Skocz do zawartości
loser28

cuckold clean up

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy Rogacze!

Że tak powiem - standardzik. Dla tych, którzy jeszcze nie próbowali, mam mała radę. O ile nie ma problemu, kiedy Byk wychodzi z Żony i spuszcza się, czy to na cycuszki, krocze, brzuszek, czy pupcię, ponieważ wtedy wszystko można dokładnie zlizać i posmakować. Lecz kiedy Pan pompuje nasienie do środka, to już trzeba być bliziutko cipki i być zwartym i gotowym do sprzątanka. Skupić się na momencie kiedy Pan Kochanek wyciąga kutasa i szybko przyssać się do cipki, gdyż moment wyciągania jest tutaj bardzo newralgiczny. Co prawda zależy to od pozycji, ale tylko Wasza szybkość i zdecydowanie, pomoże w tym, że większość spermy znajdzie się w Waszych ustach, a nie na pościeli, gdzie można część stracić gdyż wsiąknie. Dobrze jest też, gdy hotka rozszerzy cipkę paluszkami, i można wtedy spić to co głęboko zostało wpompowane. Walczmy o każdą kroplę!

PS. Spróbujcie czasami też wejść zaraz po Kochanku i poczuć jak taplacie się w Jego nasieniu, jak ono wypływa i oblepia jądra, podbrzusze czy uda.

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek prezes69

Koledzy Rogacze!

Że tak powiem - standardzik. Dla tych, którzy jeszcze nie próbowali, mam mała radę. O ile nie ma problemu, kiedy Byk wychodzi z Żony i spuszcza się, czy to na cycuszki, krocze, brzuszek, czy pupcię, ponieważ wtedy wszystko można dokładnie zlizać i posmakować. Lecz kiedy Pan pompuje nasienie do środka, to już trzeba być bliziutko cipki i być zwartym i gotowym do sprzątanka. Skupić się na momencie kiedy Pan Kochanek wyciąga kutasa i szybko przyssać się do cipki, gdyż moment wyciągania jest tutaj bardzo newralgiczny. Co prawda zależy to od pozycji, ale tylko Wasza szybkość i zdecydowanie, pomoże w tym, że większość spermy znajdzie się w Waszych ustach, a nie na pościeli, gdzie można część stracić gdyż wsiąknie. Dobrze jest też, gdy hotka rozszerzy cipkę paluszkami, i można wtedy spić to co głęboko zostało wpompowane. Walczmy o każdą kroplę!

PS. Spróbujcie czasami też wejść zaraz po Kochanku i poczuć jak taplacie się w Jego nasieniu, jak ono wypływa i oblepia jądra, podbrzusze czy uda.

Hehhe - cóż za wytworne wyczucie sytuacji - tak właśnie lubię jako Kochanek, a Rogacz też to lubił - szkoda tylko że to przeszłość i pozostały tylko wspomnienia gdyż moi Przyjaciele wyjechali za ocaan i teraz barak nawet kontaktu,...:P To se uż ne vrati...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jack69

Maże o tym jeszcze bym ogierowi obciągnoł.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż nie zaznalem jeszcze tej przyjemności,

ale moje kochanie bardzo lubi ,gdy po szybkim numerku gdy zostawię w niej swoje nasienie

wylizuję jej cipeczkę ze wszystkich soczków, moja głowa wtedy myśli

- ach gdyby to była sperma z innego kutaska

a moje kochanie fantazjuje że właśnie po inny ją wycałowuję

......

a na zakończenie buziaczek w usteczka ( moje mokre od spermy i jej soczków)

eeeech...

rozmarzyłem się

już wiem co zrobię wieczorem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

CO MYSLICIE O TYM ZYBY ROGACZ ZLIZYWAL WYTRYSK PO KOCHANKU Z CIPKI HOTKI?

Jak lubi, to niech zlizuje, ale mnie jako człeka ciekawego świata, bardziej interesuje to, co leży u podstaw powstania takich, co tu dużo gadać, specyficznych potrzeb. Czy to atawistyczny akt okazania podległości samcowi alfa, czy usprawiedliwiany cuckoldingiem biseksualizm czy też w końcu masochizm? a może jeszcze coś innego, albo wszystkiego po trosze? Macie jakieś pomysły?

R.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy Rogacze!

Fisher dobrze pisze , przy wyjściu ogiera rogacz musi być przygotowany by czyścić, moment nieuwagi a już.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie tego chcę spróbować kiedyś, bardzo mnie ta wizja kręci :oops:

Co do clean up'u. Ja osobiście byłbym w stanie wylizać myszkę mojej kobiecie po bullu, jednak wylizanie jego samego to już jest granica, której raczej bym nie przekroczył. Oczywiście szanuję, że was to kręci.

Wiecie co jest zastanawiające? Że w tej dyskusji nie zabrały głosu nasze dziewczyny... A ciekaw jestem co one o tym myślą?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku mojej przygody z cuckold nie byłem sobie w stanie tego wyobrazić, brzydziło mnie. Teraz mam ochotę tego spróbować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek slawek

Czemu nie 8-) , może?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam , ze jest to moje marzenie, ale poki co moja sliczna Zonka jeszcze nie przekonana, mysle ze jak by spotkala odpowiedniego kochanka to wtedy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...