Skocz do zawartości
KrissKross

Typy zlotowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj męski dla ułatwienia, żeński dla domyślnych.

Typ pierwszy i najpowszechniejszy:

- ruchacz pospolity vel. jebacz powszechny. Charakteryzuje się wzmożoną aktywnością w obecności płci przeciwnej, nadzwyczaj elokwentny w tym przypadku i nadzwyczaj agresywny werbalnie w stosunku do płci własnej. Wszystko poprzedzone gimnastyką słowną na forum, tajemnicą poliszynela będącą formułą "kopiuj - wklej".

Drugi

- desperatus trzepakus - osobnik będący wyjątkową mieszanką chodzącego testosteronu z molem książkowym, efekt końcowy demonstruje ilość kaw na koncie, brak rang kochanków i ilość materiału genetycznego zostawionego na ścianie :)

Typ trzeci

- narcyzo - fallus - eksponuje zdjęcia w galerii, efekt działania sztangi na siłowni z działaniem ręcznego poubudzenia w związku z abonamentem na ponrhub - typ bardzo milczący na zlotach, liczący na tzw. "efekt klaty/ kutasa" - zwykle zresztą skuteczny.

Typ czwarty - tym razem w większości żeński - "chuj wie o co mi chodzi ale przebiegnę się po większości kolan męskich, może ktoś mnie zaczaruje słownie, emocjonalnie bedę usprawiedliwiona i juz" - odmiana typu męskiego w postaci losowego rzucania sprośnych żartów i czekania na reakcję -
"jeśli nie z otwartej w ryj, to atakuję" :)

Oczywiście typ piąty - "pogadałbym i poruchałbym, (kolejność dowolna) ale nie wiem jak się za to zabrać", typ rzadki, zwykle wystepujący do czwartej,
w porywach do szóstej kolejki.

Są również typy nadzwyczaj egzotyczne:

- traktujące forum typowo dyskusyjnie

- nie mające się gdzie napić

Nie wspominając o miksach:

np:

- ruchacz pospolity/narcyzo fallus/ nie mający się gdzie napić - tłumaczenie zbędne.

Pozdro :list:

• Lubię 21

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do której kategorii byś się zaliczył? :>

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat Przeniesiony

Ten temat został przeniesiony z działu "Dyskusje Rogaczy, Hot Wife i Kochanków" do działu "Na wesoło".

Dobre przeniesienie, inaczej zaraz by była burza nt. szufladkowania...a może i tak będzie? ;)

Nie ma mnie w żadnej kategori. Jak zwykle outsaiderka. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, a nasz typ, KOLEKCJONER RANG, to gdzie? pod pierwszy się łapie? :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, a nasz typ, KOLEKCJONER RANG, to gdzie? pod pierwszy się łapie? :P

eeee.... Sarkastyczny Gawędziarz :lach: lub Kij z Mrowiska :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

doczytałam już że Kriss jest opcja 'druga', są rangi kawy, nie ma rangi kochanka. Szkoda, bo chciałam być z Nim w grupie :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, że czekam aż i mnie ktoś sklasyfikuje, bo nie znajduję dla siebie miejsca w żadnej z zaproponowanych grup, to nie mam nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, że czekam aż i mnie ktoś sklasyfikuje, bo nie znajduję dla siebie miejsca w żadnej z zaproponowanych grup, to nie mam nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie ;)

proszę bardzo :)

Przyczajony Tygrys Ukryty Smok :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiszmy jeszcze Typ48: Mroczne Widmo - większość słyszała, mało która widziała :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...