Skocz do zawartości
OnZniąOnaBezNiego

Dżem dobry :)

Rekomendowane odpowiedzi

no dobra , idziemy w glupotki

Przyznasz chyba jednak, że czasem nawet skrajnie abstrakcyjne poczucie humoru potrafi bardzo skutecznie rozładować napięcie (jeśli nie na kolanie) :)

Abstrakcja zdejmuje wyobraźni kajdany racjonalizmu :)

Cieszę się jednak bardzo, że w drodze wyjątku skusiłaś się na nazwanie rzeczy po imieniu. Doceniam to całym sercem. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak z czasem wszyscy zaczną skracać

To chyba tylko jakaś nowomoda.

Pewien Radek np kiedyś wydłużył, znaczy swój nick.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrazenie,ze zrobisz tu troche zamieszania ...

Czekam na rozwiniecie wspomnianej wyzej kwestii :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle wpisów a ja dalej nie wiem kto właściwie z kim , On  z Nią, Ona z Nim czy On i Ona z nami wszystkimi.

No ale podobno kto mniej wie ten lepiej śpi więc nie pytam dalej.

Witaj na forum, które jest jedyne w swoim rodzaju. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale podobno kto mniej wie ten lepiej śpi więc nie pytam dalej.

Zawsze myślałem, że spanie, to jest jedna z ostatnich rzeczy, o które troszczy się ten serwis  :->

Tyle wpisów a ja dalej nie wiem kto właściwie z kim , On  z Nią, Ona z Nim czy On i Ona z nami wszystkimi

Ja chciałbym z nią...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ona:)?

Witaj/cie i udanej zabawy tutaj i poza forum

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj to nie grzeczna-ale bawi się i jesteś rogaczem czy jednak jej chcesz rogi doprawić:)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj to nie grzeczna-ale bawi się i jesteś rogaczem czy jednak jej chcesz rogi doprawić :)?

Pare razy bawiliśmy się wspólnie, pare razy pojechała sama. 

Ale jakimś dziwnym cudem, to ja muszę ją do tego namawiać. O dziwo, to wcale nie jest proste.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...