Skocz do zawartości
leon 1

Bielizna hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni kręci mnie sprzątanie bielizny po żonce kiedy wchodzi pod prysznic każe mi posprzątać jej znoszone po całym dniu majteczki

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni kręci mnie sprzątanie bielizny po żonce kiedy wchodzi pod prysznic każe mi posprzątać jej znoszone po całym dniu majteczki

Nie chcę by wyszło, że się czepiam, ale kompletnie nie rozumiem zakładania takich wątków, a to już kolejny w tym stylu na jaki na forum natrafiłam.

@@leon 1, napisałeś, że kręci Cię sprzątanie brudnej bielizny żony, ale o czym tu chcesz z forumowiczami rozmawiać?

O fetyszu, o tym że jesteś zaskoczony swoją reakcją czy po prostu chciałeś się tym pochwalić?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...