Skocz do zawartości
Wiking

Od cuckold do ultimate cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie za mocne dla mnie ale jedni lubią jabłka a inni kalafiory :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.10.2017 o 21:03, Wiking pisze:

Przepraszam z góry za styl literacki, ale nie jestem dobry w opisywaniu zdarzeń. Nie potrafię tez w pełni oddać moich emocji, które wtedy i obecnie przeżywam.

No widzisz i świetnie sobie poradziłeś z tym tekstem, a tak się obawiałeś.
Z przyjemnością przeczytałem bardzo dobry.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po dłuższym czasie. Moja Pani przypomniała mi o zobowiązaniu i kazała dokończyć moją historię. Będę więc kontynuował ale w częściach. (O ile będziecie chcieli czytać) Postaram się robić to sprawnie.

Po ok. dwóch latach od rozwodu z Anią poznałem i zakochałem się w pięknej młodej dziewczynie Anecie. Jest młodsza ode mnie i miała wtedy 23 lata. Aneta pochodzi z bardzo religijnej rodziny i odebrała surowe wychowanie moralne. To sprawiło, że już na początku naszej znajomości oświadczyła mi, iż z seksem musimy poczekać do ślubu. Nie była jednak dziewicą ale twierdziła, że to błąd wczesnej młodości, którego więcej nie powtórzy. Aneta dysponowała bardzo seksownym ciałem (brunetka, 172 cm, 54 kg, biust 75 c), ale była nieśmiałą osobą.

Po rocznej znajomości zawarliśmy małżeństwo i zaraz po ślubie zaplanowaliśmy tygodniowy wyjazd w góry. Jakaś znajoma mojej żony powiedział jej o wspaniałym ośrodku. Facet ma kilka indywidualnych domków w zacisznym i spokojnym miejscu. Właściciel nawet zaoferował nam duży upust na pobyt z powodu tego, że byliśmy nowożeńcami. Czekaliśmy na skonsumowanie naszego małżeństwa i dzielenie się sobą, nie widząc nikogo poza sobą. Kiedy tam dotarliśmy chciałem jak najszybciej zostać sam na sam z żoną, ale właściciel nalegał, aby pokazać mi każdy szczegół domku, w tym osobiście rozpalił ogień w kominku. Wreszcie, gdy myślałem, że zostawi nas samych, powiedział, że musi sprawdzić jeszcze jedną rzecz w kuchni. Aneta i ja zostaliśmy w salonie, patrząc na ogień w kominku. Wyszedł z kuchni z trzema kieliszkami wypełnionymi szampanem i zaoferował nam toast weselny, który szybko wypiliśmy, a potem wyszedł z domku. Jak tylko zostaliśmy sami zaczęliśmy się szaleńczo całować. Kiedy się całowaliśmy, Aneta osunęła się w moich ramionach, mrucząc coś o dziwnym uczuciu. Kiedy położyłem ją na łóżku, rozległo się głośne pukanie do drzwi – pomyślałem, że to pewnie nasz przyjazny właściciel znowu chce mi przekazać jakieś nieistotne szczegóły. Kiedy otworzyłem drzwi, pojawili się dwaj mężczyźni, a także właściciel i moja była żona Ania. Zanim się zorientowałem co się stało, zostałem przywiązany do dużego drewnianego krzesła. Podczas gdy byłem wiązany, Ania zdjęła majtki Anety i wepchnęła mi w usta. Moja była żona stała przed mną, śmiejąc się: "Mówiłam, że się odwdzięczę … trochę tak, jak ty to zrobiłeś z twoim kumplem i mną?! Widzę, że już poznałeś naszego znajomego, Darka, który jest właścicielem tego miejsca. Czy nie uważasz, że to trochę dziwne, że dostałeś tak dobrą ofertę na podróż poślubną?"

Wtedy zauważyłem, że jednym z dwóch facetów jest mój stary znajomy - Marek. Gdy Ania ze mną rozmawiała, wszyscy faceci rozebrali się i zaczęli rozbierać moją półświadomą żonę, zostawiając ją tylko w pończochach. Ania w tym czasie robiła zdjęcia. Kiedy skończyła, miałem nadzieję, że będzie zadowolona i odejdzie. Zamiast tego wyjęła kamerę i wyśmiewała mnie, mówiąc, że dopiero zaczynają. Zmuszony byłem bezradnie obserwować, jak faceci wykorzystywali swoje duże koguty by uderzać nimi w twarz i cycki Anety. Miałem nadzieję, że wkrótce przestaną, ale tak się nie stało. Po nawilżeniu jej cipki językiem, jeden z facetów wszedł dużym kutasem w jej szparkę. Po wytryśnięciu głęboko w jej wnętrzu rozpoczął się gangbang. Wszyscy trzej pieprzyli ją i wypełnili wszystkie otwory w jej pięknym ciele. Aneta wydawała się cieszyć gwałtem, chociaż było jasne, że była w odurzeniu z powodu narkotykowego drinka. Kilka wytrysków zostało wpompowane do jej cipki, a także w jej ciasny tyłek. Ich zabawy z moją żoną skończyły się w jej ustach i na jej cyckach. Jako ostatni akt upokorzenia, trzej faceci wzięli Anetę w ramiona, trzymając ją wysoko, rozciągnęli jej nogi i zaczęli otarć jej cipkę ociekającą spermą w górę i na dół mojej twarzy.

Anka nakręciła ponad trzy godziny filmu podczas gwałtu. W pewnej chwili odwróciła się do mnie i powiedziała: "Po lekarstwie, które jej dałam, jutro nic sobie nie przypomni. To zależy od ciebie, czy powiesz jej, co się stało. Otrzymasz kopię filmu, jeśli chcesz możesz jej pokazać. A tak w ogóle - kontynuowała Ania - biorąc pod uwagę jej domowe wychowanie, raczej nie radze Ci tego jej mówić ... oczywiście, jeśli w ciągu kilku tygodni okaże się, że Aneta jest w ciąży, może będziesz musiała jej powiedzieć prawdę. Jednak z jej religijnymi przekonaniami nigdy nie zgodzi się na aborcję, zachichotała Anka. Teraz kochanie twoja kolej ty też musisz mieć własny film. Kazała mi lizać jej cipkę i tyłek, a następnie oczyścić kutasy jej towarzyszy. Potem drażnili i wykorzystali mój odbyt używając różnych zabawek, w tym dużej wtyczki. Anka chciała, żeby mnie zerżnęli ale orgia z moją żoną ich wykończyła. Na koniec moja była żona założyła mi grubą obrożę wokół szyi i przypięła smycz, a Marek przyniósł butelkę szampana i pięć kieliszków. Marek otworzył korek i napełnił kieliszki ... cztery były całkowicie wypełnione, ale w piątym szkle pozostała tylko niewielka ilość. "Obawiam się, że nie mamy wystarczająco dużo szampana dla ciebie niewolniku", wyśmiewał się ze mnie Marek. "Nie ma problemu", powiedziała Anka ... Wzięła częściowo wypełniony kieliszek z tacy, przytrzymała go między nogami i zaczęła wypełniać moczem. Podając to mi, ona i wszyscy faceci podnieśli pełne kieliszki szampana i wznieśli toast: "Może myślałeś, że załatwiłeś mnie z rozwodem, ale zawsze będziesz moim niewolnikiem!" Zmusili mnie do wypicia każdej kropli płynu w kieliszku, zaś oni się ze mnie śmiali.

Aneta i ja obudziliśmy się w łóżku następnego dnia. Wszystko mnie bolało. Wiedziałem, że tak naprawdę chciałbym opuścić to miejsce od razu, ale nie wiedziałem jak to wytłumaczyć żonie. Postanowiłem więc pokochać się z moją piękną żoną po raz pierwszy. Aneta jednak narzekała, że czuje się bardzo obolała i spytała, co się stało, bo nie pamiętała. Powiedziałem jej, że chyba byliśmy zmęczeni i szampan nas rozłożył i może byłem trochę zbyt natarczywy ostatniej nocy. Aneta odpowiedziała z pewnym pozornym gniewem, że ma nadzieję, że podobało mi się to, ponieważ nie będę miał seksu jeszcze przez kilka dni, bo jest poobcierana. Byłem więc skazany, aby poczekać jeszcze dłużej, zanim dopełnimy nasze małżeństwo. Co zaskakujące, mimo obaw, przez resztę tygodnia obyło się bez incydentów, zostawiono nas w spokoju. Aneta była już gotowa czwartego dnia, kilka razy dziennie kochaliśmy się. Aneta cieszyła się, że jestem pierwszym i jedynym mężczyzną, który wszedł jej w ciało. Gdyby tylko wiedziała, że byłem czwartym - za każdym razem, gdy wspomniała o tym, to było tak, jakby ktoś kręcił nóż w mojej jelicie. Pod koniec tygodnia Darek, właściciel i znajomy byłej żony, przybył do nas, pomógł załadować nasz bagaż i dyskretnie wsunął mi małe pudełko zapakowane w brązowy papier. Wiedziałem, że to dwie płyty dvd. Kiedy wróciliśmy do domu płyty ukryłem. Potem, gdy Aneta spała, wyskakiwałem z łóżka i udawałem się do salonu, żeby obejrzeć.   cdn

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Minęły trzy tygodnie od naszego ślubu i niepożądanego "poślubnego prezentu" od mojej byłej żony. Utrzymywałem w tajemnicy sprawę gwałtu mojej żony. Wróciłem do pracy i nasze życie zaczęło się układać normalnie. Było około godziny 10:00 rano, kiedy dostałem rozpaczliwy telefon od Anety. Wyjaśniła, że skończyła jeść śniadanie, kiedy dostała dziwne uczucie mdłości i słabości. Pomyślałem, że może mieć poranne mdłości - co oznaczałoby, że była w ciąży. Powiedziałem jej, żeby się położyła i że zaraz wrócę do domu. Wróciłem do domu tak szybko, jak tylko mogłem. Kiedy wszedłem do domu, zobaczyłam Anetę leżącą na sofie, ubraną w skąpy satynowy szlafrok i pończochy. Po drugiej stronie pokoju siedziała moja była żona Ania i Marek z kamerą. Zanim cokolwiek powiedziałem, Ania poinformowała mnie, że weszła do domu po moim wyjściu do pracy i podała Anecie odpowiednie lekarstwo. Nie chciała mi wyjaśnić jak to zrobiła, skwitowała to tylko: "To było proste kochanie." Byłem zszokowany i zły.

Anka kazała mi zadzwonić do mojego kumpla Pawła (tego, który pomógł mi załatwić ją przy rozwodzie) i poprosić go, żeby przyszedł mi pomóc. Kiedy spytałem ją, co Paweł ma tu robić, bez wahania odpowiedziała: "ma zerżnąć twoją nową panną młodą". "Co ?! ... i dlaczego miałby to zrobić?", zapytałem. "Ponieważ go o to poprosisz!" - powiedziała z ironią. - A jeśli tego nie zrobię zrobię? "To poczekamy, aż Aneta odzyska zmysły i obejrzymy film z jej tygodnia miodowego ... nie sądzisz, że chciałaby zobaczyć jej prawdziwą noc poślubną". Miała mnie ... co miałem zrobić? Nie mogłem sobie wyobrazić, że Aneta dowiedziałby się, że była pieprzona przez trzy wielkie kutasy. "OK - masz mnie, ty chora dziwko", odpowiedziałem złamany i zły. "Ta ostatnia uwaga będzie cię kosztowała więcej. Teraz, ustawimy ukrytą kamerę, chcę, żebyś poprosił Pawła o zerżnięcie Twojej żony, powiesz mu, że masz problem bo mały odmawia ci posłuszeństwa i Aneta jest niezadowolona, ty się rozbierzesz i siądziesz nago w fotelu, oglądając jak będzie pieprzyć twoją piękną żonę. Tylko pamiętaj masz być zadowolony i bawić się twoim małym ptaszkiem. A za karę, że powiedziałeś do mnie "chora dziwko" gdy w niej skończy masz się czołgać do żony, podziękować mu, że wypełnił ci ją swoją słodkim nektarem a potem ssać i lizać jej pizdę, dopóki nie był dokładnie czysta.”

Liczyłem trochę, że Paweł odmówi ale też wiedziałem, że on takich okazji nie odpuszcza. Niestety, Paweł nawet się nie zawahał, a do tego jest całkiem dobrym kochankiem i dał Anecie naprawdę dobre długie pieprzenie. Pomimo jej nienaturalnego stanu, wydawało mi się, że Aneta świetnie się tym bawiła. Po tym, co było nieskończoną męką dla mnie, Paweł wreszcie doszedł i wpompował jego gorąca spermę wewnątrz cipki mojej żony. Gdy Aneta leżała tam z rozłożonymi nogami, a sperma zaczynała wylewać się z jej czerwonej i spuchniętej cipki, zabrałem się za jej czyszczenie. Został tylko lśniący połysk na mojej twarzy. Paweł zebrał się i wychodząc powiedział chichocząc, że jak będę go potrzebował to jest na każde wezwanie. „Przyślę ci kopię - obiecała Anka, gdy ona i Marek wyszli za drzwi.

Zostałem sam klęcząc obok mojej nagiej żony. Co mogłem zrobić. Zmuszony do oglądania mojego kumpla, rżnącego się z żoną, a potem sprzątający językiem po nim? Podniosłam się i zacząłem ją ubierać. Myślę, że dla upokorzonego, sekunda ciszy jest gorsza niż wieczność.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po epizodzie z Pawłem stałem się naprawdę paranoikiem. Podejrzewałem, że Ania może wrócić w każdej chwili i oddać Anetę jakiemukolwiek facetowi. Dzwoniłem więc do Anety z pracy kilka razy dziennie. Na szczęście nic się nie działo i nie miałem żadnej wiadomości od Ani przez całe dwa miesiące. Dopiero po około ośmiu tygodniach, zadzwoniła do mnie moja była żona i poinformowała mnie, że mam z żoną jechać na weekend do ośrodka wypoczynkowego, w którym byliśmy po ślubie. Nie chciałem tam wracać, nawet jeśli by mi za to zapłacili, ale Anka, poinformowała mnie, że jeśli nie zaakceptuje jej propozycji, osobiście uda się do Anety i obejrzy z nią nasze filmy. Do tego, gdy powiedziałem Anecie, że na weekend jedziemy w góry wpadła w szał radości. Tydzień później byliśmy w ośrodku z Darkiem prowadzącym nas do domku i pokazującym nam wszystkie te same rzeczy jak poprzednio i oferującym nam ponownie kieliszek szampana. Podobnie jak poprzednim razem, szampan Anety była narkotyzowany, a ona szybko wylądowała na łóżku. Na tym podobieństwo się skończyło, bowiem Anka przyszła z dwiema innymi kobietami. Jedną z nich była Iwona, żona Marka, drugiej nie znałem. Znając surowe wychowanie religijne Anety, moja była żona diabolicznie planowała złamać moją żonę w inny sposób ... przez zaangażowanie się w seks lesbijek.

Aneta długo nie leżała na łóżku. Iwona uklękła między jej nogami, dwie pozostałe zaczęły lizać i ssać jej piersi, usztywniając sutki Anety. Aneta najwyraźniej cieszyła się zmysłowym ssaniem, gdyż zaczęła jęczeć i wzdychać. Po chwili wzięła do ust jedną z piersi nieznanej mi kobiety. Następnie jej pierś została zastąpiona gładko ogoloną cipką, gdy ta kobieta kucnęła nad głową Anety. Wkrótce zrobiło się gorąco z nagich ciał wirujących na wielkim kocu, który był rozłożony się na podłodze w salonie. Kilka wibratorów i korków analnych zostało wprowadzonych do akcji wraz z butelkami zapachowych olejków. Kobiety drwiły z Anety i dręczyły młode ciało mojej żony, doprowadzając ją do orgazmu kilka razy. Ich zabawa trwała przez co najmniej dwie godziny, w czasie których Aneta ssała ich cycki, cipki, tyłki, palce – nie robiło tu dla niej żadnej różnicy. Na koniec Ania i Iwona nałożyły paski z ogromnymi czarnymi kutasami. Aneta zaś chętnie opuściła się na jeden z kobiecych penisów, który wsunął się łatwo do jej rozciągniętego i nasmarowanego tyłka. Druga kobieta weszła w mokrą cipkę Anety, w tym czasie trzecia kobieta znów zbliżyła się do głowy Anety i pociągnęła mocno jej usta do swojej mokrej pizdy. Anka i Iwona pieprzyły moją żonę z każdej strony, a nieznana mi kobieta jeździła swoją cipą po ustach Anety. Wszystko to trwało do czasu aż Aneta nie doszła do orgazmu z głośnym krzykiem radości. Kobiety zsiadły z mojej żony i położyły jej zwiotczałe ciało do łóżka, pozwalając jej zasnąć. Anka zaś przypięła mi do głowy dildo z kneblem do ust, śmiejąc się, powiedziała: "teraz twoja kolej mój niewolniku". Gdy na nim usiadła zauważyłem, że knebel w moich ustach zaczął wypuszczać do gardła gorzką ciecz. Gdy ją przełknąłem Anka odpięła mi knebel i zostawiła w spokoju.

Po ok. pół godziny do naszego domku wszedł właściciel oraz dwóch innych, nieznanych mi mężczyzn i zaczęli się rozbierać. Wtedy odczułem dziwne narastające podniecenie a mój penis naprężył się mocno do góry. Zrozumiałem, że to zasługa wpuszczonego mi do ust specyfiku. Moje podniecenie nie umknęło uwadze kobiet. Moja była żona chichocząc powiedziała: „Mówiłam wam dziewczyny, że to ciota, jak zobaczył kutasa to od razu mało nie eksplodował.” Iwona dodała, „Brakuje mu majtek Zośki, byłby bardziej seksowny. Trzeba będzie go jej oddać, bo twierdziła, że ustnie nikt jej tak nie zadowalał.” Jak się obawiałem Anka postanowiła zrealizować swój zamiar całkowitego upokorzenia mnie. Faceci zaczęli używać mnie jako zabawki, zmuszając mnie do ssania ich kogutów i kulek, lizania palców u nóg i ich tyłków moim językiem. W końcu zaczęli pieprzyć mnie w dupę i usta, rozładowując kilka ładunków ich spermy w obu otworach. Zabawa skończyła się piciem szampana, oczywiście mi polewały kobiety z ich wewnętrznego źródła. Co gorsze piłem bardzo zachłannie ponieważ podany mi środek powodował ogromne pragnienie.

Tak jak to się działo poprzednio, Aneta i ja obudziliśmy się razem w łóżku ok. południa. Aneta obudziła się niezwykle zrelaksowana i zadowolona, w przeciwieństwie do mnie z bolącą głową i odbytem. Moja żona podziękowała mi za niezwykły seks, chociaż twierdziła, że wszystkiego nie pamięta. Pozostałe dwa dni wykorzystaliśmy razem dla odpoczynku. Potem zjawił się znowu Darek, aby odebrać od nas kluczę i pożegnać .. znów ukradkiem podał mi pakiet z dwoma dvd. Gdy wróciliśmy do domu byliśmy oboje dość zmęczeni po podróży więc udaliśmy się zaraz do sypialni. Wczesnym rankiem obudziłem się i po sprawdzeniu, czy Aneta śpi, zszedłem na dół, aby obejrzeć nagrania wideo. Film z lesbijską orgią Anety był wyraźny i szczegółowy, ale ciężko było mi go oglądać. Zacząłem więc oglądać nagranie mojego spotkania. Byłem poruszony tym jak zamieniono mnie w gejowskiego niewolnika, jak byłem użyty przez trzy duże kutasy. Do tego Anka wiedziała co robi podając mi jakiś środek pobudzający podniecenie. Na filmie robiłem wrażenie napalonego, co więcej w trakcie seksu analnego i oralnego dostałem orgazmów. Byłem upokorzony i wkurzony. Poczułam się całkowicie jak zepsuta dziwka. Wyszedłem ponownie na górę i położyłem się do łóżka. Aneta przebudziła się i podsunęła bliżej do mnie. Zaczęła mnie pieścić. Pieszczoty Anety uspokoiły moje uczucia i podnieciły mnie. Weszła na mnie. To było niezwykłe, bo Aneta przejęła kontrolę. Po bardzo udanym seksie, Aneta zaczęła mówiła o tym, jak bardzo lubi jeździć do ośrodka w górach, jak ten wyjazd wzmocnił nasze małżeństwo i ożywił i pomaga uwolnić nasz popęd seksualny. Kiedy tak mówiła, jak cudownie było, obiecałem, że będziemy tam częściej jeździć. Co mogłem zrobić. Pomyślałem, że nie było tak źle ... oddawanie ciała mojej żony raz na jakiś czas nie było warte narażenia jej na wyjawienie tego co się działo przez moją byłą żonę. Wiedziałem już, że Anka nie odpuści tak łatwo, dopóki się nie zemści na mnie. Byłem jedyną osobą, która w tajemnicy milczenia musiała nosić wiedzę i upokorzenie tych wyjazdów. cdn

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po naszym ostatnim wyjeździe stało się nieuniknione, że będziemy spędzać przynajmniej jeden weekend w miesiącu w ośrodku Radka. Oczywiście gdy tylko zarezerwowałem nasz pobyt właściciel informował o tym moją byłą żonę. Zawsze gdy przyjeżdżaliśmy do ośrodka, Radek pokazywał nam wszystkie nowe udogodnienia i proponował nam szampana lub drinka. Anka cieszyła się odkrywaniem nowych sposobów upokarzania mnie przez seksualne wykorzystywanie Anety.

W czasie kolejnej naszej wizyty w ośrodku, Anka umówiła się na dominację z Panią i jej młodą pomocnicą. Naprawdę zrobiły udaną sesję ... drwiąc, dręcząc i torturując wrażliwe ciało Anety na wiele sposobów, których nawet dotąd nie wyobrażałem sobie. W czasie, gdy niektóre tortury były wyraźnie bolesne, moja półświadoma żona wydawała się cieszyć tą mieszaniną bólu i przyjemności. Aneta miała najmocniejszy orgazm, jaki kiedykolwiek widziałem, gdy napięte sutki na jej piersiach były zaciśnięte i skręcone w tym samym czasie, a jej nabrzmiała łechtaczka, wystająca z jej ogolonej cipki, była uderzana bacikiem z rzemieni.

W kolejnym miesiącu Ania zaprosiła ośmiu młodych osiłków, aby pieprzyli moją żonę. Ponoć moja była żona poznała ich w jakimś klubie na imprezie z Markiem i Iwoną. (wspominałem o tej imprezie w pierwszej części mojej historii. Może niedługo ją opowiem) Ogromny gang bang obejmował wszystkich ośmiu chłopaków i Marka z Darkiem, którzy nie wahali się do niego dołączyć. Ponownie, wydawało mi się, że Aneta się cieszy, mając rżnięty każdy z jej otworów w kółko przez młodych, dobrze wyposażonych osiłków ... nie wspominając o tym, że jej ciało znajdowało się w morzu nasienia, a młodzi faceci zdawali się ciągle tryskać. W końcu Anka zmusiła mnie do wylizania Anety do czysta, a także osobistego podziękowania każdemu z chłopaków ustnie za pomoc w zaspokojeniu mojej żony.

W czasie tej orgii Aneta wydawała mi się nieco ostrzejsza, wulgarniejsza, chociaż następnego dnia niczego nie pamiętała. Może Ania nie używała tak dużo leku, a może Aneta stała się bardziej tolerancyjna na takie zabawy. cdn.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czasie naszej kolejnej wizyty u Darka Ania zaprosiła trzy pary. Mojego szefa z żoną, jego zastępcę z jakąś laską i jedną parę, która były naszymi wspólnymi przyjaciółmi przed rozwodem. Po rozwodzie Anka zmusiła naszych przyjaciół do wyboru między nią a mną – ta para były stałymi przyjaciółmi Anki, podczas gdy ja w ogóle ich nie widywałem. Nigdy zaś nie podejrzewałem prezesa i jego wice o takie klimaty. Wprawdzie Anka poznała ich w czasie naszego małżeństwa na imprezie korporacyjnej, ale nigdy nie słyszałem aby mieli ze sobą jakiś kontakt. Anka powiedziała im wszystko i pokazała film, na którym błagałem Pawła, aby przerżnął Anetę, a także niektóre inne filmy. Zmuszono mnie do oglądania tej szóstki znajomych, używających mojej żony w każdy możliwy sposób przez prawie trzy godziny. Ja zaś musiałem ustnie im służyć i sprzątać po wszystkich, gdy kończyli w Anecie.

Kiedy zbliżał się kolejny weekend spędzany przez nas w górach, Darek zadzwonił, aby potwierdzić naszą rezerwację. Podczas rozmowy zdecydowanie zaznaczył, że Ania organizuje dla nas coś wyjątkowego. Kiedy nadszedł ten dzień, wszystko przebiegało tak, jak to miało miejsce za każdym razem. Pijąc szampana, przygotowałem się, by złapać Anetę w moich ramionach, gdy napój narkotykowy zacznie działać. Nic jednak się nie zdarzyło kiedy namiętnie pocałowałem moją żonę. Nagle to ja zacząłem tracić obraz, czując się dziwnie słaby - zacząłem panikować ... czy przypadkowo wypiłem napój przeznaczony dla Anety? Ostatnią rzeczą, o której pamiętam, było spojrzenie na Darka, który szeroko się uśmiechał, widząc panikę na mojej twarzy. Następną rzeczą, którą pamiętam, były promienie słońca wpływające przez okna salonu.

Zamiast obudzić się w łóżku z żoną, jak to było za każdym razem, znajdowałem się na podłodze w środku sypialni. Wokół szyi miałem obroże, która smyczą przypięta była do ściany. Zaś na moim kutasie znajdowała się klatka. Patrząc na salon, byłem zszokowany, widząc moją żonę, leżącą nago w łóżku z Anią i Radkiem. Chciałem krzyczeć na nią, ale nie mogłem. Byłem zupełnie zaskoczony. Moje ruchy na podłodze spowodowały przebudzenie Anety, która przebudziła Anię i przytulając ją powiedziała: „Wygląda na to, że nasz niewolnik nie może już spać.” Byłem całkowicie zaskoczony ... czy Ania narkotyzowała też moją żonę? Moje zaskoczenie ustąpiło, gdy Aneta skierowała się do mnie słowa: "Teraz też jesteś moim niewolnikiem ... Ania i ja postanowiłyśmy podzielić się z tobą". Moja żona ciągnęła dalej: "Może zastanawiasz się, co się dzieje, więc pozwól mi wyjaśnić, po naszym trzecim pobycie w ośrodku, kiedy nie było cię w domu natknęłam się na stos dvd ukrytych z tyłu szafy. Zszokowana i zdezorientowana po obejrzeniu ich, zadzwoniłam do twojej byłej żony ... wyjaśniła mi wszystko - naprawdę się wkurzyłam - ale zdałam sobie sprawę, że naprawdę kocham seks ... wszelkiego rodzaju. Biorąc to pod uwagę i to co powiedziała mi o tobie twoja była żona poczułam się całkowicie wolna, aby zaangażować się w seks na własnych warunkach z każdym w dowolnym momencie. I już pieprzyłam się z twoimi znajomymi i jednym z sąsiadów przez ostatnie dwa miesiące, a ty nigdy nawet mnie nie podejrzewałeś. Jesteś naiwny i głupi na spotkaniu z dominą nie byłam już narkotyzowana, więc powiem Ci, że bardzo podobał mi się gang bang z chłopakami. Zdecydowałyśmy z Anią, że dziś ujawnimy prawdę i zrobimy z ciebie, że pełnoetatowego niewolnika". Uśmiechnęła się i kontynuowała: "Chcesz zobaczyć, co robiliśmy dzisiejszej nocy?"

Anka używając pilota uruchomiła odtwarzacz dvd i pojawił się obraz na dużym ekranie telewizora w salonie. Kiedy film się rozpoczął, Aneta schowała głowę pod kołdrę i zaczęła głośno ssać rosnący penis Darka. Na ekranie zobaczyłem, jak mój szef i inny kolega z biura oraz Marek wchodzą do pokoju. Ania kazała mi prosić ich, aby pieprzyli Anetę. Musiałem klęczeć przy niej, robiąc im loda i pomagać im wchodzić w jej cipkę i tyłek. Moje upokorzenie było całkowite, gdy mój współpracownik pieprzył moją żonę ... a potem wszyscy obserwowali mnie sprzątającego językiem jej pełną spermy cipkę i tyłek. Jak kiedykolwiek miałabym znowu spotkać go w pracy?

Gdy odwróciłem wzrok od telewizora, zobaczyłem na łóżku Darka, Anetę i Anię. Darek wbijał kutasa w słodką cipkę mojej żony, podczas gdy Anka klęczała nad jej głową i podawała jej mokrą cipkę do lizania.

Od tego czasu zostałem całkowicie posłusznym niewolnikiem dzielonym między moją żonę, Anetę i moją był żonę, Anię. Zaś moimi potrzebami seksualnymi i kluczem od klatki miała zająć się znana mi już Pani Zosia. cdn.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz duży talent do pisania, do tego ciekawy klimat ale ostatnie opowiadania są jak by spłycone do raportowania zdarzeń a nie zwierciadłem emocji. Nie chodzi o to, że klimat jest nieodpowiedni (w pierwszej części też nie wszystko mi się podobało) ale brakuje dialogów a i fabuła powinna być trochę bardziej  życiowa. Jako autorowi jednych z najlepszych opowiadań tutaj życzę owocnej pracy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...