak...ale oczywiście jeśli wszystko jest ze smakiem, czemu nie...

L.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też chciałbym tatuaż... Ale mimo wieku jakoś wzbraniam się przed jego zrobieniem:( głównie przez ojca dla którego to delikatnie mówiąc "chore". A ja żeby nie słuchać jego narzekań i przytyków odkładam temat dla świętego spokoju. 

Co innego blizny;) mam ich trochę i z każdą z nich wiąże się jakaś historia. Coś jak wgniotki u Złomka z bajki Auta 2 xD

Zwłaszcza że z wiekiem nawet najmniejsze skaleczenie zostawia po sobie ślad. Skaryfikacja też mi się podoba:) ogólnie lubię wygląd dużego spracowanego chłopa który nie jedno w życiu przeżył. Żylaste kwadratowe dłonie itp. Na szczęście żył mi matka natura nie pożałowała;) a nad kwadratowymi dłońmi ciągle pracuje.

Kirs

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...