Skocz do zawartości
Kocio

Dyskretna miejscówka na południe od Warszawy aż po Radom i dalej

Rekomendowane odpowiedzi

w cichej, leśnej okolicy, gdzie można powędrować, i żeby były wygodne podwójne łóżka (a nie np. zestawione dwa wąskie, błe) i najlepiej wanna, a nie prysznic i jeszcze żeby dobrze dawali jeść i jakby nie jakiś kombinat, tylko kameralny, luksusowy...

chyba niedoścignione marzenie, a może ktoś coś zarekomenduje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

manorhouse.pl

ma wszystko czego potrzeba i nieco więcej

jak sobie przypomnę inne miejsca z tego kierunku również podam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

talaria.pl

to na Lublin bardziej niż Radom

kiedyś było wyłącznie to miejsce na relaks dla kobiet, słyszałam jednak że coś zmienili ... jednak do sprawdzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

manorhouse.pl

ma wszystko czego potrzeba i nieco więcej

jak sobie przypomnę inne miejsca z tego kierunku również podam

Wygląda całkiem nieźle, może kapkę daleko, bo za Radomiem nie ma już ekspresówki Larry twierdzi, że prawie 2 godziny jazdy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

talaria.pl

to na Lublin bardziej niż Radom

kiedyś było wyłącznie to miejsce na relaks dla kobiet, słyszałam jednak że coś zmienili ... jednak do sprawdzenia

Tej Talarii to nie rozumiem, próbnie rezerwuję pokój i na weekend się nie da. W dni powszednie spoko. Co oni mają wolne, czy jak?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jak rozważamy drugą stronę Wisły ktoś mi polecał ten: http://www.hotelsobienie.pl

Jakieś opinie?

dla tych co grają w golfa lub chcą się nauczyć jest jak najbardziej, innych atrakcji nie kojarzę

jest po środku niczego, daleko na spacer z miłym widokiem

kuchnia słaba

ceny zbyt wysokie jak na tę okolicę

otoczenie nuuudne

Tej Talarii to nie rozumiem, próbnie rezerwuję pokój i na weekend się nie da. W dni powszednie spoko. Co oni mają wolne, czy jak?

doczytaj na ich stronie, może mają specjalne dni wyłącznie dla kobiet, przecież Ci pisałam że kiedyś byli wyłacznie dla tej płci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Sobieniach byłem na konferencji. Są to dwie lokalizacje. Klub golfowy i ładny hotel w starym majątku. Atrefa spa taka sobie. Żarcie było całkiem dobre. Miejscowość z zaopatrzeniem rzut beretem. Można przejść się z hotelu. Na plus - konie. Cen nie znam - firma płaciła ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hotelpodklastorze.pl

to kierunek na Piotrków Trybunalski

zabytkowy obiekt w Opacatwie Cystersów, niedaleko jeziora Sulejowskiego

fajne miejsce na spacery (jeśli uda się wyjść z pokoju :D)

jest basen i strefa SPA (z tej nie korzystałam, zatem nie wiem), kuchnia poprawna stosunek ceny do jakości OK, nie ma przerostu formy nad treścią

i jeszcze spanaleczow.pl 

kierunek Puławy

ośrodek mieści się w środku parku zdrojowego, jest pijalnia czekolady Wedel, pub z dyskoteką, spa (masaże i maseczki wykonują bardzo dobrze, manicure i pedicure fatalnie tego nie polecam); obsługa spa bardzo miła i profesjonalna; kuchnia w ośrodku fatalna, jak w podłym barze, obsługa restauracji również

dobra baza wypadowa do Kazimierza Dolnego (15 km) a tam jest mnóstwo miejsc do spacerowania (nad Wisłą, w stronę kamieniołomów, fajne lokalne kafejki, w tym knajpa "U Fryzjera" dla miłośników kuchni żydowskiej, klimatyczna herbaciarnia i mnóstwo sklepików z rękodziełem artystycznym, można wybrać piękną autorską biżuterię :)

jak również w samym Kazimierzu jest sporo kwater prywatnych na naprawdę dobrym poziomie

oba te miejsca to jakoś 2 - 2,5 h od Warszawy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Podklasztorze wygląda ekstra... Nałęczów też, ale w tym wątku zanadto w bok, ale warto zapamiętać na inne okazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...