Skocz do zawartości
OnZniąOnaBezNiego

Dżem dobry :)

Rekomendowane odpowiedzi

No jeszcze raz się wtrąca,tak odnośnie zlotu tak przyszłościowo pisze.To jak Sem patrzy na wasz nick to kurwi pod nosem ,bo weź taki nick na identyfikator umieść. Pozdrawiam

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar, dnia 16 Września 2017 - 15:24, napisał(a):

Sem patrzy na wasz nick to kurwi pod nosem ,bo weź taki nick na identyfikator umieść.

Z tego co tutaj przez te pare lat widziałem, to myślę, że Sem nie takie rzeczy "umieszczał" wink.png

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak z czasem wszyscy zaczną skracać i w konsekwencji zostanie "on" albo w ostateczności "onznią" :D

Wystarczy spytać Turbo, Pusię, L-md czy Sema. Oni wszyscy skrócili swoje nicki, bo nikomu się nie chciało wypisywać tylu liter :D Pewnie i mnie to czeka hahaha

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, czasem te kompleksy to niezle waryjoty :)

Czyli wychodzi na to, że i ja należę do "czasem" ;)

Niemniej mogłabyś doprecyzować jakiego typu wariatów masz na myśli, bo niechcący mogłem się wpisać w niewłaściwy zbiór :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ło esu , kawe na ławe? zero pomyslunku?

raczej słabość do precyzji ;)

Jakoś tak już mam, że lubię wprost, bezpośrednio, rzeczowo, konkretnie, jednoznacznie, bezpruderyjnie i kontrowersyjnie  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo toksyczny :)

Przez brak konfitur można stać się toksycznym :) 

Przyznaję, że ów wniosek musi być wynikiem niecodziennie przenikliwej ANAL Izy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...