Skocz do zawartości
Minder

Cześć wszystkim :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, w codziennym życiu, na "zwykłych" portalach randkowych trudno mi spotkać osoby takie jak ja, wymienić doświadczenia i zawrzeć ciekawe znajomości. Mam nadzieje, że tutaj poznam fajnych ludzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Minder. Nie wiem czy takich jak ty ale takich jak ja spotkasz tutaj na pewno. Witamy na pokładzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cześć

co znaczy "taki jak ja?"

bo tu każdy nieco inny

szukaj i poznawaj i wybacz bo dzisiaj kąsam

Nie kąsaj, no chyba, że PMS, to trzeba będzie przejściowo znieść ;)

"Jak ja" - Miałem na myśli rogaczy, swingersów i innych miłośników mocnych wrażeń, dziewczyny, których to nie oburza a wręcz kręci. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oszczędzę Cię za ten PMS

boś nowy :D

mnie do kąsania stymulują rzeczy większe niż banalność buzujących hormonów :P

ucz się forum i nie pyskuj hw -> vide Regulamin :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oszczędzę Cię za ten PMS

boś nowy :D

mnie do kąsania stymulują rzeczy większe niż banalność buzujących hormonów :P

ucz się forum i nie pyskuj hw -> vide Regulamin :P

Oj tam pyskuj :P Lubię czasem się podroczyć ;) Cieszę się, że pierdołami się nie przejmujesz, masz u mnie browarka przy najbliższej okazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masz u mnie browarka przy najbliższej okazji.

nie... mam mojito i kawę

i mam nadzieję, że jesteś TYM rycerzem na białym koniu o którym co jakiś czas myślę :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie... mam mojito i kawę

i mam nadzieję, że jesteś TYM rycerzem na białym koniu o którym co jakiś czas myślę :P

Nie istotny trunek lecz towarzystwo i dobry nastrój ;) Ja jeśli już to na koniach mechanicznych, zakuty łeb? No czasem sobie zakuwam w lekką japońską przyłbicę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...