Skocz do zawartości
tarantUla

Ozdoby ciała.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy podobają się Wam ozdoby trwałe na ciele partnerów/Kochankek/Kochanków?

Kolczyki? Jeśli tak, to umieszczone w jakiej części ciała najbardziej na Was działają?

Tatuaże?

Skaryfikacje?

Mi się podobają zarówno kolczyki, jak i tatuaże. Nie ma znaczenia, gdzie umieszczone. No, może poza kolczykami w sutkach męskich, ale już w żeńskich działają na mnie pobudzająco.

Tatuaże powinny mieć jakiś przekaz i najfajniej, jeśli o czymś opowiadają oraz rozmieszczone są według jakiegoś planu, czy schematu.

Do dyskusji zapraszam obie płcie, rzecz jasna ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i uwielbiam :P nie wiem czy mam coś więcej do dodania :P jedyne co, to mnie wkurza, to to, że zdj na forum mogę robic tylko z jednego profilu :(:P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolczyki ,tatuaże owszem lubię ,coś co podkreśla ,nadaje charakter ... 

Jednak moim fetyszem są blizny ,takie naturalne ...bo mówią o Nas więcej niż najbardziej wyszukany tatuaż. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam na rękach tatuaże : Alfa & Omega, napis "Beautiful mind" oraz strzały, całość wygląda tak nieziemsko że aż mi staje na sam widok moich tatuaży, w przyszłości chciałbym zrobić sobie na szyi usta w kolorze czerwonym. Co do kolczyków, również mi się podobają, ale u innej osoby niż moja ;P. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: lubię podziwiać fajne tatuaże na ciele. Sama mam ich kilka ale w miejscach, które mogą zobaczyć tylko wtajemniczeni :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi staje na sam widok moich tatuaży

Jakie to niesprawiedliwe. Facet starczy, że stanie w lustrze i jest gotowy do kopulacji, a mi trzeba gier wstępnych kręconych 3 bite miesiące, żeby coś z tego wyszło fajnego :(

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam na rękach tatuaże : Alfa & Omega, napis "Beautiful mind" oraz strzały, całość wygląda tak nieziemsko że aż mi staje na sam widok moich tatuaży, w przyszłości chciałbym zrobić sobie na szyi usta w kolorze czerwonym. Co do kolczyków, również mi się podobają, ale u innej osoby niż moja ;P. 

Hahahahaha

Hendjob ma nowy wymiar... :facepalm:

P.S Jak zakasasz rekawy "do roboty" to stercząca pała nie daje Ci spokoju? :-> :klaszcze:

H

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię tatuaże i kolczyki, ale na fajnej dziewczynie, i z umiarem, dyskretnie, delikatnie, intymnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...