Skocz do zawartości
tarantUla

Ozdoby ciała.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam i uwielbiam..a że niedługo kolejne urodziny to będzie kolejne tattoo

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nascie lat temu chciałam już sobie zrobić tatuaż całe szczęście ,że jednak wtedy do tego nie doszło na pewno bym żałowała.Musiałam dojrzeć jednak do tej decyzji..Posiadam w tej chwili kilka z czego jestem zadowolona ,także kolczyk jest tam gdzie chciałam w przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić implanty w środku tatuażu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić implanty w środku tatuażu

a dopowiesz o co z tym chodzi, bo jestem kompletnym laikiem w tym temacie, z rosnącą ciekawością wraz z dojrzewaniem do decyzji wejścia w temat :)

dziękuję z góry

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś bardzo mi się podobały tatuaże, sądziłem że to takie wiecie macho i kozackie... Mam kolegę, istny człowiek pisanka, komiks, kolorowanka, choć tatuaże u niego są zjawiskowe i bardzo profesjonalnie wykonane to jakoś zacząłem się zastanawiać nad sensem tego. Mój zachwyt nad tatuażami też skutecznie studzą widoki jakie mam w pracy (wspólna łaźnia), jakiś czas temu pojawiła się moda na drzewka wokół nogi czy przed ramienia i teraz kilkudziesięciu chłopa wymalowanych jest w podobny sposób. Dla mnie straciło to autentyczność i unikalność, pominę milczeniem mnogość chłamu innego typu. 

Kolczyki... w jakimś filmie była scena gdzie ojciec wypowiadał się w temacie kolczyków u mężczyzn do swojego syna

- Znam dwa rodzaje facetów noszących kolczyki. Piraci i pedały a ostatnio nie widziałem na ulicy żadnego statku...

Piratem nie jestem, homoseksualistą też... Natomiast u kobiet hmmm, lubię kolczyki, drobne, filigranowe, eteryczne w uszach, w języku, w pępku, w sutkach... a na cipce nie. Tak mam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak samo jak ubrania na jedych wyglądają doskonale podkreślając atuty a na innych te same ubrania wyglądają źle podkreślając ich niedoskonałości tak samo z tatuażami jedne wzory sa wrecz boskie a inne beznadziejne dam dobry przyklad. Maoryskie tatuaże na Maorysach wyglądają świetnie a na europejczyku o jasnych wlosach, jasnej karnacji i opalajacego sie na różowo jak prosiak (ja sie tak na różowo opalam ;)

wyglada beznadziejnie ;)) wiec trzeba dobierać z gustem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i cholera... nie miałam i nie mam... jeszcze....

motyw już mam... miejsce mam wybrane... wycenę już mam :facepalm:

teraz pozostaje kwestia umówienia się na spotkanie... podjęcie tego ostatecznego kroku.... bujam się jeszcze... ale skoro już powiedziałam A.... to jak znam siebie :facepalm:

Takie ladne cos?

8d81c3ba0286dde3b4343cc02c2b190c--crazy-

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Takie ladne cos?

cholera... wzór ładny... lecz to chyba nie tatuaż tylko jakaś głębsza zabawa z formowaniem skóry... 

a już wiem, że raczej nie będę miała tatuażu... spotkałam się z jednym z forumowiczów... z racji na ilość malunków na jego ciele można go uznać za eksperta w temacie :)

i ja chciałam mały napis... malutki... i to w takim miejscu, że i ja chciałabym na niego patrzeć... zatem wszelkie tyły odpadały,

a on mnie wyprowadził z niewiedzy... powiedział, że zbyt mały to bardzo szybko się deformuje 

zatem... nie spełni się mój kaprys wczorajszy  :cry:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiedział, że zbyt mały to bardzo szybko się deformuje

ale co się szybko deformuje? mały tatuaż?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

ale co się szybko deformuje? mały tatuaż?

tak... małe litery.. zbyt małe się szybko rozmazują, a do tego ja je chciałam mieć na stopie a w tym miejscu tatuaż jest dodatkowo narażony na tarcia

chodzi o krótki napis... ja chciałam by litera miała maks 0,5 - 0,7 mm wysokości i to może spowodować zatarcie treści w takim miejscu

tyle z informacji, które otrzymałam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...