Skocz do zawartości
tarantUla

Bezpieczeństwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkania w trójkącie rzeczywiście w dużej mierze rozwiązują problem, natomiast dla wielu par dodatkowym bodźcem dla zmysłów jest spotkanie bez obecności stałego partnera (nieskrępowana kobieta może popuścić wodze fantazji, a wyobraźnia mężczyzny napisać swój własny ułożony tylko z tych najbardziej podniecających momentów scenariusz).

W tym przypadku jednak możliwość kontaktu telefonicznego wysuwa się na pierwszy plan, w zależności od sytuacji zasygnalizowanie potencjalnemu kochankowi, że partner wie gdzie jest jego kobieta, i każdorazowo przy zmianie miejsca (np. z kawiarni do hotelu) poinformowanie o tym swojego lubego.

Przy obecnych połączeniach bez limitu - możliwość wcześniejszego nawiązania połączenia głosowego z partnerem, który na bieżąco słucha i ocenia sytuację (możliwe też, że załapie się na fajne odgłosy z sypialni).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powerbank lepszy. Nie potrzebujesz gniazdka.

to co to za przyjemność, bez wtyczki i gniazdka ?? ;)

ryzyko jest zawsze, świra, świrów czasami ciężko rozpoznać.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moim sposobem na bezpieczeństwo są spotkania w trójkątach tzn: ja, mąż plus ...

wtedy tylko kochanek ryzykuje, że wyleci z framugą ;)

a tak poważnie spotkania w trójkącie są bezpieczne, dla pary na pewno w 100%, ale czy dla tej 3 osoby też ??  W końcu dwoje na jednego, tym bardziej, że nie zawsze tą 3 osobą jest facet.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zapomniałem napisać że spotkanie we 3 również zmniejszają ryzyko, a ekscytacje "z zastanawianiem sie co zona tam z nim robi" można przecież przełożyć na kolejne spotkanie.

Przy okazji spotykanie sie z forumowiczami z historią (rangami lub wypowiedziami na forum) również zmniejsza ryzyko a juz na pewno takie że wystawi nas do wiatru przy spotkaniu zapoznawczym ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wtedy tylko kochanek ryzykuje, że wyleci z framugą ;)

a tak poważnie spotkania w trójkącie są bezpieczne, dla pary na pewno w 100%, ale czy dla tej 3 osoby też ??  W końcu dwoje na jednego, tym bardziej, że nie zawsze tą 3 osobą jest facet.

Pani: mogę odpowiedzieć za siebie i męża, że trzeciej osobie w naszym towarzystwie nic nie grozi (z wyjątkie może wycieńczenia fizycznego :D). Ale tak poważnie to tak jak napisał Aleks dobrze jest sprawdzić rangi, opinie o ludziach z którymi się umawiamy, kawka zapoznawcza itp.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym hasłem bezpieczeństwa czy telefonem na odpowiednią godzinę też trzeba uważać bo w ferworze euforii i oparach ekscytacji można zupełnie o tym zapomnieć.

Co przypomina mi pewną historię 100 lat p.n.e. kiedy poznałem pewną parę, a że nie byłem tak zaprawiony w bojach jak dziś to nie wiedziałem zupełnie czego się spodziewać.

Jako że spotkanie było u mnie i był to zupełny spontan, nie mogłem się do zaufanego kolegi dodzwonić, więc wysłałem mu smsa:

"stary, mam hardcorowe spotkanie z pewną parą, jak się nie odezwę do 21, bierz Rafała i wbijajcie do mnie na kopach, nawet razem z drzwiami!! ". 

No i zapomniałem się w porę odezwać. Jak sobie przypomniałem i zadzwoniłem to już chłopaki pod moim blokiem byli  :list: 

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak poważnie to tak jak napisał Aleks dobrze jest sprawdzić rangi, opinie o ludziach z którymi się umawiamy, kawka zapoznawcza itp.

Zgadza się, w przypadku, gdy korzystamy ze zaznajamiania się via forum.

Niektórzy miewają zaś przygody z osobami, które nie mają tu konta i prawdopodobnie nie mają nigdzie indziej.

Niektórzy wyjeżdżają do innego miasta. Warto  wtedy wiedzieć, czy np.: jest się w monitorowanej części miasta, gdzie jest najbliższy posterunek policji, etc. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd pewność, że w supermarkecie nie spotkamy jakiegoś Hannibala Lectera?? Z tego, co widzę nawet jeden bezkarnie po forum buszuje ;)

A tak poważnie, to forum w pewnym stopniu umożliwia weryfikację ludzi... Jest jednym ze środków bezpieczeństwa.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Watro pamiętać ze oszustwa zdarzają sie ponieważ oszust wzbudza zaufanie ;) to samo zapewne dotyczy innej maści przestępców dla tego uważam że sposobem minimalizacji takich ryzyk jest spotkanie zapoznawcze na kawie w miejscu publicznym

To zapewnia bezpieczeństwo tylko w czasie tego spotkania. Żadnej gwarancji, że w hotelu również będzie bezpiecznie.

Ja mam stałego kochanka, więc czuję się bezpieczna, zarówno w 1+1, jak i większych układach.

Przy ludziach z forum również czuję się bezpiecznie.

Ktoś nowy, spoza forum - możliwe spotkanie wyłącznie w dużym hotelu, z ochroną. Żadnych "pokoików na godzinę". ;) Kolejne spotkania dają już nieco większy luz. ;)

Choć przyznaję uczciwie, że początki cuckoldu nie zawsze były przemyślane i zdarzały się sytuacje, które mogłyby stwarzać sytuacje potencjalnie niebezpieczne.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakiegoś Hannibala Lectera

Ktoś mnie wołał?? :pali1:

A wracając do tematu to też często rozmyślam sobie właśnie na temat bezpieczeństwa.

Pamiętam sytuację jak jakiś czas temu pewna para, którą poznałem tutaj na forum (którą z tego miejsca serdecznie pozdrawiam :!:) zaproponowała mi spotkanie zapoznawcze czyli tzw. kawkę. Nie miałem przed tym spotkaniem żadnych obaw - miejsce publiczne, w centrum dużego miasta, kawiarnia, przestrzeń (w razie co jest gdzie wiać), mnóstwo ludzi wokół. Spotkanie przebiegło bardzo pomyślnie ale z uwagi na to, że byliśmy umówieni jedynie na spotkanie zapoznawcze to po spotkaniu każdy udał się w swoją stronę. Po spotkaniu zapoznawczym owa para zaproponowała mi spotkanie u Nich w domu. Umówiliśmy się co do dnia i godziny, podali mi adres poprzez sms i jadę. Po drodze w samochodzie rozważałem dwa warianty próbując spojrzeć na kwestię bezpieczeństwa z dwóch stron:

Pierwsze co przyszło i do głowy to moje bezpieczeństwo: co będzie jeśli drzwi nie otworzy mi sexowna Hotka a łysy gość 2x2 jebnie mnie pałą w łeb i obudzę się w nocy gdzieś pod śmietnikiem bez nerki albo wątroby?? Albo wspomniany jegomość zatarga mnie z kumplem do piwnicy i będą mnie ruchać w dupsko na zmianę albo co gorsza dwóch na raz?!

No i kwestia bezpieczeństwa w drugą stronę: byłem pełen podziwu, że zapraszają mnie - całkiem obcego człowieka, którego widzieli tylko raz w życiu góra przez półtorej godziny - do swojego domu, podają adres (nazwisko można wyczytać sobie na domofonie), wpuszczają do domu, w którym wychowują swoje dziecko, goszczą, zapraszają do sypialni po czym Hotka wszystkich nas częstuje obiadem. Przeszło mi przez myśl ile to jest świrów na świecie. Natrętów, stalkerów, zboczeńców, pedofili, porywaczy, oprychów chcących kogoś okraść, zmusić do zapłacenia okupu czy jeszcze innych, którzy teraz nie przychodzą mi do głowy.

Oczywiście każde z naszej trójki okazało się normalnym człowiekiem chcącym się po prostu spotkać w celach erotycznych. Natomiast jadąc zastanawiałem się, które z nas tak naprawdę podejmuje większe ryzyko: ja czy Oni??

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...