Skocz do zawartości
kamyk

Jak rozpoznać rogacza..

Rekomendowane odpowiedzi

Rogacz to stan ducha i umysłu a nie wygląd. Za cholerę nie da się rozpoznać Chyba że faktycznie przy żonie /dziewczynie jak będzie puszczał oczko do sprzedawcy w warzywniaku :)

Ewentualnie jakieś oznaki typu znaczek z jeleniem w kłapie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zabójczo przystojny zgodnie z modą ubrany kolor włosów: blond, szatyn, brunet i mój ulubiony typ rudy :D sylwetka proporcjonalna uśmiech na twarzy mądrość w oczach chód pewny i dynamiczny ze sposobu bycia emanuje brakiem kompleksów

kurde nie jestem rogaczem :facepalm:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie jakieś oznaki typu znaczek z jeleniem w kłapie.

I tu kolego mógłbyś zaliczyć niezłą wtopę, startujesz do żony takiego "rogacza z naklejką na klapie" a on otwiera tę klapę, wyciąga flintę (nie Ewelinę) i pakuje w Ciebie porcję śrutu jak w jakiegoś rogacza czy innego zwierza. Bo takimi naklejkami to czasem lubią się chwalić myśliwi ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu kolego mógłbyś zaliczyć niezłą wtopę, startujesz do żony takiego "rogacza z naklejką na klapie" a on otwiera tę klapę, wyciąga flintę (nie Ewelinę) i pakuje w Ciebie porcję śrutu jak w jakiegoś rogacza czy innego zwierza. Bo takimi naklejkami to czasem lubią się chwalić myśliwi ;)

No i masz, już miałem nadzieję, że to jakiś konkret, a tu może się okazać, że gajowy :D Osobiście przychylam się do zdania Frankiego - to stan umysłu i ducha, podobnie jak Hot Wife, bo przecież nie każda nosi na kostce łańcuszek :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i masz, już miałem nadzieję, że to jakiś konkret, a tu może się okazać, że gajowy :D Osobiście przychylam się do zdania Frankiego - to stan umysłu i ducha, podobnie jak Hot Wife, bo przecież nie każda nosi na kostce łańcuszek :)

I nie kazda co nosi lancuszek to hotwife;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tu może się okazać, że gajowy :D

Gajowy nie gajowy ale taki Jelonek to fajnie wygląda. Ciekawe czy jakiś rogaty Pan tutaj nosi coś takiego?

post-9592-0-44422000-1507127035_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...