Skocz do zawartości
KrissKross

Typy zlotowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Przperaszam ze wtrace sie tu... ale po prostu musze to napiascz... jestem dziwny jak lubie czytac tematy z ktorych 4 stron rozumiem chyba z pare slow jak krasnoludki, zlot i brak poczucia humoru.. i potem juz tylko pare zwyklych slow i zupelnie niezrozumialem co ten temat jest :)

zawsze mi to daje wiele do myslenia, ze tak naprawde znam tylko kilka slow polskich i potem juz sie gubie... podobnie jak na zlotach ktos opowiada jakis kawal.. skonczy, wszysci sie smieja.. ja stoje jak glupek (zwykly stan) i za minute narescie zrozumie o co chodzilo i zaczynam sie smiac.. cos wyglada glupio, bo juz dalszy kawal mowi ktos :)

przperaszam juz jestem cicho, ale chcialem tylko powiedzecz jak bardzo lubie polskiego, choc nierozumiem to pieknie sie czyta bo jest tak piekny :)

klaniam sie subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2017 o 21:45, Zouza pisze:

Może mi dzisiaj brak poczucia humoru.

Komentuje - Krystyna Czubówna: :lach:

Na niedawno odkrytej planecie - Uć, zostało zidentyfikowane siedlisko osobników obu płci (męskiej i żeńskiej) o różnych preferencjach, choć w zdecydowanej większości heteroseksualnych. Ów osobnicy zebrali się pewnego wieczora z zamiarem wspólnego biesiadowania, napojów popijania, tańczenia, przytulania się, żartowania i tak od wieczora do białego rana. Biesiadę tę uczestniczący w niej osobnicy w zrozumiałym dla siebie języku zwykli byli nazywać - zlotem. Jakież zdziwienie ogarnęło zebranych kiedy odkryli, że wśród nowych typów zlotowych pojawiły się dotąd nieznane - Yeti i Widmo... Nie przeszkodziło to jednak kontynuować biesiady do białego rana, choć sprawa na początku była dziwna i niespotykana...

ps. jak dotąd wcześniej spotykane były typy - J23 a także podsłuchiwacz-podglądacz... 

https://www.cuckoldplace.pl/topic/7514-spotkanie-gda%C5%84sk/page-4?do=findComment&comment=89982

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...