Skocz do zawartości
loser28

cuckold clean up

Rekomendowane odpowiedzi

Podnieca mnie myśl, że mąż zlizał by ze mnie spermę ogierów... Nawet mu to kiedyś proponowałam ale chyba jeszcze nie jest na to gotowy... A co za tym idzie nie jest jescze 100% rogaczem :lach: i po co ja się tak staram?! :mur: Niewdzięcznik :redevil:;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

Nie wie co traci! Mam go zastąpić? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wylizuję zalaną Cipkę, czasem zaspokajam Bulla w podzięce.

Wylizanie Cipki natychmiast po zalaniu to nagroda dla mnie.

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje największe marzenie. Później następny Rogacz lub jestem dopuszczony ja. Smak spermy w moich ustach, dzielenie się z nią w pocałunku z moją Hotka i ściekająca mi po jądrach w czasie, kiedy ją posuwam - to jest to.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście sperma byka ściekająca po jądrach kiedy posuwam moje kochanie zaraz po zerżenięciu przez ogiera to dla mnie nie odłączny element cuckoldu i nie wyobrazam sobie sytuacji że wraca ona z sex-randki bez spermy kochanka w cipce jednak sprzątanie mnie nie przekonuje. Jedyna możliwość aby do tego doszło jest taka że zostana o to poproszony przez moja Hotkę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek raptor

Jak lubi, to niech zlizuje, ale mnie jako człeka ciekawego świata, bardziej interesuje to, co leży u podstaw powstania takich, co tu dużo gadać, specyficznych potrzeb. Czy to atawistyczny akt okazania podległości samcowi alfa, czy usprawiedliwiany cuckoldingiem biseksualizm czy też w końcu masochizm? a może jeszcze coś innego, albo wszystkiego po trosze? Macie jakieś pomysły?

R.

Moim zdaniem w ZK to pewna forma uległości/dominacji/masochizmu/bdsm czy jak tam kto woli.Temat "czyszczenia" i jego pragnienie to już z pewnością forma totalnego podporządkowania się.Myślę,że nie musi to być skłonność do biseksualizmu,raczej ewolucja z klimatów bdsm do mimo wszystko realniejszych klimatów ZK.Zastanówcie się jakie jest prawdopodobieństwo spotkania w życiu kobiety dominy,którą rajcuje wyłącznie dominacja nad uległymi, a jaka jest szansa namówić żonę/partnerkę do przyprawienia rogów?Moim zdaniem większe szanse ma to drugie....W ten sposób realizuje się swoje niespełnione marzenia seksualnego podporządkowania się kobiecie i jednocześnie dochodzi jeszcze dominacja innego męższczyzny ,która dolewa oliwy do ognia........Pzdr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dotąd nie zlizywałem jego spermy z wnętrza cipki żony ale... Oprócz tego bo najważniejsze czyli zalanej jego spermą cipki wraca od niego że śladami zaschniętej spermy na cycusiach które uwielbiam lizać i pieścić ustami. Po ogierze smakują inaczej ponieważ wyczuwam lekko słonawy ich posmak ale jest to pewnie mieszanina tego bo na nich po min zostało a mianowicie sądząc po zaschniętych śladach jest to jego spermą, ślina i pot bo przecież gdy leży na niej i ją rżnie na pewno się chłop poci. Raz gdy od niego wrociła i się za nią zabierałem wsunąłem w nią palca którego po wyjęciu oblizałem. Smak był ochydny lecz Żona mówi że smakuje jej jego spermą i lubi robić mu loda.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zlizywałem spermę innych z piersi mojej żony - coś cudownego :-)

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm. Jeżeli Hotka tego oczekuje to mąż oczywiście musi spełnić jej oczekiwania Czy to bym zrobił? Nie wiem. Czy Hotka tego odczuje? Podobno tak. Odpowiem czy się zdecydowałem jak będę miał okazje

W każdym razie rozumiem wszystkich których to kreci. Jest to rodzaj dominacji Pani na Panem. Pytanie co kreci w tym Panie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to jeden z elementów w naszych fantazjach ;-) ...

Rogacz obiecał swojej hotce, że jak Ona rozkaże, to będzie uczynione ;-) ... Ale... Jak na razie, "nie było okazji" ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...